Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Vigyázzatok magatokra! Megyek kutyukat etetni, mert lerágják a bokámat! Szép estét nektek!
Ájrin nem maradsz te így!:)Hasas leszel!
Homeopátiával ilyesmivel rásegítesz?
És most minden évban nyilatkozni kell,hogy akarom majd vagy örökbe adom vagy kidobják...ha van olyan aki kidobatja az nem normális szerintem....
Jajjjj.. :)))))))))) Csak legyen, egészséges legyen és maradjon meg! :)))))
Köszi,
Jó, hogy megy veled, elég nehéz helyzet, de a boldogság később ugyanaz lesz:)
Nekem lefagyasztották kérdés nélkül.....Nekem tök jol sikerült elsőnél 10-ből 10 embrio lett de őket ahogy vissza rakattuk nem maradtak meg vagyis egyszer egy utána elhalt....és utána 9-ből 7 lett de ott elcseszték és 4 elhalt az embriokbol..:(
nem rajtam múlik:(
tudod, hogy én mennyire akarom, hogy ne így legyek máááá! ilyen babátlanul:)
Ada75-nek 149 volt a hcg és 3 babo van akkor neked 6:-DDD
nekünk azt mondták itt az Intézetben, hogy egyet nem....
Hát holnap megyek, megkérdezem, aztán megírom ide..
De fagyasztanak egyet is nekem csak egy van most lefagyasztva....
Köszönöm szépen! miciona és gabci, mindkettőtöknek hasonloan szépeket és jókat kívánok! :)))
áááájjjjrrriiiiiinnnn, fityiszben az ujjam érted és már lassan amputálni kell mert üszkösödik.. kegyelmezz!! :)))
ezt a helyedben én is biztosan így csináltam volna!
valami része kell legyen neki is benne.
Én ugy tudom ez korhoz kötött és nem igény szerint van mikor én voltam még igy volt de mindenképp 2-öt kértem volna pedig lett volna egyszer 7...egyszer pedig 5....
Monik: nem tudom emlékszel e rá, de nálunk az inszeminációk is és most a lombik is spermadonorral történtek, minden beavatkozás más-más donorral, mivel a férjemnek szóletési rendellenessége miatt nincsnek spermiumjai. Ezért ragaszkodom ahhoz, hogy minél többet jöjjön és legyünk együtt, lássa a férjem és érezze át velem, hogy hol tartunk, mert nagyon nehéz ez így. Sajnos rengeteet van külföldön a munkája miatt, így hálát adtam a sorsnak, hogy a punkciókor és az ET-kor (bent is volt a műtőben mikor visszakaptam a babákat), valamint a vérvételnél fogta a kezem és együtt örültünk.
De jó!!
Gratula!
Pihenj is sokat!
Hú ez nagyon szuper!
Gratulálok! Biztos szépek! Mosolygó sejtecskék!
Elaludtam a TV előt... rendszerint már a híradó után bekómálok..
Gabci: 5 sikertelen inszemináció után, október 8-án volt az első lombikhoz a punkcióm, ahol 3 petesejtet tudtak leszívni a 15-ből, mert rossz volt a tüszőrepesztő. ICSI-vel 2 megtermékenyült, az egyig a blasztocita állapotig jutott. Okt. 11-én kaptam vissza őket. Múlt hét csütörttökön a vérvételen a Beta Hcg-m 298, 3 volt, ha jól emlékszem. :)))) Megindult(ak) a babák! :))) Első UH lesz jövő hét csütörtökön. Alig várom már! :))))
Hát remélem, mert csak fagyi fiúk vannak, korlátozott számban.. (sajnos hererák miatt kell nálunk)
Az jó. Mármint, hogy megcsinálják. Mondjuk nekik is kell a jó statisztika.
35 év felett már orvosilag javasolt a hatching.
alá is kellett írni a papírt, hogy kérjük.
Szerintem, ha kéred igen.Amúgy ez is nagyban függ a kortól, minnél idősebb a nő, annál vastagabb a petesejt burka.
hatching-et csinálnak, ha kérsz?
Szegény nem aha-st kitúrják:(
Ha a kor is számit, akkor én maradok a 3-nál. (36 éves vok)
Azt is olvastam valahol, hogy legfeljebb úgy,hogy 2 aha-val, egy nélküle.
Barátnom 3-at kért (mint a boltban..) mert kiszámolta százalékosan:) A 3 nál 10 %kal nő az esélye, hogy 1 megtapad, viszont a hármasikrekre az esély csak 2%
De matekból sose voltam igazán jó:)
most komolyan (bocs, biztos az influenzaoltástól vagyok ma ilyen hülye)
Írjátok majd le, mit javasol a doki, persze én is megkérdezem! Mert ugye mindenki inkább előbb szeretné a bébit, mint utóbb és a 3 nagyobb esély, de talán veszélyesebb ha megtapad..
Nem hagyjuk! Hideg lesz, de később jó lesz nekik is!
Naná, hogy nem dobunk ki senkit:))
További ajánlott fórumok: