Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Köszi az érdeklődést, még két nap! :)
Én nem nagyon éreztem semmit a Gonaltól, nyugi, biztos növögetnek a tüszők.
Köszönöm,jobban :D A felújítás elveszi a gondolataimat,úgyhogy hamar el fog telni a 90 nap.A mai nappal a mensikém is elkezdődött,úgyhogy ismét jó úton haladunk. :D
Köszönöm a nyugtatò szavakat.remélem lesz sok petesejtem és apànàl is talàlnak szép spermiumokat.de szeretnék 1 hònappal öregebb lenni! De gondolom ti is :-)
Én a clostis kúra után sokat hiztam, rosszul voltam, fájtam. A mostani stimunál,Gonal,Merional , semmi, sőt egy kilót fogytam :) N, azóta már visszajött, de ki bánja :)
Nyugi!!!nekem 16petesejtet szívtak le és semmit nem éreztem.se feszülést se puffadást...pedig ismerősöm mondta hogy fájni fog, puffadni és hìzni fogok...ehhez képest semmi...csak nagyon fáradt voltam.....
Köszi drága :) Ugy néz ki, kopkopkop ,minden oksa :) és te ? A felujitást kivéve... :)
Helló hölgyek!Nincs időm jönni és vissza olvasni se bennetekete.Ezzerrel megy a kerti munka meg a lakás felújítás :D Nincs unatkozás :D Remélem mindenki jól van!Nórika,Málnácska...hogya vagytok?Valakinek valami fejlemény?
szi ,ne izgulj én semmit nem éreztem,lesivásig. alig feszült a pocakom. Nem mindenki érzi..nyilván függ a petesejtek mennyiségétől is,de én 6 nál nem éreztem semmit.
Dr. Kádár János, Budapest az immunológus. Nem konkrétan a Humirát mondta. Hatóanyagot mondott, meg hogy biológiai terápia, és utalt arra, hogy pl. pikkelysömör esetén is alkalmazzák. Nekem a TH1 túlsúly miatt lenne jó, csak erre nem engedélyezett, se terhesség alatt. Persze ő is arra utalt, hogy nem gáz terhesség alatt, ezért is van engedélyezés alatt.
Sziasztok.miért ilyen bonyolult minden.... Annyira elegem van. Nem elég a lelki teher. A Gonal hatását kb mikor lehet érezni? Mert a 4. lőttem ma de még semmit nem érzek. Csütörtökön uh akkor kiderül kb h àllunk. Ez s húsvét js idén az utunkba van csak :-(
drága bora'
huuu remélem minden rendben lesz van para azért ,mert semmit sem érzek, de nyugtatom magamat ,hogy így a jó.
Puszikállak ♡♡♡
Nadinebride'
minden rendben lesz ,nyugi ! és Kismama leszel hiszen ez nem teher :-D
legalább 4 napig pihenj ,sok fehérje és víz E vitamin +1dl vörösbor ;-)
ujjak keresztben
mkacca'
én autoimmum beteg vagyok , bár nem érzem magam annak. Crohn-os vagyok 16éves korom óta. Nálam már a Humira a plafon mindent kaptam már.
A betegségem miatt kapom a Babyre meg Medrolt kell szednem 9 hónapig.
A legújabb kutatások szerint lehet kapni Humirát a 3.trimeszterig és akkor is csak azért kell abba hagyni ,hogy velünk Kismamáknak ne legyen bajunk a szülésnél ,ne vérezzünk el. Igen Magyarban még elég kevés az eredmény ,de én teljesen megbízom a dokimban ;-)
Szóval nincs hatása a Bababára ,én így tudom.
Hol voltál immunológusnál ? s miért kapnád ?
Ti mire kapjátok a Humirát? Valami kimondott immunbetegségre vagy a terhesség megtartására? Mert az immunológusom is mondta a biológiai terápiát a TH1 túlsúlyra, de hozzátette, hogy terhességnél nem alkalmazható, így nem kaphatok. Most áll engedélyezés alatt, de szerinte még kb. egy év, mire átfut a rendszeren.
lányok, tisztára be vagyok sózva, nemsokára indulunk a beültetésre :) ma terhes leszek, azaz ahogy az angol lapokon írják PUPO (Pregnant until proven otherwise - terhes amíg ellenkezője nem bizonyított) :) LOL
Szia zsuzs80, holnap hatalmass drukk nektek!!♡♡♡pusszancs
Szia, pld., en mondjuk Cimziat kaptam. Te mire kapod, mi a problemad?
Szia Ultrahang, mi is szorítunk neked, az a pár hónap mindjárt itt van :)
szia Ultrahang '
én is kapom a Humirát ,Neked minden rendben volt mellette ?
Lustizzál csak :)
Nekem mennem kell a patikába,össze kéne kapni magamat..Főzni is kell valamit,levesre vágyom. A tegnap férjecském csinált hurka kolbász kombót,isteni volt,de a gyomrom ellenkezett,pedig nem ettem sokat.
Szia! Még lustálkodom, mert most sem aludtam túl jól.
Ugy gondolod. Majd kiderul hamarosan.
Jó reggelt !
Köszi a kérdést, jobban lettem az este. Most is jól vagyok, remélem ez igy is marad.
Juci, még korán teszteltél..Drukk,drukk
Csajok,hogy vagytok ? Nórika ?
Sajnálom, hogy még nem sikerült! Jó hogy ilyen pozitívan állsz hozzá!
További ajánlott fórumok: