Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Tuti nem gáz :)
Egyre izgalmasabb, nem?
Igen,bár egy kövér csepp visszajött a tű helyén,de gondolom ez nem gáz?!
Baltazár! Mizujs? Bent van az első decapeptyl?
húúú az kemény lenne :)))
A következő sikerül drukkolok nekem két alhalás volt de most itt van a kezemben egy 7 hetes gyönyörű szép kislány kitartás és meglesz az eredménye:))Ő 5.beültetés,
Mikor mentek ujra???nagyon drukkolok:)Sikerülni fog!!
Vagy osztodtak és hárman:)))
Köszi! Remélem én is, hogy itt maradnak még 8 hónapig!!! :)
és legközelebb Neked is kitart majd 9 hónapig!
Első teszt jó volt, egy hét múlva is látott az uh-n terhességre utaló jeleket. Megnyugodtunk. Újabb egy hét múlva már a petezskot kellett volna látnia, de sehol nem volt. Vérvétel, amin már alacsonyabb hcg-m volt. A terhességi teszt azért még mindig kimutatta volna. Ismét egy hét múlva a hcg-m már gyakorlatilag eltünt és a kúp abbahagyása után megjött a vérzés is.Okot természetesen nem tudott mondani. Reméljük, csaka statisztkába estünk bele és legközelebb ezt a picit lépést már megtesszük.
Maci70!Neked mit mondott a doki?Miért lett angyalka a babád?A hcg szinted kevés volt?
Gratula Macifül! Hú de irigyellek. Bár nekem is volt hasonló.És akkor még tutira meg is volt a baba. De neked azt kívánom, hogy ne éld át, amit én, és úgy alakuljon ahogy nagyon-nagyon szeretnéd. Nekem meg majd legközelebb legyen megint ilyen és tartson 9 hóanpig.
Ez tényleg elég tuti teszt.Szerintem is azért erős,mert ketten vannak.
Igen, mi is reméljük! Valóban elég erős lett. Csodálkoztam is, hogy 10. napon (inkább 9és fél) ennyire látszik. Lehet, hogy azért mert ketten vannak :)))
Macifül!GRATULA!!!!!!!!!!!!!!
Minden rendben lesz néztem a naplódban a tesztet, hát az olyan poizitív, hogy csak na!!! Szerintem meg van mind a két picurka:)
Köszi nektek,jó hogy vagytok!
Köszi! :)
Nagyon örülünk, de még egyenlőre halkan.
Igen, most Baltazárért fogunk izgulni legközelebb!
Baltazárnak! bocsánat kimaradt az a betü, már írni sem tudok izgalmamban...
Gratulálok, nagyon örülök Nektek!
Most Bltazárnak szoríthatunk, mindig kell valakiért izgulni:)
Ez lemaradt: nagyon köszönöm szépen a drukkokat!
én is elrakom.
Megyek reggelizni. Szia!
Nekem még ma is megvan az utolsó amit Esztivel csináltam.Beraktam az emlédobozába,a terheskönyvvel,meg az ultrahangokkal elpakoltam mindent!
Oké, megpróbálok nem izgulni, csak hát két éve ezt vártam és annyi egycsíkosat láttam, hogy hihetetlen még most is. Majd teszek fel képet róla a naplómba :)
Szerintem mostmár ne izgulj a kedd miatt se.Nehogy ártson.Fogd fel tényként.
:)))
Igen, határozott a csík. Szép lassan, de határozottan megjelent :) Reméljük ketten vannak!
Köszi! Vigyázok :)
Nem térek magamhoz!pedig én megmondtam,mégis olyan nagy az öröm.
Jujjj de jó neked!Nagyon örülök!Határozott pozitív,erős a csík?De izgatott lettem!Akkor én most ünnepelek,nem várom a keddet!.......Ittam egyet az egészségetekre!Vigyázz magatokra!
Jaj de jó napom lesz!
Sziasztok!
Megvolt a tesztelés.
Pozitííííív :))))))
Na nem ment ilyen egyszerűen. Egy ideig nem látszott semmi. Még most is remeg a kezem. Azt hittük nem sikerült, de kb 5 perc múlva megnéztük újra és mégis. Bőgtünk... 2 év után ilyet látni? Újra és újra meg kell nézzem, mert alig hiszem el! Mostmár csak a kedd miatt izgulunk, hogy ott is jót mondjanak! Jó magas hcg-t!
Köszi jól!!
Nekem a 11 napon volt két csík!
Szurkolok!
További ajánlott fórumok: