Figyelem! Nincs a böngésződben engedélyezve a JavaScript futtatása, enélkül a honlapunk több fontos funkciója használhatatlan lesz számodra (köztük olyan fontos részek is, mint amilyen a Menüben navigálás, Keresés, a Bejelentkezés, illetve egyéb interakciók. A JavaScriptet a böngésződ beállításai között engedélyezheted.
Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Köszönöm. Az ultrahangos azt mondta h mèg korai...lány is lehetezért nyom mond semmit.... A lényeg h egészséges legyen...jaj lànyok,kívánom nektek ezt az érzést....
Ott a kis kuki! Nagyon édes!
Gratulálok Fütyiskéhez ♡ le sem tagadhatja :-D
Ugy latom kerdezonk mar el is tunt az eterben. Torolte magat.
Low platelet, de nem vagyok orvos, szoval lehet biztosan mas is. Vegetarianus vagy amugy, vagy az akie ez az eredmeny?
Véralvadásban szerepelő véralkotók, ha kevés van belőle vérzékenységhez vezet.
Szia ! PLT- Thrombocita,de az L betűt nem tudom..
SZIASZTOK!
Segítsetek ,ha tudtok.Mit jelent laboron a L-PLT???
KÖSZI
Szia.
Igen komolyan veszem.De nem fekszem egész nap mert azt sem lehet...
Hidd el sikerülni fog!Ne add fel!Ha valaki akkor én pesszimista voltam és láss csodát :-)
Drukkolok nektek nagyon!
De ééédes :) Simi neki :)
Én azt szedem,de az utrót is lenyelheted....
Csabiandi, hogy vagy? Remelem komolyan veszed a pihenest.
Nalam mara szinte teljesen elmultak a PMS tunetek. Total negativ a 10-es teszt. Fet+8 nap, 5 napos topembrioval, jobban mondva top-blasztocisztaval. A 'hivatalos' tesztnap a hetfo, de addigra mar tutira megjon. Legutobb is igy volt, a nemvart a tesztnapon mar omlott, azzal a kulonbseggel, hogy ott elotte az utro miatt 1 napig barnaztam, amit egyebkent soha nem szoktam.
Hatalmas gratula nektek! Nem ertek hozza, de a kep alapjan szerintem egyertelmu, hogy fiu lesz a draga :)
Sziasztok!
megvolt a 12. heti UH+down szűrés, minden ok, tettem fel képet! 7 cm a CRL. Boldogság van... -)
Sziasztok!
Csabiandi remelem minden oké!
Szerintetek az utro helyett szedhetnék inkább duphastont?
Nem annyira tetszik odalent az utro.
Szuper de jóóó !!!
Pihikélj sokat semmi megerőltetès ;-)
Gratulálok nagyon:-) vigyázz magatokra
Köszönöm.hallani nem hallottam csak láttam! Remélem minden rendben lesz és nem jön ràm a frász többet!
Fogadd meg az orvos tanacsat es tenyleg pihenj. Vigyazz a ket dobogo szivecskere! Nagyon szoritok nektek!
Gratulálok én is. Szuper lehetett hallani a szívverésüket! :)
Gratula! Óriásit nőttek akkor, ha múlt héten még csak a petezsákot látta a doki most meg ilyen nagyok ;-)
uh szuper és a kis szivük is ver... juj nagyon örülök nektek
pihizz és rendben lesz minden
Köszönöm aranyosak vagytok. Remelem a barnazas is abbamarad és minden rendben lesz.
De jo!!!!!!!!! Gratulálok!!!!
örülök neki!!! Így legalább megtudtad, hogy ver a kis szívük :) Pihizz sokat!
jaj de jóóóóóóóóóó :) Gratulálok :D
További ajánlott fórumok: