Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Bocsánat menopurt szúrt napi3-3 és azt hiszem hogy a 6. naptól jött mellé a Cetro hogy ne repedjen meg idő elött. Azt is csak 3 napig szúrta. Anyagilag és testileg sem volt megterhelő azt mondta . Azért ez sem mindegy szerintem.
A Gonapeptyl nekem sem volt jó mert a saját kis petes sem termelődött az első alkalommal úgy leállította a hormonjaimat,
A Bmc-be a szuri után a 3. napon kell menni uh és utána 2-3 naponta néznek. Szerintem ez korrekt a kórház részéról.
A Bmc-be alapból visszaültetnek 40 felett 5 babát ha van annyi mert nagyobb az esély arra hogy egy megtapadjon. Nem kellett külön kérnie. Nekem is mondta a doki hogy ha leszs 5-6 szépen osztódó akkor mind visszakerül. Sok klinika nem ültet ennyit vissza de a korunk miatt itt bevállalják a dokik.
Gonát és Menopurt szúrt a barátnőm és az egész stimu 9 napig tartott rövid protokoll volt. Kedden kezdte a szurit és következő hét pénteken már leszívás volt neki. 10 feletti petesejtet látott a doki de itt csak a legnagyobb és legjobb minőségú sejteket szívják le. Akár altatás nélkül is .
Sziasztok lányok
A barátnőm is ugyan oda jár a Bmc-be akihez én Szűcs dokihoz. A dupla transzfer lehetőségét az embriológus drnő javasolta mert az az embrió aki az 5. napig kint szépen fejlődik nagyobb az esély a megtapadásra. A dokival egyeztettek és így jött a gondolat hogy legyen 2x beültetés a 3. napon kapott vissza 3 babát és az 5. napon még kettőt. Azért nem akarták mind elvinni az 5. napig mert előfordulhat hogy nem fejlődik tovább és akkor bukta volna az egészet. Ez így volt tökéletes ahogy volt. A babaragacs a táptalaj amibe az osztódó embriókat teszik a beültetés elött ez segíti a méhben való megtapadást az embrió bemetszés amit szintén alkalmaztak nála pedig abban segít hogy könnyebben meg tudjon az embrió kapaszkodni a méhfalba. Sokféle lehetőség van itt a Bmc-be ezért is jöttem át ide a Sotéról.
Egyébként ő is a Dhea tablettát szedte annyi ideig amíg én 3 hónapig és így lett ennyi szépen osztódó és jó minőségú petesejtje.
Ne írjuk már le magunkat csajok. 40 felett is lehet jót produkálni, és az egy petesejt is meg tud termékenyülni és osztódni... ez egy türelemjáték. Nekem az első lombiknál 5-ből egy, a másodiknál 5-ből 4 termékenyült meg és mind a 4-et visszakaptam.
Edina! Írd meg nekünk hogy ki a bnőd orvosa, mert engem is érdekel...
Sziasztok lányok
Látom mindenki szépen halad a vizsgálatokkal kezelésekkel és Nadalma a kisrókával.
Egy kis siker sztori hogy senki ne adja fel !!!
A barátnőm aki 45 éves és az 5. lombikja volt most és már éppen a dokival az embrió donorról kezdtek volna tárgyalni amikor kiderült hogy sikerült neki a baba . Dupla transzfer volt nála és 5 embriót kapott vissza. Szóval csajok ne adjátok fel mert mindekinek sikerülni fog csak ki kell várni a sorunkat bármilyen hosszú is az.
Sziasztok! :) Köszönöm az érdeklődést, képzeljétek, pár napja, de lehet már egy hete is, annyira rosszul vagyok, hánytam is párszor, de egész nap undort érzek, émelygek, és nagyon fáradt vagyok. Ezeknek nagyon örülök, mert amikor elvetéltem 10 hetesen, akkor semmi terhes jelem nem volt. Holnap töltöm be a 9. hetet, parázok azért. A gyengeségem oka egyébként a pajzsmirigy túlműködésem is, a pulzusom fekvő helyzetben 108 volt tegnap.
Atyaisten, én most ennél a lombiknál nem kíméltem magam túlzottan, vigyáztam persze, de házimunkát végeztem, szóval ügyesen, ahogy jónak érzed.
Fugike, nem én leszek az első, de szeretném én is elmondani, hogy fel a fejjel, a következő sikerülni fog, csak nehogy feladd!
Szerintem a mensi alat ne szedd utána kezdtem el újra szedni a leszívás után ill aznap megint nem szedtem és a beülti napján folytattam csak.
Köszönöm igyekszünk apával ahogy csak lehet.
Szia Edina, én 1 hete szúrom a suprefactot, most várom a mensit, jövő héten már kezdődik a stimu ha minden jól megy. Neked jó feltöltődést a pároddal, lehet hogy tisztító hatással van rád a sókúra, de ha baby-vel jöttök haza az még jobb lenne!:)
Lányok, még lenne egy kérdésem. Az Aspirin protectet mensi alatt is lehet szedni, vagy addig fel kell függeszteni? Egy hete már szedem.
Sziasztok lányok
Olvaslak ám benneteket csak most egy kicsit pihenünk a párommal Szovátán és nem nagyon volt időm írni. Fügike nagy ölelés neked és feltöltődés a folytatás elött.
Ava Murber doki nagyon alapos ez tény ezért is mondtam hogy jó doki ne bánkódj a szeptemberi kezdés miatt minden a helyére kerül és sikerülni fog.
Én most abba hagytam minden bogyó szedését járunk itt erdélybe a sóbarlangba minden nap 1-2 órát feltöltődni és fürödtem tegnap a mogyorósi tóba is. Állítólag nőgyógyászatilag is hatásos. Hát nem tudom. Mert ma reggelre nagyon csúnya alvadt v jött belőlem és feszül a méh környéke. Pedig nem kellett volna csak 1 hét múlva megjönnie. Remélem nincs baj mert akkor én se kezdhetek a következő ciklusba. Próbálok arra gondolni hogy talán beágyazódás hiszen volt a 3. napi uh 4-4 tüsző ha 2 megnőtt és jókor volt akció apával talán baba is lehet. Hát nem tudom-
Atyaisten boldog pocakosodást és küldöm én is a tapadós energiát .
Többiek csajok ki mikor kezd vagy éppen hol tart?
Realitás belián ti mikor kezdtek vagy már haladtok a baba felé?
Szép hétvégét és jó pihenést mindenkinek.
Segítenétek! Mennyire fontos az MTHFR A1298C vizsgálat? A labor ahol a trombózispanel vizsgálat kértem csak most közölte (többszöri telefon és e-mail után) hogy csak a Leiden mutációt, a prothrobin (INR) vizsgálatot, a MTHFR C677T, az APTT és az APC rezisztenciát végezte el.
Mit tehetnék (?), már csak néhány napon van konzultációig, indulna a program.
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg