Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
csabiandi'
előszőr is NINCS OLYAN ,HOGY HÁTHA !!!!
feltételes módot nem használunk !
Igen is ott lesznek és kész , nekem ne is kezdj olyan mondatot ,hogy HA vagy HÁTHA ,mert kikapsz !!!!
Még kimondani sem szabad ;-)
Köszönöm a bíztatò szavakat.Édesek vagytok!
Innen már úgy sem tehetek mást mint remènykedem és vigyázok ràjuk hàtha ùgy döntöttek h mi legyünk a szüleik!
Köszönöm azt is h nem hadjátok h elveszítsem a reményt!
KÖSZÖNÖM,HOGY VAGYTOK!
Málna gratulálok!
Csabiandi ne aggódj! 9-10 napon tesztelhetsz legkorábban. De ha punkcio+14 napra nem jön meg, akkor az reményre ad okot. Görcs lehet attól, hogy nő a méhed. Nekem az első terhességnél szinte 12 hétig végig megvolt. Többediknél már nem.
Tothanita én már hallottam olyanról, hogy egy tüszőben 2 petesejt, de legyen inkább egy szép, mint sok "selejt". Van, akinél egyből is baba lett (együtt lombikoztunk), nekem meg volt, hogy 15-ből egy sem. Szóval inkább a minőség a fontos.
Jaj te szegèny ez annyira nehéz lehet...
Én egész nap aggôdom akkor mit érezhetsz te :-(
Neked is olyan mensi szerű görcseid vannak?
ET 9-10 körül szerintem már meg lehet próbálni...nekem az ET+9. napon halvány pozitív volt a tesztem 5 naposakkal.
Szóval csak semmi pánik, nyugalom, minden rendben lesz!!!!
Szia! ne add fel! Nekem a beültetés után folyamatosan görcsölt a hasam, kb az első UH-ig.
Hányadik napon vagy? Fogsz tesztelni?Drukkolunk!!!!
sziasztok lanyok...
elegge uj vagyok meg ezen a forumon , nem akarok tolakodo lenni, lenne egy par kerdesem , ha tudtok kerlek segitsetek ....
eljutottunk a punkcioig , vagyis hetfon reggel 8-ra kell menjek ...a doki 1 nagyobb , es 3 kissebb tuszot latott az uh-n , fel petefeszkbol azt mondta ne varjak 10-et , en meg vagyok elegedve ...rakerdeztem naivan hogy mennyi petesejt lesz , en azt hittem , hogy az latszik mostmar az uh-n , de azt mondta , hogy ezt meg nem lehet tudni , lehet nincs is bennuk sejtecske ...na ezzel jol elszomoritott egy kicsit ...nem vagyok tisztaban azzal , hogy egy tuszobol csak egy sejt lesz , vagy esetleg tobb is ...ez az en dokim nem nagyon informal sajnos ...
minden jot es jo egeszseget nektek ...
ha raertek irjatok , kellemes szombat delutant !
köszönöm csajok :)
Mindenkinek eljön, tudom, nagyon nehéz ,de eljön mindenkinek, szívből kivánom !!!
Amugy, ha valakinek kell Suprefact vagy Metypred 16mg akkor szivesen odaadom.