Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Gigi
Mikor voltam leszíváson,volgt egy lány,2 tüszőt láttak nála összesen az uhkon.A végén lett 4 petesejtje.Még ne add fel légyszi!!
Kitartést!!
Jaj, ezt nem neked akartam.
Nekem ugyan kettőt szívtak le, és egyet kaptam vissza. Bízz a kis sejtecskédben. Nagyon szurkolok!
volt már valaki így ? ebben a helyzetben?
most pár jó szó vagy bíztatás jól esne
sziasztok lányok nagyon elvagyok keseredve mert csak egy tüszőm van amiben látnak petesejtet.
ezt fogják leszívni csak sajna.esélyem nem sok így egésznap csak csak sírok
Sziasztok.Túl vagyok a leszíváson,9 db petesejtem lett..ez nem verseny tudom,de 10 fölé vártam :)
Csajok volt valakinek olyan hogy leszívás után vérzett nagyon picit?Kb 10 csepp,de idegesit...utána olvastam.Ez elöfordulhat,nem okoz gondot,feltéve ha nem sok...
Sziasztok.Ma voltam saját védőnőmnél.A múltkor ugye helyettes volt.Rendes volt:-)Első 13 hétben hivatalosan 2,1 kg-t híztam:-)Pedig tegnap este is benyomtam két óriási hamburgert:-)Aztán voltam belgyógy vizsgálaton is.Minden ok.Mondtam a dokinak, hogy ha orvosnál mérik mindig agasabb kicsit a vérnyomásom 130-140 közötti.Azt mondta sokan vannak ezzel így:-)Szóval ott áll az összes papíromon, hogy Sine Morbo:-)
Remélem mindenki jól van:-)
Köszi az infókat :D
Már alig várom hogy holnap legyen és belevágjunk :D
Szurkolok hogy minden rendben legyen nálad :D
Sziasztok!
Voltam vérvételen és ismét elkeseredtem..
Hematokrit: 36.2 37-
Trombocyta: 137 150-400
Most én vérszegény vagyok???
Holnapi polip műtétemhez kellett most a vérkép...
Aki tud, legyen szíves értékelni, hogy ez most mi???
Jól köszi. Nem fáj semmi. A melleimet leszámítva, azok kb 3-szor akkorák, mint előtte, pedig amúgy is 85 f-es melltartót hordtam :)) Mint két görögdinnye.
Csak sokat hányok, és non-stop hányingerem van.
Milyen volt a nyaralás?
Köszi!
Ti hogy vagytok?
Hogy bírod a meleget?
Jól, az állandó hányást és hányingert leszámítva. Nem fáj semmi, nincs semmi bajom, de 9 hetesen akkora a hasam, mint aki mindjárt megy szülni!
Ja, és nem lövöm le, hogy ki az, ezt neki kell elmondania, de most írt valaki, hogy neki is megszületett a babája. Ígérte, hogy pár nap múlva beszámol róla!
Márciusban voltunk először konzultáción. Akkor kaptam beutalókat a vérvételekre, egy ciklusban négyre. A férjemnek kértek egy külsős andrológiai vizsgálatot spermavizsgálattal, UH-gal, fizikális vizsgálattal. Ha ez megvan, akkor adnak időpontot egy ottani spermavizsgálatra is. Kérnek még hepatitis b, c és HIV vizsgálatot mindkettőtöknek. Illetve neked kell majd az altatáshoz ekg, mellkasröntgen, vérvételek, de ezekre mindre adnak beutalót.
Szombaton volt a beültetés, most várunk. 26-án, és 28-án lesz vérvétel hcg-re.
Ti mikor kezdtetek el járni a klinikára ?
Hol tartotok ?
Sok jót hallottam a professzorról :D
Szia Évi!
Mi is oda járunk, Urbancsek profhoz. Jó kezekben lesztek, bárkihez is kerültök. A prof nem egy szószátyár típus, de ha kérdezel, mindenre válaszol:-)
Hello lányok!
Megjöttünk a nyaralásból, jó volt nagyon!
Itt mi hír? Születtek már meg babák?