Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Az én 0,46-os AMH - mal még lombikot sem akartak csinálni két éve.
Ahelyett, hogy kidobsz 50 ezer forintot egy inszemre, inkább vizsgáltasd ki magad tetőtől talpig.
Épp pár napja szedtük össze megint, milyen kivizsgálás kell.
Nem ezt mondtam, csak ilyen AMH-val az inszemnek pont annyi esélye van, mint ágyban, párnák között. Ez szimpla pénzlehúzás.
Akkor nem sok reményt fűzök most az inszemhez. Ezek szerint lehúzhatom magam a klotyón :(
Attól, hogy meddőségis, még nem biztos, hogy ért is hozzá...
Tegnap óta elég sokmindent átértékelődött bennem.
A mult heten a bmcbem a mellettem ulo lanynak is inszemet csinaltak.A doki arra hovatkozottt,hogy oreg es a petesejt nem birna a hercehurcat. Ha
Igen. Huhhh ezek szerint nem jól csinálja a dokim??
Szia Macsek7777!Köszönöm a biztató szavakat.Egy ideje már olvasom a fórumot valamint az endokrinológus dokim is rám parancsolt hogy ch csökkenett diétát folytassak (120-140 gr) között, így egy ideje már így étkezem. Tejet nem iszom,mar nem kávézom, semmi élvezet :) Le is ment 7kg bár nem voltam amúgy sem dundi. Remélem hogy velem is csoda fog történni :) és ezt kívánon mindenkinek itt :)
Pihengess! Minden rendben lesz.
De jó! Pihenj sokat, gyógyulgass, hogy készüljön a pihe-puha fészek a picúrodnak.
Szia Banito! Üdv köztünk. Nem esélytelen az inszem, de alacsony AMH-nál már nem szoktak inszemmel szórakozni, mert a lombik nagyobb eséllyel sikerül, s a sikertelen inszemek csak tovább merítik a petefészket. Egyébként egy kis életmód váltással valamennyit akár javíthatsz is az AMH-n. Ha visszaolvasol kicsit sok szó esett erről. Sőt, itt életmód váltással már annyi csoda történt, hogy akár bármi is lehet :). Ha jó az FSH-d az azért biztató.
Dokibácsi nagyon profi,meg a hozott anyag is😁amiből dolgozott.Csak nem talzunk,telón értekezünk,mint mindig😊
Boldogság❤❤❤
Királylány este akkor együtt ch sokkolódunk😁😁😁
Ölellek!
Linda
Hysteroscopia+endometrium frissítés
De jó! Milyen műtét volt?
Köszönöm :)Igyekszem hamar felállni.
Ez is pipa😁
Minden ok,kissé kába vagyok,fejfájás,émelygés,vérzés,de minden ok.
6kor mehek haza,pihi-szuszi,ch sokk😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊
Nem mertem nézetni, mindenhol azt lehet olvasni hogy csak romlik az eredmény. Nekem is érdekes hogy nem egyből lombik de azt mondta nézzük meg hogy reagálok erre. Nem tudom,nagyon bizonytalan vagyok. Ezek szerint esélytelen az inszem ilyenkor?
Velem is szembejött ma 😁
A főzéshez azért lehet nem fogom kipróbálni 🤪 ...
Mostanában nem nézettél AMH-t? Egy kicsit csodálkozom, hogy inszem lesz, nem lombik. De biztos tudja a doki, mit csinál😊
Jujjjjjjj,azért a konyhába ne máá😁😁😁😁de érdekes cikk
Debreceni Kaáli.Nagyon izgulok mert az egyik régi orvosom (sima nőgyógyász)azt mondta h menjek és keressek egy petesejt donort magamnak :( Ez padlóra tett pár hétre.
Szia, gratulálok a kislányotokhoz! Kívánok nektek még egy csodát!😊
Szia! Üdvözlünk!😊 Megkérdezhetem, hova jársz, melyik meddőségi központba?
Ez úgy szembejött most:
[link]
Nagyon nagyon köszönjük!! Pár hónap, és készülhet egy statisztika a klub tagok sikeressegi rátáiról :)
Dulce gondolok Rád, minden rendben lesz.
Márta sajnálom. Kis idővel elmúlik az a nyomasztó érzés és újult erővel tudod folytatni, meglátod!
Mannamarie köszi, hogy így segítesz minket. Este gépről én is bejelentkezek.
Sziasztok Lányok! Még új vagyok itt. Nagyon örülök, hogy rátaláltam erre a csoportra, sok erőt merítek belőletek. Rövidem rólam: 39 éves vagyok, 3 éve próbálkozunk az első babánkkal. Nagyon sok orvosnál jártam, mire úgy érzem, hogy most megtaláltam a megfelelőt (meddőségi+endokrinológus). A probléma hogy nagyon alacsony az AMH szintem: 0,09 volt 2017. nyarán. Az az érdekes hogy a többi értékem FSH/LH/ösztrogén az tökéletes a progim az gyenge, de használok rá krémet. Rengeteg vitamint szedek, AVIVÁra járok, és Bemer terápiára. Párom rendben van. Decemberben lesz az első inszemináció. Pozitívan állok hozzá, a legjobbakat remélem. Még egyszer nagyon örülök, hogy itt lehetek közöttetek
További ajánlott fórumok: