Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Sziasztok!
ma voltam orvosnál, 59mm a kis drágám és virgoncka.. :-)
És akkor Németországba történik a kezelés?
Én Romániai vagyok,de Német országban élünk.
Remélem minden ok lessz nálad,és jól fogják érezni magukat odabent!!!Én reménykedem hogy erőre kap ez az eggy nekünk,és túl éli az éjszakát,hogy holnap meg kaphassam.
Igen.Azt mondták,hogy bármi lehet az oka.Nálam is és a férjemnél is minden eredmény jó volt.
Szia! Remélem minden rendben lesz. Nálunk a hétből kettő termekenyult meg. Csak azok, amelyekbe befecskendeztek a spermat. A doki nem tudott rá magyarázatot adni, mert minden eredményünk jó. Annyi bibi van, hogy a paromnak kevés a spermája , de jó minőségűek. Pénteken kaptam vissza őket.:-)
tuti.én vagyok itt példának.1. stimunál idő előtt repedz 13-ból 10 tüszőm 10. nap, 3 éretlen maradt, beülti elmaradt, így nem buktunk el tb-s lehetőséget.1 indult el...azt mondták ha blasztó lesz visszakapom, ha nem nem, de megállt 4. nap..
de akkor ismeretlen az ok, hogy belevágtatok?
Nekem csak az egyik endómat tudták eltávolítani , a másik ott maradt ,az rossz helyen volt és , így nem piszkálták.Endó mellett sikerült a lombikunk.
De kellett volna ,a kezelőorvosom javasolta, hogy menjünk Debrecenbe a meddődégi központba, de én elutasítottam.Helyette a Kaáliba mentem. Nem akartam a szurikat, mert a nővéremet is műtötték és láttam , milyen mellyékhatása volt az injekcióktól.A szuri sem biztosíték arra, hogy nem jön vissza az endó.
Nálunk így van, ismerős is járt már így. Az nem számít bele a TB-s keretbe, ha nincs beülti.
Ez biztos igy van, hogyha nincs beultetes, akkor nem szamit probalkozasnak? Itt ugy megy, ha megtortent a punkcio, akkor az mar egy probalkozasnak szamit. Bar tudom, mas orszag, mas szabalyok..
Hello! Mizu csajok? Nem voltam péntek óta, volt valami történés?
Eleinte azt mondták hogy tul lassuak a spermák,azért nem jön össze természetes uton.Most amikor bele kezdtünk a lombikba és csináltak sperma vizsgálatot akkor minden rendben volt,meg volt a spermaszám,jol mozogtak.
szia. miért kell lombik, általában rossz minőségű spermium, vagy petesejt okozza ezt, de persze jó nagy adag szerencse is kell
reméljük nagy túlélő lesz.tehát 4 napos lesz holnap.ha elfogadsz egy jó tanácsot ha nem nem szép, vagy soksejtes nem engeded a beültit,mert kicsi az esély és elveszik egy tb-s lehetőség, ha szép természetesen bármi lehet drukk:-)
szia,
nagyon sok oka lehet. Lehet, hogy a peték nem voltak jó minőségűek, fejletlenek voltak. Lehet, hogy a spermák kicsit lustibbak.
De az egyetlen egyből is lehet baba, tudod? Ne szomorokodj, ha holnap visszaültetik akkor is 3-4 napos lesz, ami szuper! Megy a drukk!
Sziasztok.Már egy pár napja olvasgatom ezt a fórumot,de eddig csak próbáltam információkat gyüjteni.Nekem péntekenn volt pete leszivásom,és szerdán kellet volna menni,hogy vissza rakják a őket.De sajna ma telefonáltak,hogy a 8 petéből csak eggy termékenyült meg,igy ha még a mai napot tul éli,akkor azt javasolják hogy holnap be kell tenni őt.Mi lehet az oka hogy csak ez az eggy próbálkozik élni?
nem egyszerű, de ezek a magyar szabályok: vagy párral (élettársi papír, házasági akvi) csinálnak nektek közös babát ellenkező esetben donorosat csinálnak csak :(
igen, egyedülállóként csak donorspermával lehet.
málna jól értette.egyedülálló nőn csak donorpermával mehet tudtommal lombikra
:-( így macerás és ahogy olvastam házasság meg szóba se jön most...akkor nemtudom :-(
Nem azért irta a donorspermát !
Itt csak akkor csinálják meg egyedülálló nőnek, ha donorspermát visz. De ennek is vannak feltételei. Szóval bonyi. Ez itt igy van.
Nalunk semmi gond nincs a paromnal, legutobb is atlagon feluli spermaminoseget produkalt, icsi nelkul megtermekenyultek a petesejtek es jo minoseguek voltak. A fagyasztott is felebredt es szepen osztodott tovabb. Csak eppen a megtapadas nem sikerult.
A papirozas egy plusz teher. A parom nem beszel magyarul kozjegyzo elott pedig tudtommal minden ugyintezeshez fuggetlen 'tolmacsot' kell vinni Magyarorszagon.
Warnika, hajnalh75, bbogus!
Köszi, aranyosak vagytok!Biztosan nem tudom, hogy kell e a Gnrh kezelés.Egyenlőre kiszedték az endót, a dokim írta a záróra, hogy ez a köv. és utána a lombik.Várom a szövettant és gondolom abból derűl ki, hogy mi lesz a folytatás, de amilyen szerencsás én vagyok tuti kell.Eddig minden jött amicsak gátolhatja a baba projktünket!
hajnalh75, neked nem is kellett volna vagy Te nem szeretted volna?
Sziasztok.Csak bekukkantottam:-) Gratulálok a kismamiknak és drukkolok a még várakozóknak,hogy minél előbb babásodjanak....
Itt leszünk Neked mi :) Nyugi! Minden okés lesz!
További ajánlott fórumok: