Ma elmentem az orvosomhoz, aki megkérdezte, hogy mióta nem... (beszélgetés)
Ez a fórum egy anonim vallomáshoz nyílt.
az lehet, hogy nem feltételezted, elfogadom.
Viszont, már miért ne kérdeznének? Itt dolgozom, tudom. Ja, nem szerelemből, mert már tényleg annyi nő van, ha kedvesen szólnak hozzájuk azt hiszik tuti szerelmes az orvos.
A másik, amit leírt Papaja is, ha kérdez az a baj, mit vájkál az életében, ha meg nem, akkor nem törődik vele. Tényleg nem lehet igazán megfelelni az embereknek.
Ha kérdez az a baj,ha meg sem hallgat, akkor meg az.
Örüljünk, ha kérdez, mert ez is a vizsgálat része. Ép testben ép lélek, mondják, nem véletlenül.
A párkapcsolat, a család meg egy olyan tényező, ami nagyon is befolyásolja az egészséget.
Környezetemben kb. 10 éven belül 2 megözvegyült férfi is eldobta az életét, mert nem volt képes egyedül élni. (...a teremtés koronái...)
Háziorvos? Ők ilyenek. Beszéltetik az embert, az alaposabbik fajta, tanítják/tanították is nekik, ők picit pszichológusok is.
Idősebbeknél pedig az állapotfelmérés része is, hogy belekérdeznek ebbe-abba, néha meglepő dolgokba, így is kb fel tudja mérni hogy muzsikál a néni/bácsi elméje, pszichéje.
Nem hajt rám.
Doktornő, és már nyugdíjas, ő kezelte már a nagyszüleimet is. Inkább anyáskodik vagy mi.
További ajánlott fórumok:
- Nem vagyok terhes, de ha mégis szeretném megkérdezni, hogy egy abortusz milyen? Fájdalmas?
- Azt szeretném megkérdezni, ha én 31 évesen egy 50 éves elvált nőnél probálkozok, akinek barátja van, akkor mi fog ebből kisülni ?
- Sosem mertem megkérdezni ezt
- Szeretném megkérdezni emlékszik véletlenül valaki arra a torna kazettára (magnó) ami a 80-85 körül volt divat?
- Szeretném megkérdezni, hogy egy párkapcsolatban, számít, hogy mennyi idő után jegyzi el egymást a pár?
- Emberek miért akadnak ki ha megkérdezik, hogy vannak?