Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hat nekem sem tetszik.
A mai nap jo hire, hogy a bp-i Kaaliban nem lesz nyari szabasagok miatti leallas es nem tb-s betegeknek nincs varolista. Persze ha a valasztott orvos eppen akkor van szabadsagon, amikor menni szeretne valaki, akkor az pech.
Tobb eshetosegre is felkeszulve, valamint 1 velemeny nem velemeny alapon ugy dontottem, kerek Kovacs doktorhoz is majd idopontot. A nyelvi "nehezsegek" miatt ugyanis elsosorban ot ajanlottak.
Szoval ha Bp-en lesz a lombik, akkor az vagy a Robertben vagy a Kaaliban lesz. Meg egyik intezmenyben sem jartam, igy eloszor mindkettoben korul szeretnek nezni. Aki ez utobbiba jar, meg tudna irni, hogy ott mennyire megy futoszalagon a kezeles? Ugyanis pont ezt szeretnem elkerulni.
nem lehet, ha nem sikerült akkor kell kérned konzultációra időpontot és megbeszélitek hogyan tovább
második lombik, sajnos nem reagálok jól a stimura és egyszer sem volt fagyasztott embryonk:(
Oké akkor figyellek majd.
Szőke haj copfba fogva és farmer,barna táska.:-)
Ilyenkor a dokival is lehet beszélni vagy csak a vv eredmény után?
Neked hányadik lombikod?
persze mindenképpen, jóó lenne beszélni :)
alacsony barna rövid haj, világos faros lesz rajtam. barna táska
jaj drága akkor már te is átmentél sok mindenen, szorítok
nekem nem fájnak a cicik, januárban brutál fájtak, hasam hébe hóba görcsölget
Én Komlóról járok be.Én is 8- ra terveztem,hogy megyek.Nem akarlak ám feltartani csak gondoltam váltunk pár szót.Nekem is sietnem kell mert vettünk nekem egy kisautót és ha minden igaz akkor holnap hozom el.Én et+11 napon vagyok.Mensis tüneteim vannak és iszonyúan fájnak a cicik.Ez a harmadik lombik volt.2005-ben kezdtük akkor volt kettő stimus és egy fagyasztott babós.Most csak egy embriónk maradt meg az lett beültetve.Annyira bíztam benne!!!
Sajnos az idő megy ...Én idén töltöttem a 40 -et.
Paks mellől Dunaszentgyörgyről, 90km.
Kovács jó doki csak hangulatember kicsit. A konzikon telejesen más mint az uh-n, vagy lombikon.
Találkozhatunk. Mi 8ra érünk. De mivel emberem dolgozni megy sietünk hazafelé.
hányra terveztél jönni? et+hányadik napo vagy? van valamiféle tüneted? első lombik volt? van fagyibabócátok is?
Akkor találkozhatunk ha szeretnél.Te honnan jársz be?
Milyen a dokid?Az enyém nem valami beszédes :-(
Régen amikor még az öreg épületben volt a meddőségi akkor Mánfai dokihoz jártam,na Ő egy nagyon jó orvos...csak elment a Kaaliba.
Én is oda járok! Várnagy doktorhoz.
Holnap megyek vv-re.
Itt nem ir ki a haziorvos. Ha beteg vagy, a munkahelyedre betelefonalsz, hogy beteg vagy es ennyi. Persze ennek nem orul egy munkaado sem es barmikor kikuldhetnek egy ellenorzest vagy megkerhetnek, hogy menjek el a ceg orvosahoz. A lombikkezeles pedig nem olyan beavatkozas, ami alatt munkakeptelen lenne valaki. Itteni mercevel biztosan nem. Itt beultetes utan is mindenkit azonnal szelnek eresztenek. Nem mondjak, hogy esetleg jo lenne kicsit pihenni is utana.
Igy az egyetlen jarhato ut sajnos csak a szabadsag lesz.
Hát nem egyszerű mindent osszeszervezni. De nekünk is sikerulni fog!
Mehtukrozest hol akarod megcsinaltatni. Tudok esetleg javasolni Bp en, igaz fizetős, de nem altatnak.
Amig nem jon meg es nem volt hcg meres verbol, addig meg barmi lehet!
Fo a pozitiv hozzaallas.
Ma telefonaltam az itteni korhazba a 'jo hiremmel'. Penteken visszahivnak es megmondjak, hogy szerintuk hogyan tovabb. Sokat ettol azonban nem varok, mert a FET elott, aprilis elejen, mar megbeszeltuk ezt egy orvossal, aki csak annyit mondott, hogy sajnos nem minden lombik sikerul es probalkozni kell. Az extra vizsgalatok lehetosege meg csak meg sem fordult a fejeben. Ami laborvizsgalatokat a haziorvossal es Bp-en csinaltattam, azok mind rendben vannak, de ezt a korhazban nem mondtam. Minek is mondtam volna, ha ok tokeletesen elegedettek egy mult oktoberben megmert 21. napi progesteronszinttel.
A mehtukrozest es IR-t szeretnem minel hamarabb megcsinaltatni, de junius vege elott nem fogok tudni elmenni Bp- re. Aztan meg jonnek a nyari szabadsagok. Szoval meg csak megtippelni sem tudom, hogy mikor fogunk tudni nekivagni a kovetkezo stimulacionak. Illetve azt sem tudom, hogy hol. Latvan az itteni viszonyokat, ha lehetseges Bp-en szeretnem, de ahhoz sok szabadsag kell(ene). Parom eddig hallani sem akart rola, de latvan az elegedetlensegem es a sikertelenseget, most mar hajlik ra.
Holnap még tesztelek, és ha ugy alakul, akkor csütörtökön elmegyek vv re.
Manogabi szoritok!