Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Sziasztok!
képzeljétek pénteken leszívás, még el se hiszem, hogy idáig eljutottunk!
Igen én már jártam így, semmi bajod nem lesz max. kék-zöld lesz a hasad :)
Ennyi buboréktól nem lehet bajod, legalább 10 ml kell ahhoz, hogy baj legyen! :)
De igen kaptam vékony meg vastagabb tűt is....
cetrotide is felszívós...de egyszerűbb...ezt az üvegcsét lepattintom, de folydogált összevissza alig tudtam felszívni, mire felszívtam és összevegyítettem a porral már alig maradt benne valami....:(
Adtak hozza a recepcion fecskendot es tuket?
Ha tobb ampullat kell beadni, akkor a porokat 1 oldoszerben kell feloldani.
A folyadekos ampullan van egy piros potty. Azt magad fele forditod es lepattintod a felso reszt. Kiszivod a vastag tuvel a folyadekot es befecskendezed a poros uvegcsebe. Ha tobb adagot kell adnod, akkor kiszivod az uvegcsebol es befecskendezed a kovetkezo poros ampullaba. A beadashoz a vastag tut pedig lecsereled a vekonyra.
Hogy all a tuszocsked? Novoget?
nem fogjátok elhinni, de még mindig stimulál tovább, most Menopurt is kaptam...de amikor eljöttem az intézetből akkor jöttem rá, hogy ehhez nincs beteg tájékoztató hogy a fenébe kell a kis üvegcsét összevegyíteni a porral?
az üvegcsét szét lehet szedni valahogy, mi a trükkje???
Szegényem, de fel a fejjel a pici jól van, lehet csak megerőltetted magad. Ne izgulj, én az elején egyik határponttól a másikig gondolkodtam ( először legyen szívhangja, aztán legyen jó a genetikai UH+Down, aztán legyek túl a 20. héten, most itt tartok) Nálatok sem lesz gond, mondjuk az élményt a kórházban sajnálom, azt jó lett volna kihagyni!
Gondolok Rátok!
Sziasztok lányok, már régen írtam mert egészen szombatig unalmasan teltek a terhességi heteim. Bár most visszasírom ezt az unalmat:)
Szombaton kutyasétáltatás után jövök haza, pisilni megyek, törlök és látom, h piros véres a wc papír.Azt hittem elájulok, borzalmas érzés, főleg így a biztonsági zóna előtt (ma vagyok 11+3 napos)
Irány a kórház, ahol kifogtam egy full béna orvost, már abban sem vagyok biztos, hogy orvos volt.Olyan durván vizsgált meg, hogy az elképesztő, közölte, h nyitva van a méhaszájam (ezt érdekes, egyik doki sem mondta még pedig gyakran járok) és hogy fogalma sincsen miért vérzek.A lényeg az volt, h a baba jól volt,igaz, csak hasi UH val találta meg hüvelyivel szétszadizott, de nem találta a 4.5 cm s gyereket, mire közölte, hogy nincs gyakorlata hüvelyi Uh ban. pffffff
Hétfőn végre eljutottam a dokimhoz, aki egyértelmüen elmondta, hogy hematóma már nem látszik Uh-n és minden a legnagyobb rendben tünik. Nem volt nagy vérzés, inkább pecsételgetős, de piros. Azt tudtam, hogy az 5. héten találtak egy hematómát, de a 9. hétre szervült esetleg annak lehet valami maradéka, nem tudom. De most rettegek minden pillanatban, nagyon rossz így lenni. Pihennék, amennyit tudok, de közben a 12 éves lányom bokaszalagja elszakadt a tornaórán, jóformán járásképtelen, csak bottal poroszkál, így gondolhatjátok, mennyit tudok pihenni. Szóval szuper minden:)
Hétfőn megyünk genetikai UH-ra, az egy újabb izgalom.
Nagyon drukkolok mindenkinek!!!!!Puszi nektek
szia'
A 47 éves hölgy melyik fórumon található?
Donoros volt vagy saját petesejtes?
Melyik klinikán ?
Hanyadik lombik?
ezt teljesen megértem különösen azok után hogy több mint két hete küzdök a szurikkal....
Te hova jársz melyik intézménybe?
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg