Lombik életre-halálra (beszélgetés)
sziasztok !
Hogy aludtatok ? Én mint akit agyonvertek....
A doki mondta, hogy legyen még egy. Ez lesz az ötödik. Velem nincs gond , a prolaktinom volt magas, de szedem a bromot . A paromnak kevés a spermaja sajnos. Ezért mentünk inszemre, de úgy néz ki , ez nálunk nem jön be.
Sajnálom:( Miért kell megint inszem, miért nem lombik?
Így van, az lenne a legjobb és igazi meglepetés. :)
11-re kell mennem. Köszi aranyos vagy. :)
Dió, azért remélem, hogy lesz hamarabbi időpont is. Az lenne a legjobb, ha közben mind spontán teherbe esnénk :) Hányra kell menned? Majd gondolok rád!!!
Én is igy gondolom !!! Minek fizetnél,ha nem muszáj.
Igazad van, ha tehettem volna én is így csináltam volna, de erre felénk nincs ilyen lehetőség. Az első inszemet nekem egy magándoki csinálta, de csak 5000ft-tal volt kevesebb mint a kaáliba.
Mondjuk én az inszemet kihagytam volna miután a doki aki műtött azt mondta lombikra menjek, de a kaáliba ezt nem támogatták :(
Persze hogy megyek, alig várom hogy lássam :)))
Nem,amúgy szeretném ha megnézne hogy minden rendben van-e és nem maradt-e ott valami meg akkor megkérdezem a következő időpont mikor lesz, bár attól félek hogy december környékét fog mondani. :(
Persze lehet ti nem igy gondolkoztok,de ugy vagyok vele hogy Győrbe nem fizetek ki 35 ezer ft-ot a lutrira.sajnos ők sem tudnak többet befojásolni,igy a szombathelyi kòrházban.talán a nyáron vagy ősszel ha nem sikerülne az inszem akkor beférünk győrbe.majd kiderül.
Sajnálom Dió! Azért hétfőn elmész még a dokihoz?
Jajj Málnácska...Ne görcsölj ilyeneken,nem fognak előbb meginddulni,csak amikor kell!!! Nem volt cysta viszont azt mondta doki UH-on,hogy szép vastag a falacskám,akkor lehet azért indult meg.Minden rendben lesz veled is velem is és mindenkivel :D
sajnálom :( kitartás lányok,sikerülni fog !!!!!!!
Hinni kell benne, mert az már fél siker. :)
Köszi, én is sajnálom, hogy nem sikerült az inszem. :(
Sziasztok. Megjött ma, így a negyedik inszem sem sikerült. Jovoheten pénteken uh, és indul a következő! Bár én ebben már nem hiszek, de még ezt javasolta a doki.
Dió annyira sajnálom!
Malnabokor szoritok!
Lehet, hogy vastag volt a nyálkahártya, vagy ciszta volt. Nekem akkor volt iszonyat mennyiségű és darabos.
Akkor hajrá lajra! És az inszemet hol csinálják?
Szia csajok,Dio sajnálom!!!dilemma volt de neki ugrok a 2. Inszemnek vasárnap kezdem a clostylt.reményeim szerint 2 hét mzlva ujabb esély.3 inszem után ha nem sikerülne de remélem fog,akkor ismét Győr.
szia Rencsi.
Húú,hát lehet a gonap. mellékhatása ? Jó nagy darabokban jön le a nyálkahártya.Holnap okosabb leszel...:(
Én meg azt álmodtam, hogy idő előtt megrepedtek a tüszőim :( Tiszta idegbaj végig....
Helló lányok!Súgjatok nekem: ma van 4.napi mensim és hihetetlen mennyiségű alvadt vér jön belőlem és a méretei sem semmik...És ez már 4 napja tart.Eddig is volt alvadt vér,de nem ennyi és ilyen nagyok.Ez normálsi?Holnap megyünk 4.napi UH+ a többi izgulok nem-e jelent ez most rosszat vagy ennek így kell történnie,netán a gonap-tól?Görcsöm is akad egy kevés pedig csak akkor szoktam amikor megjön aztán semmi.Ez most nagyon más :(
köszi csajok a tippeket, tegnap aerobikon nyomtam a hasizmozást, de asszem ma este is ez lesz, legyen vérbőség + kipróbálom a fürdőt is mkacca!
Köszönöm lányok. Ja, majd legközelebb remélem sikerül.
blissy, de jó hogy előkerült a másik babóca :)) Milyen érdekes hogy a múltkor nem látták most meg igen.
Nadinebride szurkolok hogy megjöjjön. Én szívesen átküldeném az enyémet :)
van erről valami video a neten? nem ismerem sajnos a gyakorlatokat
Esteleg este forró fürdő.
Tessen AVIVA meghozót csinálni....Más ötletem nincsen :(
igen, tegnap este erősen gondolkoztam, hogy lehúzom ezt a rohadt szuperfrászt a budin..nagyon haragszom rá.
ja, és reggel azt mondták káliban mikor telefonáltam, hogy max 25 napig mehet ez így, addig végig suprefact! és ma vagyok a 12.-en! ergo még akár 2hétig. ezt a nővérke mondta, nem is értem..
A szuperfrásztól késhet én ugy tudom ...
32-ik ciklusnap és 12-ik Suprefact nap van ma
További ajánlott fórumok: