Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Maga az utro önmagában nem biztos hogy elég. Főleg 40 körül. Nem mindenkinek szívódik fel rendesen....
Nézess progi szintet beültetés előtt, és kérj gyógyszer és vagy szuri pótlást pluszban.
Köszönöm a bíztatást!😘
Én sem adom fel... lelkiismeretesen csinálom.
Én nagyon komolyan vettem a diétát, mert azt akartam, hogy a sógorom végre befogja a csőrét.
Viccet félre téve, meggyőződésem, hogy a csodababáimban minimum 50% volt a diéta és a sport.
Mi minden hétfőn reggel teniszeztünk, szerdán reggel úszni mentünk és szombatonként 7 km-t futottunk Tamással, egy éve már, mikor teherbe estem spontán.
Köszönöm, bár nem megnyugtató🙁 Pcos-em nincs, az AMH-m is rendben van...
Mondjuk progihiányom tutira van. Esetleg olyan van köztünk, aki komolyan vette a diétát és / vagy gyógyszert szedett IR-re és rendbe jött a progihiánya?
Mondjuk ha attól az ipari mennyiségű Utrotól, amit kapunk a beülti után nem billen helyre a progiszint, akkor nem tudom...
Eh... ezek a miértek....
Nem biztos, hogy emiatt nem sikerült, de emiatt is lehetett. Mint egy csomó minden más miatt is. De én remélem, hogy "csak" ez volt az akadály a 3.lombiknál. Mondott még egy csomó mindent a doki, de mivel nem tudom szóról szóra visszamondani, ezért inkább nem is írom le, nehogy hülyeséget írjak. Egyébként ebből phd-zott, így bízom abbam, hogy nem "félrevezetni" akar.
Na de majd jövőre kiderül vagy beborul :)
És persze, sok minden van ami befolyásolja a lombik sikerességét, amit még sajnos az orvosok sem tudnak, hogy mi. Úgyhogy maradnak a kizárások, a reménykedések, hogy talán most sikerül.
Ogawa elmagyarázta egyszer, akkor gyorsan le is írtam a naplómba.
A magas inzulin a petefészkek normális működését akadályozza, azaz vagy hiperaktiv lesz a petefészek (PCOS) vagy bealszik (alacsony AMH).
Sajnos a magas inzulin, mivel akadályozza a petefészkeket a normális működésben, ezért a terhesség első 16 hetében progeszteron hiány léphet fel. (Én valószínűleg ezért is vetéltem el hét éve.)
Megérkeztünk a szállodába.
Az eső esik, persze VLP panaszkodik.
Ahogy kinyitottam a facebookot közel 10 óra után, ez jött szembe:
Mit mondjak? Novák Katalin egy kapitálisan nagy s@ggfej.
Ahh, nincsenek is szavak. :(
De nagyon örülök, hogy már előre tekintesz. Minfenképpen csináltass vércukor +inzulint. Nekem most derült ki, hogy a sok lombik kihozta az IR-t. Már a 3.elött kijöhetett, így nekem esélyem sem volt a harmadiknál.
Szóval jól teszed, hogy tovább vizsgálódsz. Jobb kizárni mindent. Hajrá! :)
Sajnálom Akvarell 😭
Csodás erőd van, remélem hamar meglesznek a vizsgálatok és az eddigi sikertelenségre megtaláljátok a megoldást. 👍🤞🙏💕
Ahogy várható volt, sajnos Nekem nem jött össze.
De felkészültem rá, nem ért meglepetésként.
Lányok, én megnéztem a pécsi protokoll szerinti vizsgálatokat, és még mindig van olyan érték, ami nem lett megnézve (annak ellenére, hogy mind a genetika, mind az immunológiai problémákat vizsgálták az ottani rendszer szerint). Hiányzik egy friss vércukor és inzulin (az első értéket is magán laborban nézettem, Pécsen nem kötelező...), nem nézték pl. Leiden mutációt, NK ölősejteket, gondolkodom sperma DNS fragmentációban...szóval ezt most mindenképpen meg akarom nézetni. Már vissza is jeleztek egy helyi laborban, hogy az andrológiai vizsgálaton kívül mindent tudnak nézni.
Szó szerint!
Nekem ő segített nem egyszer.
Igaz ember és igazi nő.
Csak jó szívvel tudok én is Kanyó doktornőre gondolni.
Linda
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg