Ma eddig mennyi vizet ittál? (egyszavasok)
Én vizet töltöttem akkor is, mikor a palackos ingyen volt, csak akkor még hülyének néztek.
Mióta a rendszer változott, szúrt vizunk van, folyton hiány van vízből.
Senkinek a fejét nem ennek megy ha megissza a palackozott vizet, ha le lenne írva.
Annyi lenne, hogy egy palack selejt a nap végén.
Ehelyett X önként megkapjuk a fejmosast, hogy éltünk X karton víz.
Munkahelyen megittam három fél literes flakon vizet.
Nem szeretek pohárban tartani vizet a billentyűzet mellett, így ilyen flakonokat töltök meg a vízgépnél.
Reggel itthon egy pohárral a kávé mellé/után és este vacsora után egy pohárral.
Plusz fél liter citromos alkoholmentes sör és egy energiaital.
Lyezusom! Hogy nem állt le eddig a vesed?
Én is nehezen szoktam meg a tudatos víz ivást, de elhatározással megy. A csipogo hasztalan volt, mert kinyomtam, majd mindjárt.. és megint... fejfajasig.
Lebegjen a szemed előtt, ha megszoktad, utána nem kell dondolni ra (annyit)!
Kortyolgatva.
Evés után többet.
Illetve dohányzom. Kiszárad a szám, muszáj innom utána.
Mindenhol azt lehet olvasni, mennyire fontos, hogy minden nap megigyunk minimum 1,5 - 2,0 liter vizet, extrém körülmények között még többet is.
Egyetértek vele, és mindig megfogadom, hogy majd holnaptól jobban odafigyelek rá, és persze, napközben eszembe sem jut.
Gondoltam, ha elébünk kerül itt ez a fórum, akkor talán nem csak egyedül én leszek az, aki feláll, hogy igyon egy pohár vizet.
Aki egyetért, az velem tart, és megyünk, menjünk inni!
További ajánlott fórumok:
- Ittál ma elég vizet?
- Ittál ma már vizet? ->igen-nem
- Mennyi vizet ittál estig?
- Eddig működő Bosch mosogatógép, miért nem adagol vizet?!
- Elkezdtem sportolni és megálltam a fogyásban. Visszatartja a vizet a szervezetem. Meddig fog ez az állapot tartani?
- Meddig kell kifőzni a cumit, a cumisüveg cucliját és meddig kell forralva adni a vizet a babának?