Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Már túl is vagyok rajta😁😁
Elmebetegség on😜😜
Drága Bobo el tudom képzelni mit küzdhettél.😯😯
Nem semmi,hogy egyáltalan megpróbáltad már ahhoz is nagy lelki erő kellett.
Büszke vagyok Rád!!😍😍
Linda
Linda, mész ma vérvételre?
Tegnap este eszembe jutottál. Gondoltam, hogy megmutatom a világnak, hogy márpedig be tudom adni magamnak a szurikat. Hát nem 😊. Megint ott álltam, ömlött a víz a tenyeremből, kb 20-szor közelítettem a tűt a hasamhoz, de nem ment. :-(
Ez egy ilyen nap!
Ezt meg most este kaptam:
Ez egy jó nap. Ezt meg most kaptam:
"Kedves Tanárnő!
Talán nem emlékszik már rám, de 13 évvel ezelőtt én voltam az a szemtelen ötödikes kölyök, aki fogadott a tanárnővel, hogy soha életemben nem fogok mértékváltást használni.
A becsület úgy kívánja, hogy bevalljam a tanárnőnek, ma elvesztettem a fogadást, mert ma a munkám során pontosan olyan több lépcsős átváltást kellett használnom, amit a tanárnő annyiszor magyarázott. Gallonról literre, literről kilogrammra. És ma 120 ember nem is tudja, hogy Önnek köszönheti, hogy a repülőgépe kellő mennyiségű üzemanyaggal szállt fel.
Ha esetleg emlékszik a tanárnő, mi volt a fogadás tétje, nyugodtan írja meg, állok elébe. Ön nyert!..."
És bakker, nem emlékszem, miben fogadtunk... 😐
Napocska jó a HCG csak a növekedés üteme is számít.
Ja és szeretem kínozni magam😂😂😂
Köszönöm Macs a megértést!!
Nem lakunk messze tőle😀😀
Szép estét Neked is!
Azt sokszor megállapítottam,hogy sok mindenben hasonlítunk egymásra😊😊😊
Megbeszélem a hintót vezető férjemmel mi legyen😁😁😁
Miért, ez nem jó érték? Én azt hittem, hogy a 14-dik napon a 221-es hcg jónak számít. Vagy azért gondoljátok így, mert nem duplázódott?
De szerintem a többség a 14-dik napon megy vérvételre, azaz nem tudja az korábbi napok eredményeit. De javítsatok ki, ha rosszul gondolom. Hiszen, mindig Tőletek tanulok.
Nyugi Linda, minden rendben lesz! 💕🍀
Drága Ági én pont ugyanezt éreztem és tudtam,amikor megláttam az eredményt.
Nem vagyok én sem felhőtlenül boldog ettől most na.
Szóval nemhogy nem haragszom,hanem örülök az őszinteségednek❤❤❤
Holnap nézessek még egy kontrollt?
Mi a véleményed?
Igen, nem kicsit vagyok tűfóbiás 😊 ha a tv-ben pl valakitől vért vesznek, még azt sem bírom nézni.
Egyszer látni kellett volna. Az egyik stimunál úgy jött ki a lépés, hogy kénytelen voltam beadni magamnak egy szurit, mert a férjem Pesten volt tanfolyamon. Egyébként Ő nagyon profi ebben. Tök nyugodtan veszi a kezébe, és szinte meg sem érzem, amikor adja.
Szóval, én már remegő kézzel bontottam ki, mindkét kezemből ömlött az izzadság. Alig bírtam összemixelni. Nem tudom, hogy hányszor közelítettem a hasamhoz, mire sikerült beadnom. De mondanom sem kell, hogy teljesen belilult. A férjemnél soha 😊
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg