Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
engem jobban az érdekel most hogy jól legyenek, a többi csak a ráadás :)
Báááár 2 babó az álmom és úgy is indultam neki hogy ikerterhes akarok lenni, a terhes dolog eddig sikerült, most a többi jön.. és bízom benne hogy a maradék 34 hét nyugis lesz :)
írok :) Tegnap voltunk Pécsen a klinika felé, mondtam a babóknak eljöttünk megmutatni hova megyünk csütörtökön fotózásra nehogy szégyenlősek legyenek :)
remélem minden rendben van :) nagyoooooooon izgulok
Hú, drukk nagyon!!!
És igen, most az a jó, ha feszít!
Sziasztok!
8db 18-26mm-es tüszőim vannak. Tegnap este tüszőrepesztő volt. Ma indulunk Pestre, holnap reggel leszívás! Bízom a tüszőimben, hogy kibírják holnapig... A Tanár Úr szerint a vérkép kifogástalan. Minden rendben. Csak így maradjon!
Esküszöm, a szülés előtt éreztem anno, mint amit most! Nem jó semmi...feszít, nyom...
A kolléganőm mondta, nem baj fájjon csak, az Neked most a jó! De igaza van! Legyen már holnap délután...
Csajok ettől a barnázgatástól megőrülök de komolyan. Már hőt sem mérek,nehogy felsértsem, de ma reggelre megint lett pár halovány barna pötty. Persze görcsöm szerencsére semmi, de már nem tudom mit gondoljak. Lehet fel kéne függesztenem az aspirint kicsit, mert elég neccesek az ereim hamar szétpattognak, szóval ötletem nincs.
Holnap lesz az első uh de kezdek egyre idegesebb lenni
Ronna
Kitartást!!!!! Igenis menni fog következő alkalommal))
szia méhtükrözés után kövi hónapban volt a lombik nekünk,de ez attól is függ van-e tb-s hely.ez nagyon egyedi.a rosszban a jó hír.ha párod rendben van és nálad van csak gond sokkal nagyobb a siker.nálunk is ez volt.1. beültetés sikerült:-)
inkább lelkuleg nehéz feldoolgozni,de együtt menni fo.sok sikert
Purci
Nem.Nálunk 0 spermaszám volt,majd kezelések hatéséra lett pár milla,de akkor a biopsziát sem tudták fagyasztani az elején,mert abban sem volt semmi...
Most a normál adott mintában volt fagyasztható,de a leszívéáskor is adott a párom mintáét,és abból dolgoztak,így a fagyi megmaradt aranytartaléknak.
Barátnőméknek biopsziás fagyiból vannak az ikrek.Egy jó biológus tud vele dolgozni,bnne aggódj!!!
Igen, hányinger ugyanúgy :(( Amúgy ezt leszámítva nagyon jól vagyunk!
És feléd mi újság?
Ugye?
Most bővült az őrület, az új mondóka, hogy IKREK? JAJ? MEG FOGSZ BOLONDULNI!
Na erre egyszer kifakadtam, és megkérdeztem, hogy akkor most dobjam ki az egyiket, vagy mi?
Sziasztok!
Lányok nem kell valakinek cetrotide??Barátnőm eladná 1 db van Neki,10.hó a szavatossága.
Koszi Bogica!
A friss minta azt jelenti, hogy a beultetes napjan csinaltak meg a biopsziat? Nalunk csak fagyasztott van, mert korabban egy masik intezetben megcsinaltattuk, es athozattuk onnan mikor kezdtuk a lombikot a BMC-ben.
De sajnos nem sikerult az elso. A biologus azt mondta, hogy nem volt gond a mintaval mikor felhasznaltak, a nogyogyaszom meg azt, hogy ez azert varhato volt, hogy nem sikerul, mert fagyasztottal rosszabbak az eselyek.
Üdv az újaknak!
Crosseel
Mi is kaálisok voltunk, mivel páromnak semmi baja, csak nekem nem volt soha pé-m, így kb fél évig otthoni stimulációval próbálkoztak. Nem hozott eredményt. Már tudjuk, hogy azért, mert azon picike %-hoz tartozunk, akiknek a sejtjei nem szeretik egymást. Csak az ICSI hozott eredményt.
A lombik maga kb 1,5 hónap alatt beindult, mivel megvolt már minden vizsgálatunk, csak friss hormonvizsgálatok kellettek.
Sok sikert nektek! Nagyon fiatalok vagytok még, tuti sikerülni fog!
Ency77
Szerintem ne törődj a "kedves" ismerősök megjegyzéseivel, ha ti gyermeket szeretnétek, akkor harcoljatok érte!
Mi is megkaptuk az áldást a 11 év alatt, hogy majd jön, ha akar, meg ne görcsöljetek, stb... Ezektől a mondatoktól falra tudnék mászni.
Kívánom, hogy sikerüljön az álmotok!