Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Jó reggelt! :)
Bizony, nemsokára otthon lesznek Veletek :)
Nagy nap ez a mai!
Nagyon drukkolok!
Sziasztok!
Mindjárt megyek a gyerekeimért!!!!
Olyan izgi!
Szia!
Akkor már a beágyazódás simán megtörténhetett! Jajj, de izgi! Nagyon szorítok!!!!
Ne gondolj most olyanra, hogy nem sikerült! Miért ne sikerült volna? Minden megfelelő volt, ott vannak a picúrok és kész!!!
Szia Macifül!
Ez a klasz a terhessegben, mindig megvan egy idöpont amit varva varhatsz. A transzfer 16. -an volt tehet pontosan 8 napja. Annyira remelem hogy sikerült, nagy csalodas lesz ha megsem.
Drukkolok csütörtökre!
Majd írj mi újság!
Ez nagyon aranyos, hogy imádkozol mindenkiért!
Meghatódtam!
Jók ezek a jelek :)
Hány napja volt pontosan a transzfer?
Nekem is fájdogált a pocim és a cicik is.
Mi köszi, jól vagyunk. Mostmár nagyon várom a következő uh-ot, pedig most odébb van még. Ilyenkor már aggódom.
Nekem azt mondta a doki, hogy reggel hagyjam ki. Ettől függetlenül kimossák bent. Aztán 10 perc és már jöhetsz is a picúrokkal kifelé. :)
Vagyis betakargatnak, aztán átülsz egy tolószékbe, Misi átültet, nagyon figyelmes bácsi, aztán eltol egészen az ágyig. Mi is 11-re mentünk.
Ja és majd nézd az uh-os monitort, látni fogod, ahogy világítanak a kicsikék a méhedben :)
én le sem tudtam venni Róluk a szemem, míg ott feküdtem :)
Szia Lányok!
Bár csak ritkán vagyok,itt,de nagyon szorítok nektek,és veletek örülök a babáknak:)!!!!!
BALTAZÁR!!!
Sokat gondolok rád csütörtökig is,gyere a jó hírekkel!!!
Sziasztok csajszik!
Köszönöm a sok drukkot és a privit,én is drukkolok Mindenkinek és a párocskám is.Kérnék segítséget,jön ki rajtam a nátha és nem tudom a mézes-citromos tea iváson kívűl mit csináljak pedig a sok vitamint is szedem.Puszi Mindenkinek!!!
Szia!Marci70!
Drukk Neked is hogy el-tudd kezdeni!
Szia Baltazar!
Szerintem is sokat segit hogy egymasnak drukkolunk, eröt ad! Meg kell hogy mondjam, mikor este imatkozom akkor nem csak magamert hanem mindenkiert egyarant! Nagyon szoritok tovabra is nektek!
Szia macus!
Ne aggodj ez miatt, nekem kb 10 percet hagytak. En megkerdeztem a doktornenimet, mire ö ezt valaszolta: a mehszaj ha becsukodik olyan mintha ket üveglapot egymashoz nyomnank erösen, ott nem tud kijönni semmi. Es rögtön hozzatette hogy wc-re is mehetek nyugodtan. Ugyhogy a babucik tuti ott vannak bent a pocidba! Küldök egy hatalmas adag babaragacsot, nyisd az ablakot. Puszi
Szia Maci!
Köszönöm kerdesed, en egyre jobban erzem magam, mar 2 napja nem faj a hasam. Ma viszont nagyon szedelegtem, es olyan furcsan fajdogal a hasam alja. Neha a mehemnel, neha jobb oldalt neha bal oldalt. Nem ertem mi ez. A ciciim lassan leszakadnak a helyeröl. Ennek ellenere boldog vagyok! Ti hogy vagytok?
Lányok! Nézegettem a youtube-on ivf-es dolgokat. Huh, láttam ahogy a punkciót csinálják. Örülök, hogy altattak.
Vannak annyira édes embriós, magzatos kisvideók. Sok sejtes kisembriók, azért nem semmi, hogy ilyen hamar láthattuk őket, nem?
Szia!
Jó olvasni, hogy boldog vagy :) Annyira örülök Nektek is!
Ne idegeskedj! Beülti után én mászkáltam, vártam állva a zárójelentést, aztán utaztunk, zötykölődtünk hazáig. Semmi probléma nem lehet! A manócskák szépen keresik a legjobb helyet maguknak 9 hónapra :)
Sziasztok pár percre felkeltem.
BALTAZÁR tegnap is nagyon sokat drukkoltam neked.
Csajszik vigyázzatok ti is magatokra.Nagyon boldog vagyok,nagyon örülök a két Manónak,bízom hogy velem-velünk maradnak.Ma fájdogál a hasam,tegnap beidegesedtem mert a beűltetés után fél órára leszállítottak az ágyról,kellett másnak az ágy.Remélem ez a rövid idő miatt nem lesz semmi probléma sem.Szerintetek???