Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Egy nagyon kedves idézet jutott eszembe a Bibliából, amit én is kaptam valakitől tavasszal: Ne a régi dolgokat emlegessétek, ne a múlton tűnődjetek! Mert én újat cselekszem, most kezd kibontakozni – talán nem tudjátok? Már készítem az utat a pusztában, a sivatagban folyókat fakasztok. (Ézsaiás könyve 43:18-19).
Nagyon reményteljes ez valahol mindannyiunkra, akik újra és újra hátat fordítunk a negatív múltnak, és bizalommal nekivágunk újra. De Rátok főleg igaz! Nagyon örülök, ahogyan olvastam az jutott eszembe, mint amikor úgy ülsz egy vitorláson, hogy szelet fogott a vitorla, és csak úgy repülsz.... ez az "áldás". Hirtelen kinyílnak az ajtók, és minden egyszerűnek tűnik. Örülök Nektek!!!
Norprolacra nekem múlt héten a Kaposvári dr. Manfai azt mondta, hogy inkább mást helyette, mert a Norprolac magzatkarosito. Úgyhogy azóta Bromocriptin, szerencsére jól tolerálom.
Még mondott vmi d betűset, ami szintén a prl szintnek tesz jót.
Sziasztok! Egy kicsit más téma... Tudnátok olyanban segíteni, ha egy egyedülálló nő szeretne kisbabát?
Sógornőm 42 éves, és nagyon szeretne kisbabát, viszont egyedülálló. Pedig már ki is nézte a leendő "apukát" a Cryos intézetből. Felvette Kaposvárral a kapcsolatot az én dokimmal. Nagyon dicsérte a dokit,a doki is pozitívan állt a dologhoz. De sajnos ma fentebb helyről megkapta a levelet, és sajnos elutasították. Most kicsit utánanéztem, valóban nagyon nehéz,ha azt a megoldást választaná, hogy külföldről behozatná a spermát, és Magyarországon ültetnék be. Tudna valaki segíteni, hogy ilyen helyzetben merre induljon?
Ok,tolom tovabb a D-t de akkor a Q10-rol lealljak?
A terheleses glukoz:0':5.2, 60':11.3, 120':8.3 mmol/l
Inzulin: 12, 60': 109,8 120':95.9 mIU/L lett
Nekem pont a Q10 cseszte földbe az AMH-mat.
A hasonló prolaktinomra kaptam 25mq norprolacot.
D vitamint told ezerrel, minimum fel kell vinni 120-ra. Cseppekben told, ne tablettában és utána egyél valami zsírosat. Ugyanis zsírban oldódik.
És ezzel a HOMA indexszel kell kezdeni valamit. Milyenek a terheléses cukor - inzulin eredményeid?
Sziasztok! Probalok minden vizsgalatot elvegeztetni amit itt a forumon ajanlottatok vagy talaltam es soha nem kertek idaig a probalkozasok elott, mielott belekezdunk az utolso sajatsejtes lombikba.Ha a inzulin rezisztencia Homa index 2.77 lett akkor kezdjek el megijedni?Eleg ijeszto lett a 21.napi laboreredmenyem a 2 eve meg 4,5-os AMH-m most 0.38ng/ml Whaat a....?!Pedig nyomom a Q10-t is oktober ota (600mg/nap)ezek szerint tok feleslegesen
Prolaktin 425 mIU/l D vitamin: 74.3 mmol/l.ezekkel az eredmenyekkel endokrinologushoz forduljak?koszonom
Most értünk vissza a szállodába Ogawa doktor úrtól. Tényleg iszonyatosan magas. A férjem is majdnem 2 méter, de még ő is felfelé nézett rá. És akkor én mit szóljak? Csak 160 centi vagyok.
Ő is nagyon udvarias. De nagyon udvariasan megmondta, hogy duci vagyok és minimum 10, de inkább 15 kilót le kell fogynom. (69 kiló vagyok)
De nem csak odavágta az arcomba, hogy fogyjak le, hanem ő is adott vérvételre papírt. Valamilyen inzulinrezisztencia terheléses vizsgálat, azt mondta, szerinte biztosan baj van a hasnyálmirigyemmel és adott egy csomó étrendet. Elég bonyolultnak tűnik így első olvasata ez a rengeteg számolás, válogatás.
Viszont ő is azt mondta, ha az endokrinológiai dolgokat rendbetesszük, semmi gond nem lesz szerinte sem a spontán teherbeeséssel.
Férjem mondta, hogy vége a pocok életnek, nem rágcsálhatok állandóan. Mert mindig jövök megyek a lakásban és eszegetek, mint egy pocok. Amikor 6 éves koromban 14 kilóra fogytam, akkor úgy hízlalt vissza a nagymamám, hogy mindig rágcsáltatott velem valamit. Aztán úgy maradtam.
A Forgácsban mindig a ciklus elején van UH, meg szokták nézni, hogy a menzesszel kiürült e minden, nincs e ciszta, vagy vmi, mert akkor nem lehet kezdeni a stimut.
Livair kérdésére: nekem 3 inszem volt, Clostytól 2 tüsző lett, de én elég rosszul voltam tőle, úgyhogy második-harmadik alkalommal már szurit (Fostimon, Meriofert) kaptam. Azoktol egy tüsző lett, a masodik inszembol biokemiai terhesseg. Nalunk a lombik hozta a sikert
Akartam uzenetet irni Neked a kerdesedre valaszolva, de a hoxa nem engedte.
Koszi, hogy kerdezted, nem rak szerencsere.
Nem offolnam szet a forumot, szivesen megirnam a tobbit uzenetben. Ha irnal, arra hatha hagy a hoxa valaszolni.
Szia! Köszönöm a választ! Mennyi tüsződ lett a Clostytól?
Hányszor voltál inszemen, sikeres volt?
Bocsánat a sok kérdésért, de próbálok tájékozódni mi várható.
Köszönöm.
Most végeztünk a vérvételen.
Odamentünk 7:50-re, ahogy Ursula tanácsolta, így első voltam. Megfogadtuk a doktor úr tanácsát és megmutatta a férjem a saját francia tb kártyáját és azt mondta, az enyém még nem készült el. Ez a füllentés azért kellett, hogy ne fogjon vastagabban a tolluk a számla végén. Yusuf doktor úr mondta így.
Ez a vérvétel is olyan volt, mintha egy sci-fiben lettünk volna. Amikor végeztünk az adminisztrációval, leadtuk a pisit, akkor bevezettek egy szobába és lefektettek, hogy most 20-30 percet pihenni kell. A férjem is ott maradhatott, de mondták, hogy tényleg pihenjek,akár alhatok is. Még takarót meg vánkost is kaptam.
Fél óra múlva jött vissza a hölgy, kopogott mielőtt belépett, nem csak berontott. Mondta, hogy maradjak fekve, úgy vette a vért is. 9 kicsi fiolával vett le. Aztán még mindig azt mondta, hogy maradjak fekve még egy kicsit, elment és visszajött két reggelivel, muffint és teát kaptunk, plusz nekem hozott egy palack vizet is.
Utána fizettünk és eljöttünk.
Mondta a férjem, hogy azért ez francia mércével is luxus ellátás.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg