Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! fórum

Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)

2547. M Pötty (válaszként erre: 2537. - Isidorra)
2015. aug. 6. 23:24
Isidorra, te elég jól utána néztél ennek a szteroid dolognak. Segíts nekem légyszives. Én szedem a merckformint, de igazából szerintem annyira nálam nem indokolt. Az inzulin és a cukor eredményeim nem voltak kifejezetten rosszak, sőt azt mondta a doki, hogy az eredményeim alapján éppen hogy csak felírhatja a gyógyszert. Már egy éve szedem, sőt azóta sokkal egészségesebben is étkezem és mozgok is. Amúgy nem vagyok sem túl sovány, sem túl kövér, eszem is rendesen, de jó az anyagcserém is. Szóval mondjuk szerinted lehetne hogy elhagyom a merckformint és helyette szedem a medrolt? Természetesen nagyon odafigyelve az étkezésre a szénhidrátokra a cukorra és a mozgásra. Csak a véleményedre vagyok kiváncsi, hátha olvastál ilyesmiről. Köszi előre is.
2546. Belián
2015. aug. 6. 22:24

Sziasztok Lányok! El voltam havazva...Ma voltam pajzsmirigy antitest-vérvételen, meg is küldték este az eredményt, és tényleg van valami bibi itt. Az anti-Tg-m 531 IU/ml lett, 115-ig jó!...:( Ért valaki ehhez? Endós dokihoz 3 hónap alatt lehet bejutni, de majd holnap felhívom a háziorvost. Lehet, hogy autoimmun-probléma lesz, bújom a netet, de nagyon nehéz ezt kibogozni. Valaki tud segíteni? Lehet, hogy ez áll a sikertelenség hátterében?? De inkább az egészségem miatt fontos ez most. Arra is gondoltam, hogy vajon nem a lombik, a sok hormon zavart be? De eddig ilyen tüneteket nem is éreztem. Na, majd kiderül.

Szia Ava! :) De jó, Te is kezdesz hamarosan. Remélem minden ok volt a nőgyógyásznál. Drukk Nektek majd, M Pötty, Neked is. Bonzitos, Neked is szurkolok a leszíváshoz!

Én most tudatosan kicsit kevesebbet foglalkozom a baba-témával, már nagyon rá voltam görcsölve, túlzottan is. Most sokkal jobban érzem magam lelkileg. Felszabadultabban. Kicsit most el is tudunk utazni hosszú hétvégére férjecskémmel, már nagyon ránk fér...

Mindenkinek pussz, Edina, várunk majd a jó hírekkel!

2545. 68454605f4 (válaszként erre: 2540. - Nadalma)
2015. aug. 6. 15:40
Az osztrákoknál dolgozom...onnan jöttem haza!Hát ma megpróbálom felirattatni a Nőgyógyászommal,mert ő endokrinológus is,hátha pár dolgot ő is fel tudna belőlle írni,mert különben majdnem 50ezer forint! Persze ha nem jön össze,muszály maszek laborba mennem! Igen,köszi h írtad h 2 héttel előtte,akkor tényleg igyekeznem kell! Puszi,és további rosszulléteket...persze,csak azért írom így,mert hisz nem erre vágyunk mindannyian? :-))És méghozzá kislány! Biztos örülsz a kisfiad mellé,egy hugicának!!::-))
2544. figura ede (válaszként erre: 2539. - 68454605f4)
2015. aug. 6. 12:40
Én mennék!Na de?!
2015. aug. 6. 12:08
A petevezetőire gondolsz?Igen támogatott de engem lombikozni akar mert már vén vagyok pedig jók az eredmények stb!Megkérdeztem ő is a lombik felé terel!pedig én próbálkozni szeretnék!Már nem tudom elképzelni mi a baj!Hétfőn beszélek vele maszekba na de annyi a bibi hogy erről a ciklusról mindenképp lekéstem az átjr i miatt a jövő hónapban meg lehet már mehetnék lombikra nem tudom szóval várni kell lehet!na döntsem el!Mindegy hétfőn megbeszélés!Nem várok szept 3 ig!El megyek megint hozzá magánra!Ezt már képtelenség kivárni!
2542. gzizus (válaszként erre: 2536. - Figura ede)
2015. aug. 6. 12:03
Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, de az nem TB támogatott vizsgálat? Így a Kórházban nálatok nem csinálják meg?
2541. nadalma (válaszként erre: 2540. - Nadalma)
2015. aug. 6. 11:40
Amúgy én ráérek, itthon vagyok, nyári szünetem van, szóval tőlem mehet továbbra is a találkozó!!
2540. nadalma (válaszként erre: 2539. - 68454605f4)
2015. aug. 6. 11:39
Szia! :) Honnan is jöttél haza? Pont az előbb írtam, hogy a beültetés előtt két héttel kezdtem el a szteroid szedését, úgyhogy siess! :) Igen, köszi jól vagyok, még mindig émelygek, és ezért rettentő sokat eszem, ráadásul csak az egészségtelen dolgokat kívánom, pont én, aki egészségmániás vagyok/voltam. Úgy tolom a Fantát, mint soha azelőtt...De remélem ennek hamar vége, és visszakapom magam, a terheléses cukor vizsgálaton majd biztos nagyot koppanok. De a kislányom boldogan mocorog, úgyhogy minden rendben. :)
2015. aug. 6. 11:23

Sziasztok Lányok! Végre megint itthon majdnem egy hónap után!!:-)) Olvaslak benneteket,zajlanak az események! Edina,hát neked már beültid is volt!!SZUUPER!!Kívánok legalább 1 kispicurt,de lehet több is nem igaz? Mennyit kaptál vissza? Ha nem muszály nem olvasnám vissza,több mint 3 hetet!!:-)) Nekem egy jó rövid ciklusom volt,ezért már 17.én kezdhetek,persze ha UH-n minden ok,és még TSH is kell nézetnem.Mivel a 4. ciklusnaptól érzem,mintha valami nem lenne ok,ezért elmegyek ma a mezei nőgyógyászomhoz egy UH-ra. Végülis még ciszta ilyenkor nem lehetne,ma a 9.napban vagyok,ezért kiváncsi leszek az esti vizsgálatra? Nadalma,te is jól vagy? Minden ok? Mpöty,ahogy látom 13.án mész,de hova is? Mikor kezdesz?Figura Ede,és veled? Láttam a genetikátok ok,az immunológia nem annyira? Nekem is megvan az immunológustól a vérvételi papírom,de maszek laborban 47 ezer forint,ezért szeretném feliratatni valahogy TB-re,ha most kezdek,már nem valószínű hogy kész lesz addigra?

Nadalma? Neked mikor kellett kezdened a szteroid szedést és meddig? Jó nagy puszi és ölelés mindenkinek!!Szép napot!!:-)) ÉS A TALÁLKOZÓNKKAL MI LESZ??NAGYON NAGY A CSÖND??:-))

2538. nadalma (válaszként erre: 2537. - Isidorra)
2015. aug. 6. 11:06
Szia Isidorra, jól vagy? Igen, pontosan úgy van, ahogy írod, a szervezetünk már sajnos goromba az embrióval, ki akarja lökni. Én nem Prednisolont szedtem, hanem annál durvábbat, a Medrolt 50 napig a beültetés előtt két héttel kezdve, és most 15 hetes terhes vagyok, azelőtt nekem sem sikerült 5 éven keresztül a teherbeesés. Egy jó immunológus erre odafigyel.
2537. Isidorra (válaszként erre: 2530. - Figura ede)
2015. aug. 6. 10:58

Én a 4. lombik után mentem el immunológiai kivizsgálásra. Nukleoszómára nem emlékszem. NK sejtarányt is néztek?

Nekem az lett emelkedett egy kicsit. Ált . 40 felett már emelkedett az immunreakció, ezért is a felvilágosult dokik szteroidot is adnak a lombik alatt, sőt már előtte. Van egy ausztrál orvos, aki kidolgozott egy protokollt, ez a Bondi protokoll. A lényege, hogy emeltebb adag Prednisolont ( akár 25 mg/ nap vagy Metylpredet adnak, ezzel kicsit csökkentik az immunreakciót, megakadályozva, hogy az anyai szervezet idegen fehérjeként észlelt beültetett embriót kilökje. Főleg többször vetélő nőknél volt ez sikeres módszer, illetve magasabb életkornál. Én is szedtem Prednisolont és ha jól tudom, Nadalalma is szedte sokáig. Sajnos nekünk nem maradt meg a terhesség, az már más kérdés. Egyedüli hátránya a módszernek, hogy a szteroid eléggé megbolygatja a cukoranyagcserét, így pl. IR mellett ( aki Merckformint vagy hasonlót szed) nem lehet adni...

2015. aug. 6. 09:33
Várok várunk de mire szept 3 ra van időpont konzultációra!persze a lombikot szeretné ugye bár de nem tudom végül is meg vannak az eredmények jöhetne a petevezetői!Na de hol és kivel!Mert ugye nekem már fizetnem kell ezt is!Na majd valamit ki találok!Ki csinálná meg!
2535. nadalma (válaszként erre: 2534. - Figura ede)
2015. aug. 6. 09:20
Na, ez nagyon jó hír! :) Mi a következő lépés?
2015. aug. 6. 08:15
Hali megvan a genetika is rendben vagyunk mind ketten!
2533. bonzitos (válaszként erre: 2531. - M Pötty)
2015. aug. 6. 07:07
Ez szupi lesz! Csak jó dolgok történhetnek 13-án!!!Hajrá csajok!!!!
2532. M Pötty (válaszként erre: 2528. - Figura ede)
2015. aug. 5. 22:25
Szia most olvastam a neten egy fórumon, hogy 96-os értékre azt írták, hogy kissé emelkedett. Úgyhogy szerintem neked a 30 nem jelenthet gondot. De majd a doki úgyis megmondja. Mikor tudsz majd beszélni vele?
2531. M Pötty (válaszként erre: 2523. - Bonzitos)
2015. aug. 5. 22:23
Lányok ez jó! Mi meg 13-án megyünk az első megbeszélésre a dokihoz. Reméljük tényleg szerencsés lesz mindenkinek ez a nap.
2015. aug. 5. 17:16
Köszönöm hát meg kell várnom na addig meg lehet izgulni!Mindig van min!
2529. NLbaby (válaszként erre: 2528. - Figura ede)
2015. aug. 5. 17:11
Ezt azzal az orvossal kellene megbeszelni, aki a vizsgalatokat kerte. Utalhat autoimmun betegsegre, de ha csak ez az egy ertek emelkedett, akkor nem hiszem, hogy errol van szo. Tovabba erdemes lenne a vizsgalatot megismetelni, mert egy meres az nem meres
2015. aug. 5. 16:43
Nem nagyon de emelkedett!20 a plafon nekem 30 valamennyi nem tudtam megjegyezni!Baj van?
2015. aug. 5. 16:42
Vagy az nem értek én ehhez telón beszéltem és mondták az eredményt!Valószínű az antitest!
2526. NLbaby (válaszként erre: 2525. - Figura ede)
2015. aug. 5. 16:18
A nukleoszoma magas? Azt hogy nezik? Nem a nukleoszoma ellen antitestre gondoltal?
2015. aug. 5. 16:06
Segítség mi az a nukleoszóma csajok!!!Kissé emelkedett lett az immun vizs on!Mi az?Befolyásolja ez a teherbe esést?Fogalmam nincs mi ez!
2524. deakedina (válaszként erre: 2523. - Bonzitos)
2015. aug. 5. 10:16
Szerencsés nap lesz a 13, bízz benne és magadba is . minden úgy fog alakulni ahogy szeretnéd ill. szeretnénk. Hétfő punkció csütörtök babatranszfer? Az szerintem jó ómen ....
2523. bonzitos (válaszként erre: 2521. - Deakedina)
2015. aug. 5. 09:46
Köszönöm a kedves szavakat! Látod milyen érdekes is a sors? Neked 13-án lesz a vérvételed, ahol remélhetőleg kiderül majd, hogy sikerült és boldog kismama vagy, nekem meg, ha minden jól megy, az nap lesz a beültetésem. :) Hülye vagyok! nem kellene ennyire előre szaladnom, hiszen még le sem szívták őket.., de annyira várom már!
2522. nadalma (válaszként erre: 2521. - Deakedina)
2015. aug. 5. 09:37
Ó, nagyon jó, a természet elintézi, hogy pihenj, én is folyton álmos voltam, és aludtam a beültetéstől kezdve kb. három hónapig. Egy igazi keltető vagy, mindent megteszel, hogy sikerüljön. :) Eszel fehérjét is sokat, ugye? Én a párom fehérjeporát eszegettem kanállal, mert felhígítva nem szerettem.
2521. deakedina (válaszként erre: 2519. - Bonzitos)
2015. aug. 5. 08:24

Szia üdv itt köztünk. Nagyon drukkolok én is neked hogy minden úgy alakuljon ahogy szeretnétek. Sikeres leszívást sok ill jó minőségű szerelmest és boldog pocaklakót kívánok neked is.

Csajok én a beülti óta annyit alszom mint aki évekig nem hunyta volna le a szemét fekszem ill azért a lakásba mászkálok de ahogy leteszem a fejem már alszom is . Napi kb 20 órát. Már néztem melyik bogyónak lehet a mellékhatésa de egyik sem írja . Nyomom a chrinont rendszeresen és iszom a folyadékot amennyit tudok . aug 13-án lesz a vv és utána derül ki velünk maradnak-e-

M pötyi sikeres kezdést neked is és remélem követjük majd nadalma példáját.

2520. nadalma (válaszként erre: 2519. - Bonzitos)
2015. aug. 5. 07:34
Akkor neked is nagyon hasonló a történeted, mint itt sokunknak. Szívből kívánom, hogy most jól sikerüljön minden. Az én kislányom - annyira hihetetlen - épp most repked a hasamban, azt hittem, már soha nem érezhetem ezt újra. Várjuk a hétfőt. :)
2519. bonzitos (válaszként erre: 2518. - Nadalma)
2015. aug. 5. 07:03
43 éves vagyok. És én azon szerencsések közé tartozom, hogy van már 2 lányom( 24 és 17 évesek). Elváltam, a mostani páromnak pedig még nincs gyereke és nagyon szeretnénk egy közöset. Amikor lassan 2 éve elhatároztuk, hogy babát szeretnénk, azt hittem ripsz-ropsz és sikerül. Mindenki ezzel biztatott: hormoneredményeim tökéletesek voltak, volt peteérésem is spontán, minden oké csak nem jön a baba. Három Clostys hónapot is végig csináltam, ahol tökéletes, szép tüszők voltak 3-4, mind a 3 alkalommal, mégsem lettem terhes. Akkor mondta a nőgyógyászom, hogy irány a Kaáli. Az első lombiknál csak 2 tüszőm lett-2 petesejttel, de éretlenek voltak, így nem volt beültetés, de biztattak, hogy az eredmények jók, várjam a csodát! A csoda csak nem jött, ekkor kértem az átjárhatósági vizsgálatot, amin kiderült, hogy mind a 2 petevezeték el van záródva Úgyhogy maradt a lombik. Ezen kívül volt már 3 lombik ,ahol szép 8-10 sejtes embriókat kaptam vissza, de sajnos nem tapadtak meg. A mostanitól várom a csodát! Hátha............. :)
2518. nadalma (válaszként erre: 2517. - Bonzitos)
2015. aug. 4. 15:41
Hány éves vagy? Lehet tudni, hogy miért nem jött össze eddig?

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook