Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Köszönöm:)
Gondolom augusztusra helyre jövök és indulhat a baba projekt:)
Sziasztok tudja valaki hogy a cysta mennyire befolyásolja a lombik programot? Köszönöm
Én Újvári Attilára voksolok a Nyírő-Meddőségi Centrumában
Sziasztok,
Szeretnék segítséget kérni Tőletek. Már évek óta próbálkozunk de sajnos nem leszek terhes .Úgy döntöttem elmegyek a Kaáli Intézetbe .
Melyik orvost tudnátok ajánlani?
köszönöm
Bocs,hogy kérdezem,de hova is jársz?
Tényleg próbáld magad nem halálra aggódni,itt már nem rajtad múlik (fizikailag),ők meg ugyis mindent megtesznek.Ne is gondolj rosszra,hátha ez is fejben dől el!:)
Aranyos vagy, köszönöm.
Megpróbálom pozitívan, de nagyon nehéz!!!
Ne kenődj el! Most nem csak egy lesz jó! Ne erre gondolj! A 4 tüszőből 4 baba lehet! Minden rendben lesz! Pozitívan!!!
A méhnyálkahártya tök jól alakul Neked is :)
Szia!
Végül csak lett több tüszőcske. Szerdáig még változhat a helyzet, szépen megnőnek a dominánsak és lehet, hogy a picik is elég nagyok lesznek leszívásig!
Csak pozitívan! :)
Baltazár!
Szerdán én is megyek!
Sziasztok!
Most értem haza, el vagyok kenődve 3+1 tüszőm van.Azért félek, mert előzőleg 3+2 volt és a végén a 3-ból csak egyetlen egy lett jó.
Ha jól hallottam a méhnyálkahártya 8 volt, a tüszők 12- 14 mm-esek
Sziasztok!
Nnna mára 6 tüsző van ugyan,de egy nagyon nagy(22)2 meg nagyon kicsi(8-9),így épp ott vagyok,ahol pénteken.Azt mondta a doki,az egy nagyot fel kell áldozni,hogy a többi mér érhessen egy kicsit.Szerdán megint megyek.
Baltazár!
Merre vagy? Mi újság?
Sziasztok !
Úgy legyen!!!
Én holnap azaz hétfőn megyek, nem tudom hogy állok!!!
Mindenkinek drukkolok!!!
Szia! Rég jártál erre!
Örülök, hogy elkezdted! Hajrá, hajrá!
Hú, most mindenki beindult! Nem csoda, jön a tavasz, láttam a gólyákat is :)
Nagy babásodás lesz itt :) Vajon hány babó lesz? 6??? :)))
Még jó, hogy gondolunk Rád és drukkolunk!
Írj, ha hazajöttél!
Igen végig kellett. Én GonalF-et kaptam, amikor azt elkezdtem, akkor már csak 1/2 kellett.
De mi az hogy otthon is így megy-e? Most nem rémlik, hogy ezt miért írtad.
Szia Marci70!
Gratulalok a szuri kezdesehez, csak ügyin. Bizti menni fog, csak arra gondolj, hogy baboka lesz a vegere a te pocidban is! Nekem ez bevalt, csak ugy szuriztam magamat. :) Neked meg raadasul segitseged is van, az en parocskam bebujt a paplan ala amikor meglatta a tüt a kezemben. Egy kerdes: Neked is vegig kellet szuriznod a decapeptylt? Nekem a puregon melle kellet napi 1/2 dekepeptylt is szurnom. Arra vagyok kivancsi hogy otthon is igy megy? Köszike a valaszt elörre is.