Magas (175 cm feletti) lányok beszélgessünk (beszélgetés)
sziasztok
én 175 centi vagyok.
Az osztálytársaim közül általánosban én voltam mindig a legmagasabb , középiskolában már 1-2 fiú magasabb volt szerencsére.
Kifejezetten nem zavart soha. Inkább örültem hogy magas vagyok. Amiatt aggódtam hogy nem lesz magasabb párom, pedig szerettem volna nagyon.
Végül is nem volt gond ezzel sem. Mindig magasabb pasim volt, és a férjem is jó magas szerencsére. 190 centi:)
Engem nem viselt meg túlságosan a magasságom.
Én 175 vagyok és ez az egész kamaszkoromat megkeserítette, a mai napig görnyedt a hátam, annyira szerettem volna összehúzni magam. Húszévesen "öntudatomra ébredtem", akkor már kezdtem élvezni a hatméteres lábaimat, miniszoknya, magassarkú, ahogy kell. :)) Az akkori barátom akkora volt, mint egy hegyomlás, mellette kicsi voltam. :)
Négy éve költöztem ki Svédországba, és eufóriával töltött el a tudat első perctől,hogy én itt egy átlagos magasságú nő vagyok, akinek kb. M-mes a mérete XXL helyett. :)) A párom 178 cm, de őt abszolút nem zavarja, ha magassarkút veszek és magasabb vagyok nála, semmi komplexusa nincs emiatt. Én meg tökre élvezem,hogy ha sétálunk, egy tempóban megyünk és ugyanott van a feje, ahol az enyém. :))
Sziasztok
180 cm magas vagyok 62 kg, és soha nem okozott problémát a magasságom,inkábbmásoknak volt vele gondja :)
Lábméretem 39-40, így az sem okoz gondot.
Ruhákban meg nem a kínain kell keresni s akkor mindjárt találhatunk.
Persze ennél a magasságnál is sokat számít milyen súly társul hozzá.
:) Hehe, mintha magamat olvasnám...:)
Mi most leszünk 4 évesek márciusban, és 6-7 évesre való pulcsit vettünk - pont jó...:))))) Az oviban rendszeresen iskolásnak nézik a szülők...:)))
Öö,nem a barátom vagy véletlenül?Ő is mindig ezt mondja....
Nem akaratm én bántani senkit sem...szükség van a magas lányokra,és a kis törpicsekre is.
Fiatalabb koromban,udvarolni akart egy fiú,majnem 2méter volt és nagyon helyes,de nekem olyan sok volt:))a válláig sem értem....nem tudom mit alakítottunk volna az ágyban.Gyorsan el is iszkoltam:)
Igazad van,kelendőbbek,mert aranyosabb:))
A nővérem a létra,178cm,én 158voltam,de nemrég mértem és2centit összementem...mindig mondja,hogy hónaljcirkáló vagyok,én meg cserébe holdnyalónak csúfolom:)))A hosszú kabátok,istenen állnak neki,szeretene magassarkút cipellőt hordani,de így már a férjénél magasabb lenne,azt meg nem akarja!Sziasztok:)
Sziasztok,
Én 186 cm vagyok. Szeretem, és már rég elfogadtam magam. Szerintem ma már sokkal könnyebb magas pasit találni, nekem sosem volt problémám ezzel, sőt, nagyon sok alacsony pasit is kikosaraztam, mert ők is sokszor próbálkoztak. Nekem mondjuk nem jönnek be. A párom 196 cm, mellé tudok magassarkút is venni.
Ruha szempontjából sincs baj már, régebben sokkal nehezebb volt, de ma már farmert pl. H&M-ben simán kapok magamra, ha meg rövid, akkor felhajtom, és capri fazonként hordom. Na meg van egy jó varrónőm :)
t*-* ne aggódj, talán ne lesz 2 méteres a lányod, és a röpis fiúk amúgy is hatalmasak, köztük majd válogathat :) Amúgy a lányom miatt én is aggódom, mert ő csak magas géneket örökölt, és 3 évesen 104 cm :)
Szia!
Bocsi, hogy beleszólok, bár én "csak" 170cm vagyok.
Közel sem biztos, hogy annyit fog nőni. Én 13 éves koromig kinőttem magam és utána megállt.
Amúgy szerintem a 174-175 körüli magsság egyáltalán nem extrém.
Egy csomó ismerősöm van, aki lány és ilyen magas. Én pld. mindig is irigyeltem őket és örültem volna, ha legalább 4-5cm-vel nagyobb lennék.
Én ezt nem nagyon értem :-)
Szerintem azért egy nőnek az ideális magasság :-) Én csak 167cm vagyok de jó lenne magasabbnak lenni, de mondjuk csak a ruhák miatt. Én pl mindig csak sokkal sokkal hosszabb szárú nadrágokat tudok venni magamnak és mindig le kell belőlük egy csomót vágni. Így hogy lehet, hogy ti nem találtok nadrágot ha mindig tök hosszúak? :-) de most komolyan mert akkor ez így roppant érdekes végül kikre lennének jók a mostani nadrágok :-)
További ajánlott fórumok:
- 50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk.
- 50 feletti, duci, és magas vérnyomásos tagok.Van valami ötletetek, ami természetes, és nagyon jó vérnyomás csökkentésre?(180 körüli)
- Akiknek csak a párja dolgozik - gyertek lányok beszélgessünk
- Egyedül élő lányok, fiúk, beszélgessünk.
- Győri-Győr környéki fogyni vágyó (duci) lányok, beszélgessünk!!!!!
- Szloveniaban elo lanyok-asszonyok, beszelgessunk!