Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Köszi. Lassan kezdek öltözni. 10 után indulunk.:-)
Édes kis eszkimóka :) Kapaszkodj :)
Koszi mindenkinek a drukkot. Felebredt az embrionk es 11.55-re mehetek erte. Szoritsatok, hogy erosen akarjon kapaszkodni.
Megy a drukk a tobbieknek is!
Egyetértek annyiból, hogy egy legyen legalább és egészséges. Sajnálom a rossz tapasztalataidat, én pl nagyon ikreket szeretnék, kedden elvileg kiderült, hogy van-e kistesó vagy egyedül van a kismanónk.
Juci, NLBaby szorítok nektek mára!
csabiandi drukk neked is. :))
Minden rendben lesz , nyugi hozz fotit :-D
Természetesen szoritunk :)
Sziasztok!
Ma 10-kor uh. Kérlek titeket szorítsatok nekünk. Nagyon izgulok de várom is.
Ha lesz et holnap, akkor en is pihenni fogok hetfo reggelig. Akkor azonban nekem sajnos mindenkeppen kell mennem dolgozni.
Juci, egyel mindenkeppen sok feherjet!
Jut eszembe alhasi verboseg: az ugye megtamogathato egy kis aszpirinnel?
Erre Mo- on az aspirin protect-et adjak, de az itt sajnos csak receptre kaphato. Az aspirine 100 viszont anelkul is. A kulonbseg a ketto kozott ha jol tudom csak annyi, hogy a protect ellenall a gyomorsavnak. Ezzel gondolom mashol szivodik fel, de talan a sima 100-as valtozat is tobb, mint a semmi.
Én beülti napján sokat pihentem. Másnaptól viszont minden nap kétszer jó levegőn séta, nem emel, semmi hirtelen mozdulat. Le kell lassulni. Pozitív gondolatok. De mozogni muszáj, mert kell az alhasi vérbőség.
Sziasztok! Van két Cetrotidém, aminek júniusban lejár a szav. ideje. Ha esetleg kéri valaki, szívesen elpostázom.
En is 2 naposakat kaptam vissza eredményem sajna meg nincs majdcsak jövő hét pénteken
Pihenj és relaxálj :D
Azt csinálj,ami jólesik :)
Lássatok el légyszi jó tanácsokkal! Mit csináljak vagy mit ne holnaptól. Itthon leszek a jövőhéten is végig. Pihenni fogok, és relaxalni.
Nekem néztek, de elfelejtettem megkérdezni mennyi.
Köszi. Nagyon bízom benne! Sikerülni fog!:-)
Képtelen vagyok végignézni...
Ma Miskolcon 3-as Lombik Ikrek születtek 1 kisfiú és 2 kislány. Mindenki jól van azt mondták :-)
2 naposan lettek az enyémek is, hajrá babák:)
Mivel keresztülmentem 4 inszemen 2 lombikon 1-2-3 majd mégis csak 2 babócán, tapasztalatból mondom , hidd el nem negativitásból, hogy nem öröm éás boldogság végigcsinálni 2-vel sem a 9 hónapot, nekem 2szer majdnem megszülettek, ha hárman vannak eleve nem is engedték volna hanem redukcio várt volna ránk, el se tudom képzelni akkor mi lett volna ha belemegyek és mi lett volna ha nem, hisz kettő is 25. és 31. héteni elindult kifelé. Sajnos a 3-as és 4-es ikrek nem sok eséllyek születnek időre megfelelő súllyal, ls nincs rosszabb egy beteg gyereknél. Inkább egy legyen de az egészséges. Igaz, hogy a kiirás előtzi nap szültem az ikreket, de az egész teherbe esés és a terhesség is egy rémálom volt. Láttam a krházban 24 hetes koraszlött ikreket, van 3as ikres ismerősöm tudom miken mentek át, van 2es ikres ahol mind él van ahol csak az egyik. Se nem vidám se nem boldog babázás nemvolt az első fél évük. Őszintén sajnálom hogy félre lett értve, de ha már ennyit küzd valaki hogy gyermeke legyen, mostis azt vallom, hogy egy de egészséges!!!! Nem sok esély van rá, hogy egy 4es iker nem lesz koraszülött, mivel sok 2es iker is 24-25. héten világra jön. Nekem már a 3-at sem engedték volna, valószinű tudták az orvosok és a professzorok hogy miért nem. Én elfogadtam volna. Eszembe nem jutott volna 2 másik egészségét feláldozni hogy a harmadik miatt akár mind beteg legyen. Persze nem biztos, hogy az lett volna DE TE RIZIKZOL ENNYI SZENVEDS UTÁN? Vannak csodák és nyilván büszkén mondják, hogy 3-4 ikrek és jol vannak , de aki nemilyen szerencsés nem fog itt büszkélkedni, hogy meghalt, beteg lett stb. Én ennyi carság után is azt mondom, egy legyen az legyen egészséges az a tuti. Már a kettes ikrek is bajosak hid el.
Ha valaki esetleg nem látta volna kedd este az M1-en .
Papírzsepit mellé készíteni.
[link]
Kitartás...nem lehet egyszerű Hollandia. Ausztria sem, de azért nem ennyire durva...igaz itt 5 alap vizsgálatot fizet a kassza terhesség alatt, 3 ultrahangot, minden egyéb már fizetős...de legalább közel van Magyarország (pl. győri Kaáli, extra vizsgálatok)
En nem tudom, hogy Mo-on mi szamit bele es mi nem.
Ha valakinek normal ciklusa van, normalis hormonertekekkel, akkor a termeszetes ciklusban torteno visszaultetes is lehetseges. Ez anyagilag biztosan elonyosebb, de hogy ugyanolyan jo-e, arrol megoszlanak a velemenyek. Ketsegtelenul van elonye es hatranya is.
Abban a korhazban ahova jarok, ott pl. nincs valasztasi lehetoseg, igy ha akarom ha nem, csak termeszetes ciklusban ultetnek vissza. Pedig a koltsegek tekinteteben a biztositomnak mindegy lett volna, mert eleve a legdragabb verziot fizetem, gondolvan arra, ha osszejon a gyerek, akkor azt meg is kell szulni. Az alapbiztositasban pedig itt csak az otthonszules koltsege lenne benne, kiveve, ha komplikaciok varhatoak. (A lombikkezeles nem szamit annak) Hat en nem szeretnek meg veletlenul sem megelni egy komplikaciot otthon, es remelni, hogy meg idoben a korhazba erek. Inkabb fizetek tobbet, mert mindenkinek csak egy elete van, hiaba nyomjak ezerrel, hogy a szules egy termeszetes dolog, nem betegseg. Ja, ugyanugy termeszetes dolog a teherbeeses is. Azert jarunk mar jo ideje orvoshoz ez ugyben.
Nekem 0,1 volt az AMH. 6 petesejtem lett,3 osztódott ,annyit is kaptam vissza.Most itt egy 10+1 hetes manó a pocakban :) Az FSH meg 10,1 volt. :)
Nekem sosem néztek AMH-t :o
További ajánlott fórumok: