Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
sztem senki nem erti meg meg a legjobb baratok sem, csak aki benne van es atesett a szituacion
eletem egyik legnehezebb hetei voltak amikor varni kellett es nem sikerult es ujra erot gyujteni a kovetkezohoz, es soha nem hittem hogy valaki azt mondja: igen, gratualok, on terhes
belul megis remenykedtem es hittem
mindenkinek kitartast kivanok es szoritok !
hmmm 190 pedig eleg magas, akar ikrekre is eleg :D nalunk csak ikreket latott, es aztan megkerdeztem es akkor hol a harmadik, azt mondta ugyan mar Bernadett oruljon hogy csak ketten vannak, erre keresgelt tovabb es mondaj: ja itt van a harmadik is es szet is osztodott, negyes ikrek gratulalok :D haha
meg jo hogy ult a ferjem
nagyon sokat gondoltam ratok megha nem is irtam mert izgultam ertetek, telejs szivembol gratualok!!!
kitartast, nagyon szep es izgalmas periodus kovetkezik most
Szia!
Kihez jártok?Török?Csongrády?
Köszi!
A Hugom sem gondolkodott ennyire humánusan régebben,de látja hogy mennyire akarjuk(már12 éve)
A bátyádon ne csodálkozz!Férfi,Ő nem tudja átélni ezt a helyzetet és még nagyon sokan se.
sziasztok!
Nagyon örülők, hogy rátaláltam erre a fórumra. Máris jobban érzem magam, hogy leírtam gondjaimat, bajaimat.
Szilvia13 sok sikert kívánok!
Köszi, jól vagyunk. Ami rossz azt örömmel viselem!
Örülök, hogy ilyen szépen haladtok előre! Hajrá!!!
A naplódat olvasni fogom! :)
Szia Fish! Rég írtál! Hogy vagy? Lurkók?
190 lett a hcg-ém, és egy babát talált Z mikor az uh volt.Jövőhét szerdán megyünk ismét, aztán már többet nem is. (majd csak a tesókért) Nagyon izgulunk, hogy minden rendben legyen!
Szia macifül!
Hogy vagytok? Velem eleg sok minden törtent mostsnaban. Hol is kezdjem, hetfön voltunk a doktornömnel. Mar ebben a honapban kezdjük a stimulaciot, 15-en van az elsö szuri napja. Nem kicsit izgulok miatta. 27-en megyek megint ,addigra meg kell lennie a vervetelnek a haziorvosnal, hepatitis, hiv, stb. Akkor mar az altato orvosal is beszelnem kell, es a többi vizsgalat is meglesz. Hat nem kicsit pörögtek fel az esemenyek körülöttünk. A naplomat elkeztem tenyleg, de meg sok minden erdekes hatra van belöle, remelem tetszett. Minden jot, es sok egezseget nektek. Tina
Értem. Nagyon sok erőt és kitartást kívánok Neked!
Az jó, ha tesód lesz a donor! Jó testvér, ha így segít! (a bátyámon egy grammnyi örömöt nem vettem észre mikor elmondtuk, hogy úgy néz ki sikerült)
Drukkolok! Pihenj sokat!
Uh-ot is csinálnak már akkor amikor kiderül, hogy sikerült-e?
Ez lehet az oka? Hogy nem teljesen jók a petesejtek?
Majd jelentkezz, hogy mi van Veled!
Óh jaj :(((
Nem is tudom mit mondjak... nincs is rá szó...
Sziasztok !
Na megint angyalka lett!De nem adom fel!!!Csak donorra lesz szükségem.
Gratulálok! :)
Büszke anyuka lehetsz! :)
én sem iszom meg az 5 litert, az azért nagyon sok. 2 és fél 3 körül szoktam, de figyelek rá, mellettem a víz és emelett még gyümölcslé, gyömölcstea, tej is megy minden nap.
Pihenj, sétáljatok nagyokat, egyre szebb idő van. (na persze nem a hétvégei viharra gondolok :))
és gyere panaszkodj, öntsd ki a szíved, mert az sem jó, ha nyomja ez a sokminden. én barátokra találtam itt a hoxán, ők megértik, hogy mit érzek. (a közvetlen környetemben sokan nem)
Nagyon nehéz ez a küzdelem, de tudom, hogy megéri, hiszen nemsokára valakinek az anyukájuk leszünk és ennél szebb dolog nincs a világon! :)
Szia Tina!
Mi újság Veletek? Hol tartotok?
Látom elkezdtél naplót írni :)
Sziasztok!
Köszi az infot: ezt nem tudtam, hogy a sejtosztódáshoz kell ez a rengeteg folyadék. Én ennyit nem ittam.Azt elhatároztam hogy 3-4 hétre elmegyek táppénzre már a beültetés előtt és alatt.Megpróbálok teljesen kikapcsolni.Addig míg nem megyünk a kaáliba munkahelyet keresek.
Mi a győri kaáli intézetbe járunk, Boga doktorhoz.