Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Megszülettem:-) Kata:-)Kép fenn van:-) 2013 12.14.-én 48 cm és 2950 gramm:-)
Gratulálok!Gyönyörű kis kincs:)
Gratu!Ő egy kis cukorfalatka:)
Gratulálok a kis Lilihez nagyon gyémánt:)
Nagyon szépséges lányka :)
Most néztem a jóbarátok 4x12 részt. A beültetés napján estére tudták, hogy sikerült a beültetés, és terhes Phoebe. Azért ez nem lenne rossz a való életben sem. Nem kér hét idegőrlő várakozás.
Ezúton is gratula Kkala, és Pillangó! Neki mikor született meg Kata, ha még szabad ennyit tudni? :)
Gratulálok! Jó egészséget, boldogságot, örömet!
Gratulálok sok örömöt, boldogságot a babához.
Szívből gratulálok a babához! :)
Jaaaj bocsi, nem tájékoztatok itt mindenkit! :P
Szóval lányok, 2013.12.12-én 21:21kor megszületett Lili lányunk! :D 3100gramm és 53 cm. Már itthon vagyunk és minden szuper! Gyönyörű leányzó!!! Imádjuk! <3 Majd teszek fel fotót is!! Puszi és drukk mindenkinek! :D
KKala ti hogy vagytok?hányadik hét van nálatok?
Huha az nem jo ha szétnyilt.és ilyenkor ujra várrják?
csak nem, bár az ilyet jó, ha ő jelenti be.
Te kis pletykás!!! :))
Én meg itt titkolózok!
Jaaaaaaaaaaaj! Bocsiiiii!!!!!! Én pletykáltam! :( :( Bár talán ez nem számít plyetinek... :P Remélem nem orrol meg rám...
Pillangóéknak is megszületett Kata!!! :D Kb 1 kilóval túlbecsélték, de még egyebet nem tudunk, csak sms-t küldött!
Nem pletykálok :)) Hátha Pillangó megharap érte :))
Súlytól, majd ha elérik a 2300 grammot.
Sziasztok! Van valami hír Kkaláról és Pillangóról?
Sajnos pár napja nem tudtam olvasni a történéseket.
Nekem 2-3 naponta kellett mennem, és volt hogy a 12. nap volt a leszívás, volt hogy a 17. naon hormonadagtól függően.
Szia Kicsidé! :) Nekem egyetlen alkalommal kellett mennem ultrahangra, ezután már meg tudták mondani, mikor mehetek punkcióra.
Ilyet még nem is hallottam, hogy nem mondják meg a vérvétel eredményét! Nekem vérvétel után 11-re kellett visszamennem a kezelőorvosomhoz, és azonnal megmondta és fel is írta, hogy mennyi lett a HCG-m. Bár nekem a 13. napon volt az élső vérvétel... Elég nagy a nyomás rajtunk, gondolhatnák, hogy nem kellene fölöslegesen fokozni. Miért nem kérdeztél rá? Vagy nem volt konzultációd utána?
Milyen tapaszokat kell használnod?
Azért drukkolok, hogy szerdán jó hírekkel gyere! :)
Én csütörtökön megyek az első ultrahangra.
Eruska te hogy vagy?Császár utánni vágás?
Köszönöm! De jó olvasni ennyi sikert, erőt ad!
További ajánlott fórumok: