Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Nagyon szeretnék iker Babákat!!! Nem tudom, ez a HCG utal még arra, hogy esetleg többesterhesség áll fenn??? Ahogy utánanéztem, a 4.héten max 426mIU/ml-nek kell lenni a HCG-nek. Én tegnap töltöttem a 4.hetet 1005????
Neoma írta, hogy neki is hasonló értéke volt, mégis egy Babát vár...
Kinek volt hasonló értéke ikerbabákkal???
Örülök neki hogy minden rendben van :) Pihizz sokat.
Tegnap én is megint barnáztam, idegölő egy dolog ez. Persze nálam sem tudják mitől van.
Szép a HCG-d :) Nekem is hasonló lett a 12. napon
Sziasztok!
Az este későn értünk haza, és bevallom nagyon fáradt voltam ahhoz, hogy még a gép elé üljek...
Állítólag minden rendben. Nem tudják miért van...
Megvizsgálni nem engedtem magam, ugyanis tegnap voltam 4 hetes, tehát semmit sem látott volna, és nem akartam, hogy az esetleges vizsgálattól történjen valami baj... Nem véletlen mondta a drnő, hogy csak 28-a környékén lesz az első ultrahang.
Kértem nézzenek HCG-t, abból lehet látni valamit, ha baj van...
ET+12nap HCG 1005!!!
Remélem, a Baba, Babák jól vannak...
Szerdán lesz a nődokim, akkor picit nyugodtabb leszek...
Indulok a kórházba. Most beszéltem a békéscsabai kórház nőgyógyászával, itt dolgozik a nődokim is, de most szabin van. Lényeg, hogy fogadnak, és így felírja az utrot is és azt mondta, ha kell, bent fog fogni megfigyelésen...
Egyedül vagyok egész nap, talán kehet, hogy tényleg igaza van és ott jó kezekben leszek, ha valami gond lenne, de nem lesz!!! Olyan nehezen jött össze, nem szeretném elveszíteni a Babát, Babákat!!!
Úgy érzem, nem lesz könnyű játszma az enyém. Ismét láttam, egy kis barnázást a wc papíron. Én teljesen kész vagyok. Állandóan pisilni járok. Úgy féltem a Babát, Babákat...
Tegnap semmi nem volt, most meg itt van... Elvileg most kellene, hogy megjöjjön... Emlékezne a szervezetem rá???
Lennék 2 héttel idősebb, hogy lássam mi van...
Az első terhességemnél semmi ilyen nem volt, az igaz, hogy nem is lombikos volt...
Sziasztok Csajok!
vége a nyaralásnak..(holnap festés itthon,mert jön az új ülőgarnitúra jövő héten..))
És képzeljétek megjött..nem gondoltam,hogy ennek Én valaha így fogok örülni,de közelebb kerültünk a lombikhoz..1 hónap és kezdhetünk..))
Nekünk mar kész van Facebook - od????
Ha bejelölsz ott vannak képek :-))
Mar csak Olívia kell bele de ha küldése emailt oda tudok küldeni képeket:-)
Jaj de jó végre végre otthon leszel jobban örülök neki,hogy otthon logatod a lábad......:-)))
Tervezgeted mar a baba szobát???
Jól vagyok cicus veletek???
Elment a vendég kis csaj most 2 nap pihi utána jon anyós:-D
Sziasztok!
Tegnap estén nem igazán alakult jól, ugyanis elkezdtem vérezni, de csak a WC papíron volt, de azon volt bőven. Gyorsan telefonáltam, még jó, hogy hisz este volt, és gyorsan kaptam segítséget. A crinone és a progi szuri mellett már csütörtök óta van rutscorbin 3x1, amit felemelt 3x2-re, cetebe-ből 1000-et, és utroból 3x1-et kell most már szednem. Szerencsére elmúlt, de nagyon megijedtem.
Nem tudom, mi lehetett ez.
Rákérdeztem a Baba-kra és azt mondta, hogy elmehet, de nem fog!
Remélem, tényleg velem marad, maradnak...
Most fekszem, csak jöttem Nektek írni a fejleményeket...
Nem akarok több ilyet látni!!!
Volt Nektek ilyen???
Az utroból nincs sok, ezért kérdezném, hogy a házi orvos felírhatja-e, vagy csak nőgyógyász???