Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Ezzel? De mi lehet ez? Nem ömlok.
De valóban ijesztő.
Ja és azmhogy a normál cikludos milyen szokott lenni..az nem számít.a szurikkal szépen meg lesz bolygatva minden és majd attól függ,hogy reagálstz a fühormonokra.Nekem pl tök szabáűlyosan 28 naposan a ciklusaim.
Stimun 10. nap volt a leszívás mert addigra már akkora tüszőim voltak.
Sőt cetrotidde-al volt még 2 napot bent tartva,mert a doki szerint borzasztóan korán lettek nagyok.
Kiszámítani senki nem tudja....
Csillag
Tedd azt ami jólesik-Nem azon múlik,hogy felkszel e vagy sem-.Van itt olyan lány is,aki másnap elment egy sítúrára és síelt is!! Sikerült neki.
Volt a barátnőm,aki meg feküdt végig egy hetet!!!
és mégsem tapadt meg egy sem-...
Ez a méhedtől meg a szervezetedtől is nagyban függ!
A normál vérkeringés kell a szevzetnek,aki dolgozik,az sem egyfolytában ül,hanem sétál,megmozgatja kicsit magát..
Tégy úgy,ahogy a szíved diktálja))
lányok, kérdés: mit jelent ez?
Hepatitis B vírus anti-HBs / ELISA (Siemens)
férjemé: 24,2 IU/L pozitív
A mintában HBV surface antigén specifikus antitest (anti-HBs) kimutatható. HBV immunizáltság.
(minden más negatív neki: a másik két Hepa-B érték, a Hepa-C és a HIV is)
enyém: >100 IU/L pozitív
HBV védettség a magas anti-HBs szint miatt.
(ja és rubeola vírus IgG: 140,9 IU/ml, pozitív, rubeola átvészeltség vagy vakcináltság.)
szóval ezek jók akkor, ugye...?
Lányok, help!
A pecsetelo verzesem erősödik, doki azt mondta, h várjak, de megijedtem.
Szerintetek?
Szia,
köszönöm kérdésed :) nem, már nem.
Kedden volt amikor irtam. Tegnap csak délután volt egy nagyon kevés de igazán hig szinű és csak egyszer,ma meg már semmi.
Remélem ennyi nem lett bent belőle baj és kedden látunk már valamit uh-on.
nem volt vetélésem (pozitív tesztem igen, de aztán megjött).
tudom, h én döntök, persze, csak nulla tapasztalattal...és nyilván nem akarom elkönnyelműsködni.
nagyon szépen köszi a tanácsokat, lányok!!
Szia!
Én et+14vagyok, 2 napja eszem szájon át 3*3 utro-t, fél órával a bevétel után menni ne birok ug szédülök és alszok alszok alszok.
Én azt tapaszatltam, hogy ha evéssel veszem be nincs vele gond, csak az álmosság. Ha éhgyomorra akkor fél óra és nagyon szédülök és kába vagyok, hiába kávé, nem mulik el.
Sziasztok,
a beültetés utáni 2. napon vagyok, dolgozom. A beültetés napján és tegnap otthon voltam, az orvosom szerint nyugodtan dolgozhatom, irodában ülök. Persze bennem is van némi félsz, de talán tényleg nem ezen múlik :).
Ma reggeltől viszont elég rendesen szédülök :(. Ez lehet a Crinone vagy az Utrogestan mellékhatása?
Hm, hát azt hiszem, ez a kérdés egyéni döntés függvénye.
Mert valóban, mindenki abban hisz, ami bejött neki.
Én pl beülti napján és másnap pihentem, feküdtem szinte egész nap, ET+2.napon már sokkal kevesebbet.
De azt hiszem, hogy egy ilyen balatoni utazást én is kihagynék.
Nekem is dilemma volt, mert szerdán volt a beülti, és szombaton esküvőre+szülinapra, vasárnap pedig szintén szülinapra voltunk hivatalosak. Én még ezen is sokat agyaltam, hogy menjek, vagy ne menjek. Végül mindegyikre elmentem, persze az esküvőn nem táncoltam, nem ittam.
De ez már a 3. és 4.nap volt, nem rögtön beültetés után.
ühüm, hát, vagány csajszi vagy!:)
nekünk valahogy úgy lenne a program, h
1. nap levonatozni Balcsira, ücsörgés a kertben/parton (fürdeni akkor nyilván nem mennék), dumaparti :)
2. nap szintén ücsörgés, esetleg séta, könnyebb túrákat is szoktunk, dumcsi, hazavonatozás Bp-re
és a kirándulás 1. napja az vagy a beülti utáni 1. nap, vagy a 2.
tehát ez már nem az a vad évfolyambuli, mint anno, azért csak "megöregedtünk" :) meg jön valszeg 1-2 baba is (a másik két házaspárnak már van).
DE nyilván, ha kockázatos a babára nézve, akkor semmiképpen nem megyek, hiszen most(antól) ez a legfontosabb. tehát ne gondoljatok felelőtlennek, csak annyi verziót olvastam már, az egyik véglet a tied, a másik véglet meg az, aki két hetet fekszik...amúgy ha nem lenne ez a kirándulás, akkor valszeg egész másnap feküdnék, harmadnaptól meg könnyebb, rövid sétákat gondoltam, nulla házimunkával (jeee :D), egészen a tesztelésig. ja és táppénzre mennék a beülti utáni egy hétben.
szóval ez lett volna az eredeti terv...lányok, ti már olyan tapasztaltak vagytok, arról nem beszélve, h rengeteg itt a kismama vagy anyuka...mit tanácsoltok??