Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
NE MONDJ ILYET!!Az kell neked,nehogy már így gondolkozz!!Mindannyiunk megérdemelné végre a babát(kat),mindegy hány éves...Más meg eldobja,annyira értékeli azokat a drága-édes gyerekeket.NEKED is lesz még,mert mindannyiunk kívánja hogy legyen! Puszi...:-))Így van,üsd csak azt a vasat!!:-))
Ava teljesen meg vagytok értve és ha tudnék segitenék azzal hogy mehetnétek az oepes támogatásomra ha én már nem megyek de ilyen persze nincs!De aki Kaposvárra jár lehet tudok neki segíteni!Jelentkezzen!Mindenkinek pusz és kitartás én is itthon buzgólkodom ám!Addig ütöm a vasat amíg meleg!
Köszi,kedves vagy! Úgy vagyok vele hogy ha már ott a ciszta,úgy sem tehetek mást,csak amit a doki mond! Ellenőrzésekre járok,és örülök mert tényleg jó doki, azon van hogy optimálisan beállítson,hogy minnél nagyobb legyen a fogantatás esélye! Persze ma mondta,amit én is tudok,hogy nem lehet garantálni hogy lesz jó minőségű petesejtem,vagy ha lesz megtermékenyül egyáltalán...,még nem ismeri a stimulációs reakciómat,első lombik,és hát a koromat emlegeti,hogy ezért is kell igyekezni.Persze ezt mindannyian tudjuk ezen az oldalon,de legalább mégis megteszi,amit lehet....,és hozzátette hogy eredményeim jók,ezzel nem lehetne gond. De látjuk,van tapasztalat hogy a mi DRÁGA Figura edénknek is mindene meg volt,sőt szuper jó értékek,szépen osztódó sejtecske,mégsem sikerült eddig!Csak a jó Isten tudja hogy miért,de azt is hozzáteszem hogy nagyon igazságtalanul!:-))Reméljük lányok hogy végre mindenkinek összejön a várva várt baba,úgy megérdemelnénk!!:-)) Puszi,KITARTÁS MINDENKINEK!!:_))
Ez tényleg egy türelem-játék sokunknak, de türelem.... babát terem...Szépen rendbe tesznek, hogy ideális kuckója legyen a babónak. :) Nagyon szorítok, hogy minden jól alakuljon!
Atyaisten, Te is vigyázz nagyon Magatokra!
Sok erőt, kitartást, pozitív gondolatokat mindenkinek!
Drága M.pötty!:-)) Jól bele trafáltál....a dokim simán meg akarta csinálni a lombikot,miután megmutattam a TSH-at,azt mondta h nagyon bevált a gyógyszerem,és levinné 1 körülire simán az értékemet ha növelnénk a dózist,amit így is úgy is növelnem kell!!Szóval örültem nagyon,erre méh-UH közben miután dicsérte a szabályos és szép méhemet,rátalált a múlt ciklusban is már ott díszelgett cisztámra,persze sokkal kisebb,de ott van 2 db foszlány,nos emiatt szívok!!Következő lépés hogy következő mensinél UH, fogamzásgátlót kapok 1 ciklusban,majd az aszt követőben szeptember végén kezdek! Csak megérjem ezt az egészet!Ez egy türelem játék! Puszi nektek!
M.Pöttyi,ahogy jósoltad,együtt kezdünk!:-))
Hölgyeim ha megkérdezik hogy mizu én azt válaszolom a gyes és a nyugdíj között és jól vagyok!Fel a fejjel nem adják ám csak úgy a nyugdíjat sem!!!!ha egyáltalán lesz!Ja és én megyek előbb!Pusz kell a humor is!
ava19, nagy javulás ez is, két hét alatt még lejjebb tud menni. Nem biztos, hogy olyan szentírás, hogy 2 alatt legyen, sok tényező lehet ilyenkor. Persze a siker érdekében lehet, hogy még várat a doki. Nehéz így, hogy az endo is bekavar. Szeptemberre van nekem is időpontom, az még a nyugdíj előtt lesz pont :::)))
Atyaisten, nagyon boldogságos teherbeesést, biztonságos beágyazódást és folyamatos pocaknövekedést kívánok, a végén könnyű szüléssel és egy cuki kisbabával! Küldök egy csomó szép gondolatot és ölelést! Mindenkinek kitartást és boldogságot mielőbb.
Atyaisten! Minden jót és szépet nektek!:-))
Igen,nagyon jó tartományban!!:-(( Épp most vagyok magam alatt! Ok hogy autóimmun pajzsmirigyes vagyok,amit nehéz beállítani,de azért azt gondoltam jobb lesz az eredményem! Szóval,8 hete kezdtem egy új gyógyszert,ami tényleg jól levitte a 10,9-es TSH-at,ami azelőtt soha nem volt ennyi,mindig 1,7-3,7 körül mozgott! Majd 2 hétre rá lement 6,85-re,és most pedig 3,7 IU/l,ami viszonyítva nagyon jó,csak lombikozni túl sok!Elszúrtam,mert ha már 3 hete nézettem volna,látom hogy magas,szedhettem volna emelt adagban,és mivel még 2 hetem lenne kezdésig,addig levitte volna tuti 2 alá! Már mindegy,most megyek délre méh-UH-ra a lombikos dokimhoz,majd mond valamit,de szerintem azt hogy visz lát szeptemberig!:-((A baj csak az,hogy minden egyes mensivel egyre jobban érzem az endometriózist.Ha az teljesen visszajön,még a végén megint mehetek műtétre is,lombik előtt! Na ezért is akarta a doki mindenképpen nálam most kezdeni! Hát lányok,az idő megy én pedig FIATALODOM!! TI IS? :-D Nadalma,mi újság veled? Remélem mindenki bírja még cérnával? Lányok,én úgy érzem,nyugdíj előtt még teherbe esem!!:-)) :-D
Sok sikert kívánok a manókához és teljesüljön a legszebb kívánságotok a pároddal!Vigyázzatok magatokra!!!
Sziasztok !Most megyünk a mi kis manokánkért!
Sajnálom, akinek nem sikerült.
olyan kérdéssel jövök hozzátok, h ha a férfiember elmegy sperma vizsgálatra és kiderül, h a katonák lassúak vagy nem elegek, akkor mi a következő lépés? már csak lombik marad?
vagy van valami gyógyszuri?
Jó estét Fugike!Szeretnék neked egy hatalmas ölelést küldeni tele energiával hogy legyen erőd talpra állni és újra meglátni az utat hogy kis babád lehessen!Nagyon izgulok mi lesz holnap!
nagyon sajnálom, veled érzek :((
Köszönöm mindenkinek, aki ma gondolt rám. Sok volt ez a mai napra nekem. Én nem vagyok ám, olyan erős lelkileg, mint amilyennek lenni kellene. Igen is elkeseredtem, üresnek érzem magam. Jó volt részt venni megint a lombik programban, hinni, hogy talán most sikerülhet. De jobb hasonlatot nem tudnék most erre, mint azt, hogy most olyan mint amikor véget ér a karácsony vagy bármely más ünnep. Jönnek a hétköznapok és meg kell találni újra az utamat. Van két gyönyörű kiscicám, két kis tacskóm, mindenkit elhanyagoltam, az agyam teljesen a lombikra állt rá. Pedig ők mindig velem vannak, ők is az életem részei, nagyon sok szeretetet kapok tőlük.
Most olvasó üzemmódba helyezem magam, csendesen szorítok mindenkiért, higgyétek el figyelek rátok :) puszi mindenkinek
Szia:-) Kész lett a Tsh-eredményed? Most már jó tartományban van?
Nagyon sajnálom,nagyon sok erőt kívánok,de egyben arra is kérlek hogy ne add fel!Nem tudom hogy szedtél-e peteminőség javításra valamit,ha nem,feltétlenül meg kellene próbálnod!NE ADD FEL! Kitartás,még ha most azt is gondolod hogy rohadtul nehéz! Nézz előre,és próbáld meg újra!Mi itt leszünk neked,bíztatunk,kívánjuk hogy te is és minannyiunk végre egy édes csöppség anyukája legyen! Puszi...:-))
Fugike - én azért leírom, hogy sajnálom, és veled érzek, nem könnyű ennyi sikertelen lombik után talpra állni, de Te egy erős csaj vagy, és bizakodj, hogy legközelebb minden rendben lesz… én azért a dokik helyett előbb visszaültettem volna az osztódó petesejted…
Nadalma – remélem jól vagy és a pocaklakód is szépen fejlődik.
Szorítok mindenkinek! Csak pozitívan lehet tovább haladni.
Szia tutod én nem szólok erre semmit!Csak könnyen szórakoznak más pénzével meg a lelkével!Ennyi pusz
Mostanában én is ezt látom,h.csőstől jön a baj. :( Kìvánom h. hamar túljussatok rajta, és folytassátok a küzdést! Sok erőt! Ölellek!
Nem fejlődött tovább. Ennyit mondtak. És még a cicámat is elütötte egy autó reggelre, legalább ő élne! Annyira rossz most...
:-((( Sajnálom nagyon Fugike! Hogy-hogy?
Szia!Sajnálom!Sajnálom!Nem találok szavakat!
Nagyon örülök,és megy a Drukk!!Minden sikerülni fog, meglátod!:-))Kitartás!:-))
Nagyon jó hír, veled örülünk és szorítunk továbbra is. Reméljük pénteken már baba lesz a pocakban.
Többieknek is drukkolok!
Jaj de jó!!!! Ugye-ugye :)
Hu ez az megy ez nektek !!!Csak így tovább!!!
További ajánlott fórumok: