Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
A doki megmondta persze kitudnánk hordani megszülni de a petesejtek a bibi!!!
Nekem is van ismerősöm 51 évesen lombikozott és már 6 éves a fia!Na de nem saját sejt!
Most olvastam, hogy 51 évesen szülte meg egy brazil nő a 21. gyermekét, egészségesen. Csajok! Van még remény!
Ha visszafiatalodnék tőle, beszedném én az 1000 mg-ot is egy nap, az biztos! :)
Jajj ezt nem kell beszednünk csak említettem hogy van ilyen mg os is!Nem tudom egyáltalán ki mer ilyen ló adagot szedni de bizti van mert akkor nem lenne ilyen kiszerelésben is!Lehet az egy héten egy két szemet szed fene tudja!De aranyos hát igen nekünk is lehet már ez kellene!!!???Vicceltem
Hát igen. Amerikában mindig máshogy működnek a dolgok. De szerinted a 300 mg nem lesz túl sok? Tesztoszteronnak pl? Mindenhol max 100 mg-os javaslatot olvastam meddőség esetén.
Ott ez ugy van a polcon mint a c vitamin a dmben!Ez is ugyan olyan vitamin az öregedés lassítására stb!Egy srác mondta nekem aki badizáshoz árul vitaminokat meg tápszereket stb amerikai termékeket!Nem árulhatja ezt mert itthon betiltották valami adalék anyaga miatt ami a magyarok szerint káros!Kérdeztem tőle hogy tudna e szerezni!Akkor mondta!Meg ha netezel megnézheted milyen sok fajta és mg os van kint!Lehet onnan is rendelni egyébként!
Én is pontosan ugyanígy lennék, mint Te. Amíg nem jön meg, van remény! Nekem a múltkori beültetésnél a teszt utáni napon, vagyis ET. utáni 12. napon már meg is jött. Szorítok, hogy Neked ne így legyen!!
Lányok elképeztőek vagytok!Titeket olvasva visszatér az ember élet kedve!Az igazat megvalva nem vagyok hajlandó beletörödni abba hogy nem lehet kisbabám!Én is cigiztem de abba hagytam.Még nem jött meg a mensim se!Nézzetek bolondnak de én még nem tudom elengedni az én kis Manókámat!
Nyugdíjas kismamáknak? :D
Állítólag Amerikában a polcokon 300 mg os dhea is van!
Én már nem a lombikban hiszek hanem magamban!Aztán lehet koppanok de volt már ilyen én amit tudok megteszek és ennyi vagy bejön vagy nem!Ez nem csak itt érvényes!Ha amit tudsz megteszel és mégsem jön össze akkor is magaddal szemben okés leszel!Nem kell senki gyötörje magát!Én biztos vagyok benne itt mindenki 100%osan beveti magát és tesz érte de ha nem nem nem tudunk mit tenni!
20 éveseket is megszégyenítő eredmények! :) Szuper! Nekem csak 10-zel több az Fsh-m. :) Nem is szabad feladni, ha még bírja az ember, és mindent meg kell tenni, amit csak tudunk, hogy növeljük az esélyeket. Lesz itt még a fórumon baby-bumm!!! Kitartás lányok mindannyiunknak!!
Sokan szedik, igen, azt írták, hogy több meddőségiben 35 év felett javasolják is. Picit emeli a tesztoszteront, nekem pl. nem vészesen, érdemes lehet ezért nézetni a szintjét közben. Én először napi 25 mg-mal kezdtem, és folytattam az 50-essel, de vannak akik 75 mg-ot szednek.
Három beültetésen vagyok túl!Na ami azt illeti nem vagyok erős én sem csak egyszerűen amit szoktam csinálni azt jól nem sok mindent de azt 100 % osan és ez ami csak kifog rajtam amit még nem engedek meg neki valahogy érzek valami késztetést belül!Fene tudja mit!nevetni fogsz de nem tudom még abba hagyni mert érzek valamit persze nem foglalkoztat de bele nézek a tükörbe nehogy má a cigit is letettem és amibe belekezdtem végig csináltam van még akarat!!Én a beülti után mikor nem sikerült nem buktam ki csak amennyire mástól is szoktam!Tisztába vagyok a korral a lehetőséggel és nem kergetek hiu ábrándokat de teszek az ügy érdekében ennyi!Aztán majd eljön az idő amikor már magamban is le kell zárnom ezt a témát!De még nem neked meg van még több időd hajrá!
Biztosan sokat segitenek neked is a vitaminok de én szerintem te hatalmas erővel rendelkezel erős jellem lehetsz!Én nem vagyok sajnos ilyen erős mindig is nagyon nehezen állok talpra!Én az idén már 44 leszek!Meg kérdezhetem hány beültetésed volt?
pajzsmirigyre kell szednem most már 3éve a Letoxot.Március óta iszom az inofolicot és a Bio-Metaliont ezek mellé Béres c d cink vitamint +Magneb 6ot.Ezek mellé még mehetne a Dhea?
Sziasztok bocsi belekontárkodom!Nos tegnap megkaptam a hormon eredményem!Fontos tudni nekem volt 14,4 az fshm kb 1 éve olyan juni körül!Nos leírom mi mennyi lett és miket szedek aztán ellehet dönteni attól e vagy nem tudom!tsh 1,4 fsh 2,7 kiváló lh 3,6 progi 70,9 tehát volt ovum ez 46 évesen lassan!Na a lényeg én szedek vitaminokat myoinozitolt tshra letroxot igaz jó a tshm de a babához ugye 2 alá kell vinni omega 3 szelén d 3000 vitamin q10 most fogyott el elötte dhea 1 doboz most megint elkezdem már megrendeltem és hetente egy két magnerot tabit igaz nem érek el ezzel sem ugy látszik semmit de itt legalább rendben vagyok!Nem tudom hátha ezek tartanak rendben n em tudom!
Nagyon kedves vagy! Köszönöm! :) Tegnap én 9 körül érkeztem, egyedül mentem. Akkor lehet, hogy elkerültük egymást. Remélem, picit sikerült megnyugodnotok, bár tudom, hogy nem megy ilyen gyorsan. Írtad, hogy a tsh-d sem volt jó, magas volt neked? Nem kaptál arra valamilyen gyógyszert? Még az jutott eszembe, hogy nem akarjátok kipróbálni a Dhea-t? Sokan szedik, akiknek alacsony az Amh-juk, és itt is pl. deakedinának szépen felhozta, és több, jobb sejtjei lettek, Neománál is nagyon hatásos volt. Én is szedem, de még nem olyan régóta, nem tudok még tapasztalatot írni. Magamról tudom, hogy ilyenkor minden szalmaszálba kapaszkodik az ember.
Igen, nekem is az a tapasztalatom, hogy a dokik nem foglalkoznak az érzéseinkkel. Tudom, hogy rengetegen vagyunk, de az, hogy hogyan közölnek valamit, az nem idő kérdése... Most már lepereg rólam, csak magamra és a tüszőimre koncentrálok :). Pénteken kell még mennem UH-ra, és jövő hét elején várható a leszívás. Sok-sok erőt kívánok továbbra is, és hogy teljesüljenek a vágyaitok mihamarabb!:)
Szia Belián!Tegnap mi 8 elött már ott voltunk a párommal!Te egyedül voltál?Volt valaki tegnap reggel mikor beléptünk oyan kedvesen üdvözölt mintha már régóta ismernénk egymást!A Doki nagyon le tudja taglozni az embert!Szoritok neked nagyon hogy minden rendben legyen!Mikor lesz a leszivás?Szivből kivánom a tüszőcskéid szépen fejlődjenek!Mielőbi babázást kivánok nektek!Nagy ölelés és erőt küldök neked!Imádkozom értetek!
Olyan rossz ezt olvasni, hogy ennyiből már rögtön ítéletet mondanak. Nem szeretnélek hamis reményekkel táplálni, de tudom, milyen rossz a bizonytalanság, ezért én elmennék, vagyis el is mentem egy magánlaborba egy HCG vizsgálatra. Ha ott nem biztatnak, akkor hinném el csak.
Ehhez az egészhez kitart az ember vagy reálisan lemond erről persze nem a babáról arról egy nő aki szeretne soha nem mond le!Vagy belefárad és éli az életét vagy harcol a végsőkig az utolsó esélyig és ha annak is rossz a vége na akkor legalább megtett mindent és kész!Kinek mi jön be valaki erre valaki arra megy tovább!A lényeg hogy nem szabad azt hinni nem tudok teherbe esni még akkor sem ha a tények ezt mutatják!Akkor is megmutatom magamnak megtudom csinálni ezt a végéig ismételni magunkba!Nem baj ha nem érünk el vele mást de a hitünk és az akaratunk megmarad!Ha éljük az életünket és nem foglalkozunk vele akkor sem jön!Én tudom 6 évig abszolut nem foglalkoztam vele sőt utána is néha mert nem gondoltam hogy egyszer mi akarunk közöset!És még sem jött!Ez hülyeség hogy rá vagy kattanva!Aki meg nem annak meg azt mondják azért mert nem is akar igazán!
Nagy ölelést küldök Neked! Én se adnám még fel, biztos csinálnék még tesztet, főleg, hogy még nem jött meg a mensid sem, és vastag a méhnyálkahártya.
Én is ma voltam Tapolcán UH-n, gondolkodtam is, melyik lány lehetsz.
Nekem is csak annyit mondott ma a T. doki, amit szokott: "nem valami sok...", én meg csak azt válaszoltam, hogy nem baj, csak jó minőségű legyen...4+3 tüszőm lett, azt mondta, hogy ebből a méretei alapján kb.5 fog megmaradni, amit le lehet szívni. Én csak annyit szeretnék, hogy legalább 1 szép maradjon a beültire. Amúgy én nagyon nem akarom magam beleélni most már, mert iszonyú rossz a csalódás tényleg, sajnos a biológiai óránkkal kell versenyt futni, amit nagyon nem szeretek, de nem akarok hiú ábrándokat kergetni. Nekünk ez lesz az utolsó, de a lelkem mélyén még én sem fogom feladni! Nagyon drukkolok Nektek szîvből!
Tudod pont ezt beszéltük haza felé nagyon sok terhes nőt láttam az utóbi időben hatalmas pocak és füstőlnek mint a gyárkémény!
Nincs magyarázat ahogy arra sem hogy a bagós alkoholista alultáplált drogos és igénytelen nemi beteg nőknél meg miért jön sorban!!!Egyetlen talán van igénytelenségből fakadó laza felfogás és az ezzel járó lesz ami lesz hozzáállás ami nálunk sajnos nem megy!
Iszonyat ez a fájdalom amit most mindketten érzünk!Felváltva sirunk és próbálok magyarázatot találni hogy Miért?Olvaslak benneteket hogy már hányadszorra élitek át ezt!Az orvosok akik ezzel foglalkoznak csak annyit tudnak mondani hogy megmondták az elején hogy a korom miatt minimális az esélyem meg hogy gondoljuk meg a következőnek neki vágunk e mert az eredmények nem lesznek jobbak!Miben bizhatok én ezek után?
Szia, majd írj mi volt a dokinál... Jajjjjjjjjj, nagyon rossz lehet ennyit hányni, bár majd pár hónap elteltével azt fogod mondani, hogy megérte! Vigyázz magadra, tudod sok pihenés, semmi idegeskedés. Szorítok Neked hogy minden rendben menjen!!
Sziasztok annyira nem volt hajlandó az orvos hogy progi pótlást írjon ennyire nem bízik a dologban?Hát szomorú!És semmi olyan hogy na teszteljen azért vagy jöjjön még egy vérvételere nem is értem!!Csak ámulok!Szégyen megint a hozzáállás!
Szerintem a vv a biztos bár abban igazad van hogy ha a héten nem jön meg és úgy legyen akkor hétfőn már egy érzékenyebb teszt kimutatja ha sikerüt. Drukkolok azért neked nagyon mert a 18 mm szerintem a méhnynyálkahártyavastagsága volt és azért ez nem kevés. Ha oda nem költözött be bérlő mitől vastagodott meg ?
További ajánlott fórumok: