Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Azért ez nem hinném, hogy ettől a vérproblémától lenne. Mármint a kevés petesejt. Lehethogy meg kellene próbálnod, hogy ha leszívnak, utána fagyasszák le, és aztán beültetni mondjuk 3 hónap múlva...
Csinálsz valami diétát? Úgy emlékszem IR gyanú is volt...
Én kaptam vérhígítót, de csak azért mert amikor leszívás után bekerültem hiperstimu gyanújával az intenzívre, véletlenül kiderült, hogy besűrűsödött. Aztán a másodiknál én kérdeztem a dokit, hogy kell-e, kaptam. Aztán rá két hónapra az immunológiai vvt-en a fibrinogénem alacsonyabb volt kicsivel az alsó határnál, amire meg "sűrűsítőt" adnak, hogy el ne vérezzen a páciens. Ki érti ezt??? A lényeg, hogy szerintem ez havonta, de max. negyedévente változhat.
Neked volt fagyasztott beültid? Én abban bízok, hogy akkor nem lesz annyira megterhelve a szervezetünk, és akkor sikerül, amit annyira szeretnénk. Na meg a Harkány is jó hatással lesz! ;)
Szia!
Mi is nála voltunk!
Biztosan nemsokára megoldódik a problémád! Drukkolok!
Nekem eddig még nem volt genetikai vizsgálat,most voltunk először, de sajnos sokára lesz eredmény. Viszont az immunológia, amit a klinikán vettek le az a hét közepén talán meglesz eddig még azt sem néztek nálam. Kiváncsi vagyok az eredményekre.
Gratulálok!
Nagyon rögös az út amin végéig mentél, mentetek de megérte, mert van egy kicsi fiad és anyuka lettél!
Puszi
Pécsen voltunk Dr. Komlósi Katalin dokotornőnél.
Nekem volt immunológia 2012ben a meddőségiben kérte a dokim, ott kiderült, ANA és antifoszfolipid antitest pozitivítás, ami trombózisra hajlamosít, vérem sűrűsödik. Na már most a papíron is rajta van, hogy terhesség esetén terápiás dózisú LMWH kezelés javasolt, vagyis vérhígitó, szedem az aspirin protectet, de én esetemben a doktornő szerint kevés, mert szerinte a vérsűrűsödés, és a trombózis hajlamom kihathat a méhnyálkámra is és lehet ezért nem tapad meg az embryo. Vagyis meg volt lepődve h úgy kaptam stimut 2x hogy nem kaptam vérhígitó injekciót. Lehet ennyi csak a baj és jönne az a baba. Holnap megyek immunológiai vv.re és kérek időpontot immunológushoz július végére, addigra meg lesznek a vv. eredmények, azzal tudok menni, és majd remélem segítenek, mert a meddőségiben evvel nem igazán foglalkoztak, ha az emberfia nem kezd utána járni a dolgoknak ők nem fogják mondani hogy ezt és azt meg kellene nézni, ki kellene vizsgálni. Na már most nekem sokat jelent a doktornő véleménye, genetikus - nem lehet buta ember.
Gratulálok! :)
Én is azt
Többen írtátok hogy otthon vagytok viszonylag az elejétől. Ilyenkor hogy alakul majd a GYED?
Úgy értem, ha jó ideje folyamatos a munkaviszonyom; akkor mindegy hogy a 12. héttől, vagy pl. a 30. héttől vagyok itthon a GYED szempontjából? Az összeg ugyanaz lesz?
Nyilván gáz ha nem a teljes fizetésem viszem haza azokban a hónapokban; de most csak a GYED érdekelne.
Sarah25, akkor "nemsoká" bővül újra a család! :-) Szörnyű a miket leírtál; de lányok; milyen csodálatos az orvostudomány; hogy tud segíteni...
Rencsi, Dió: drukk -drukk! :-D
Mano-Gabi, remélem hamarosan meglesz a megoldás.
Jázmin, micsoda izgalmak! Csak pozotívan! Nagyon szorítok én is :-)
laziandrea de jó, akkor egy héttel vagyok fiatalabb terhes! Csináltam egy tesztet nemrég; soket erősödött; de azóta nem vettem. Már értelme nincs; viszont te jó ég; csak legyen minden rendben........ Kedden megyek uh-ra.
Egyébként én is csinálgatok mindent; csak sokkal többet csinálnék (kinn bogarásznék a kertben; olyan jó idő van; de nem merek mert gogolni; hajolgatni kellene). Főzök, mososk, vasalok; de soket pihenek, és mivel itthon vagyok; alszom is eleget :-)
Sziasztok!
Minden most kezdőnek sok szerencsét!
Mano-Gabi mi is kedden voltunk genetikai vizsgálaton, egy fiatal kedves doktornőnél, lehet hogy ugyanaz volt. (:
Megkérdezhetem, hogy mire gyanakszik nálad?
Szuper! Ti hol tartotok? bocsi ha már írtad.
Holnap is megyek uh-ra. :)