Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Coraline
Tudod a biológusok nem első alkalommal csinálják,ezt...Én a heélyedben rájuk bíznám,hogy mikor javasolják őket visszatenni.
És hogyhogy nem az orvos és a biológus dönti el mi a legmegfelelőbb az adott helyzetben???? Mert az hogy te mit akarsz nem mindig egyezik azzal ami a legoptimálisabb.
Egébként hogy 3 vagy 4 napos az tök mindegy mert mondom 3 naposan teszik őket át szóval ha péánteken mennél 4 naposakért és most felhivod őket hogy csüt mennél , nem leszel előrébb.
Nekem nem működött a 3 és az 5 napos sem.
Most 2 kétnaposat kaptam vissza és ikreim lesznek.
Nálam a 3 naposan való uj folyadékbarakást nem birták és ne is fejlődtek utána.
most punkció kedden volt és csüt vissza is adták őket. Ugy látszik nekünk nem jött be az üveglaponlét:) A kintiek nem is feljődtek most sem tovább.
Szerintem ez változó.
Azért mert 3 naposan teszik át másik tápoldatba ezért vagy 3 nap előtt teszik vissza, vagy ha már áttették akkor 5 naposan megvárják blaszto lesz e belőle és akkor teszik be.
Nem szoktak nagyon 4 naposat.
Sziasztok!
Én is jártam pancsiba terhesen ano, voltam wellnesben és Balcsin is. Bár nekem zárt volt a méhszájam, de nem volt baj. Olyan jó volt azzal a nagy súllyal a vizben:)
Pillangó
Ha rendben vagy,akkor lehet akárhol füdeni,csak termáál vízben nem.
Olyanban,ami a testednél magasabb hőmérsékletű.Amúgy akár strandon,.otthoni medencében,uszodában,bárhol lehetne...Sajnos az elejétől le vagyok tiltva minden ilyesmiről.Pedig annyira kipróbáktam volna,milyen nagy pocakkal úszkálni..A babák tökre élvezik.
De majd legközelebb))
Bettybob
Ez annyira szép)))
Majd megnőnek))) Nekünk 5 hetesen volt a petezsák 11 mm.
Utána 8 hetesen volt a követlező uh,azon már a baba fejtől fenékig volt 2 cm.
Ezek szerintem tök szép méretek))
Csak így tovább!
Pillangó
Köszi,elég jól bírom a nyarat.Hajnalban intézem a kertben a dolgokat,kapálás,ilyenek ,akkor még arányélag jó idő van,majd bejövök a hézba így elviselhető.Amúgy régebben sem szerettem a nagy meleget,csak ha víz is volt a közelemben.Most az sajnos kimaradt teljesen(( Még kéádban sem lehet fürdenem...Na ez az egy nagyon hiányzik...