Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szia. Csak zugolvasok itt, de ez érdekel. Miért nem szabad futni endometriozissal?
Engem is hozzáadsz a naplódhoz? Köszönöm
Reméljük Ági😀😀
2,5 hét múlva ultrahang😍😍😍
Persze a lényeg lemaradt:
NAGYON DRUKKOLOK!😊🍀🍀🍀
Én Magnit erősíteném. Amelyik baba meg akar maradni, az meg is marad, függetlenül attól, hogy mennyire kíméled magad. A fekvés és a kevés mozgás pont nem kedvez a beagyazódásnak, mert nem lesz megfelelő a méh vérkeringése. Én lépcsőztem naponta kb. 50-szer, mivel több szintes a házunk, a kimosott, vizes ruhákat pl. az alagsorból cipeltem fel az emeletre teregetni. A 12 kg-os lányomat is emelgettem napjában többször, hajolgattam hozzá, játszótereztünk, hetente 2-szer piacon bevasároltunk, busszal és gyalog vittük haza a csomagokat. Pihenni egy percem sem volt. Minden házimunkát megcsináltam, úgyhogy én semmin nem változtattam. Kivétel az a néhány hét volt, amikor rosszul lettem a túlstimuláció miatt és megműtöttek. Utána csak a lányom emelgetését hagytam el.
A lányomnál szintén mindent úgy csináltam, mint addig. Nekem nem jött be a kímélő, táppénzes, sétálós, pihengetős 2 hét.
Szia Macsek,
Az ilyen fejlett embriók már a beültetés után akár másnap elkezdenek beágyazódni.
Én pont emiatt az első 2-3 napban csak nagyon pici sétákra mentem.
Valamint ne hajolj pár napig.
Ami leesik az ott is marad😊😊
A vörösbort pedig el ne felejtsd😉😉
Drukkolunk Macsek!!🍀🍀🍀
Linda
Én lefutottam a mindennapos edzés mellett egy terep félmaratont, mikor még nem tudtam, h spontán terhes vagyok.
Másnap pozitívat zeszteltem, három nap múlva indult volna,a stimulációm.
Szóval szerintem aki meg akar tapadni, azt egy kis futás nem tántoríthatja el. ☺
Sziasztok!
Ma visszakaptam 2db, 6 napos babybogyót :). Jön a várakozás időszaka. Jövő héten kedden megyek vérvételre.
Szerintetek mennyire kell kímélni magam. Ágynyugalom azért nem kell ugye. Pl. holnap mát lemehetek egy 10-15 percre sétálni? Egyáltalán számít, hogy függőleges vagy vízszintes pozícióban vagyok többet? A meddőségiben annyi mindent mondtak a sorstársak.
Yusuf doki felesége napi hét km-t fut. Ikrekkel terhes.
Meg kell tanulni gördülő talppal futni. Nem egyszerű, de utána nem gond.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg