Lombikprogram 40 felett - nekünk is sikerülni fog! (beszélgetés)
Szonáta, ez az első lombikod? ne haragudj, lehet, hogy már írtad, csak nem emlékszem :)
Ennél jobb nem is lhetne, amiket leírtál, elég bíztató, szerintem ne foglalkozz az életkorral. Vannak olyanok, akiknek már 30 évesen petefészek kimerülésük van és vannak olyanok, mint Te, hogy 43 évesen is ilyen szuper jól működnek.
Szerintem recept nincs arra, hogy most mi segít, csak a Jóisten :) Persze higgadság, nyugodság és talán amit tudok javasolni, hogy HIGYJ BENNE!!!!!
Én végig azt gondoltam, hogy sikerült (jó voltak megingások azért :))) szóval hidd el, hogy ott lakik (laknak) a picike (picikék) :)
Sziasztok!
van itt olyan közületek aki túl van már legalább két stimuláción? a ciklus hányadik napon voltatok petesejt leszíváson?
Akkor izgalmas napok várnak Rátok! Ilyenkor sokat fejlődik a baba nap mint nap, - már olvasgattam róla korábban, - egy csoda, ahogy kialakul a kis szervezete pár hét alatt. Nálam ahol Te most tartasz a kettes számú lépcső.., első a pozitív teszt :)
Én most várakozom, próbálok nyugalomban dolgozgatni, de kicsit tartok tőle, hogy kedden-szerdán már 'eltoltam', de hátha nem. Nem fogok vérvételre menni, kibírom a 2 hetet a teszthez.
Már arra is gondoltam, hogy megkérdezek itt valakit, aki hasonló adottságokkal rendelkezik, mint én és már sikerült neki a lombik ( 43 éves, petefészkek szépen dolgoznak, 1 stimu alatt 15 petesejt, belőle 67% ( 10) megtermékenyült, semmi rendellenességet nem találtak,kezelt pajzsmirigy alulműködés, inzulin rezisztancia OK, hormonszint OK, fagyasztott embriók mindig felébrednek és fejlődnek szépen ( eddig 4ből 3 szép és a 4. kicsit lemaradva ), méhnyálkám 11-13 mm volt eddig. Szedtem vagy fél évig Elevitet, most szedek D, E vitamint, Mg-t meg az Aspirin 100-at. Remélem van valaki, aki hasonló, mint én és sikerült neki és tud tanácsot adni mit csináljak másképp ( a stressz kerülésén túl.. ) ? Bármilyen tanácsot szívesen fogadok.. és bár elég felületes tudásom van ebben a lombik témában, de ha tudok, én is szívesen válaszolok Nektek!
Szia Szonáta!
Ez nagyon jó hír, akkor most kb 2 hét várakozás következik? vagy esetleg lehet majd előbb megtudni valamit?
Köszönöm a gratulációt, pont ma töltöttem be a 8. hetemet, szinte hihetetlen. jövő kedden megyünk megkukkolni picúrkát, remélem már jó sokat nőtt :)
Sziasztok! Nem tudom illik -e ilyenkor még Boldog Új Évet kívánni, ha igen, ha nem akkor is kívánok mindenkinek én is minden jót, sok sikert a babavárásban és mielőbbi (kinek újabb, kinek az első) Anyaságot!
Most léptem be december eleje óta először és szomorúan olvastam, hogy Ada babája sem most akart megszületni. De látom azt is, hogy erős és kitartó és olyan, mint Ariel ( ha nézitek az Ariel mesét a story Tv-n.. "csodálatos ez a nap! :) " - így, optimistán kell hozzáállni és megtalálni minden napban a szépet és bízni, hogy a következő lehetőség beteljesül. Szaffinak is sikerült az első inszem, - gratulálok! Meg Nadalmának is a bébihez!! Hétfőn nálunk is megtörtént a 3. beültetés 3 fagyasztott 5 napos embrióval. Itthonról dolgozgatok, igyekszem nem felidegesíteni magam, sajnos nem mindig megy. Most annyiban változtattunk, hogy szedem újra a D vitamint meg a dokit megkérdeztem az Asprin 100-ról. Ő azt mondta, hogy van olyan kollegája, aki minden páciensnek ad, de valójában nincs jobb eredménye (sajnos), de hát szedjem, a vizsgálatok nem zárják ki. Úgyhogy egy hete szedem, hátha én pont beleesek abba a körbe, akiknél segít :)
Remélem túlvészelték a bébik a tegnapi stresszes munkanapot és erősen kapaszkodnak a hasamban. De jó lenne tudni, hogy velem vannak e még és mit csinálnak! Majd jelentkezem az eredménnyel meg a tapasztalatokkal.
Vigyázzatok magatokra és sok sikert addig is, bármelyik lépcsőt is kell legközelebb megmásznotok!
Sokszor felnézek én is, olvaslak Titeket, és mindenkinek látatlanban is szurkolok! Még én sem tudok jó hírekkel szolgálni, de ha mégis, mindenképp megosztom! :) Ari vagy figura ede, hogy hiányolsz minket! ;) Jó lenne, ha lenne mit írni. :)
Nadalma, sok erőt holnapra, és boldogságos találkozást a kislányoddal! :)
További ajánlott fórumok:
- Most igen!Most sikerülni fog!Halál a zsírra!!
- Életmódváltással -14 kg. Sikerülni fog!
- Sokadik fogyókúrám, de ennek sikerülnie kell!
- Január 8-án nekivágunk a lombikprogramnak
- Harmadik napja szedem a clostilbegyt, ugye most sikerülni fog a baba, már több mint 1 éve próbálkozunk?
- Update-el sikerülni fog nekünk! Több mint 30 kg-os súlyfelesleg