Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok lányok! Dolcissima tényleg nagyon szép a pocid:) igyekszkem kibírni ezt az időszakot.Foglamam sincs,hogy mikor jönnek majd a jelek......viszont hiszem,minden rendben és növekednek a pocaklakók:)
Bobettnek nagyon szorítok,hiszem vele is minden rendben lesz vele is.
Dolcissima!
Szép a pocid!:))) Lesz ez még nagyobb is, ne aggódj!
Sziasztok lányok!
Én elindultam Pécsre, holnap este jövök, ha minden ok! Addig is kitartás mindenkinek, legyetek jók és vigyázzatok magatokra!
Puszi mindenkinek!
Szia!
Együttérzésem, nem jó a görcsölés, de sajnos én is ilyen voltam. Akkor májusba mész, és az már a lombik kezdete is, igaz?
Sziasztok!
Ki hogy van?
MFPI, nehéz kivárni szobafoxin, pihenőn az időt, de megéri! Én is ahogy közeledett, mintha úgy távolodott is volna az időpont. De eljön! Én is a 25.-t várom nagyon!:-)
Szia! Kitartás leányzó! Minden rendben lesz! Repül az idő ezerrel!
Én most tiszta ideg vagyok, ma indulok Pécsre! Kicsit tartok a dologtól, de remélem minden rendben lesz! Leginkább amiatt aggódom, hogy a tükrözés után ne vérezzek nagyon, mert pénteken ugye indulunk wellneselni! Bár a doki azt mondta, hogy nyugodtan mehetek, de azért mégis félek! Tényleg ez aggaszt a legjobban! Tiszta hülye vagyok! De már két éve próbáljuk összehozni ezt a pár napot, most végre sikerült, s ilyen hülyén jöttek ki a dolgok! Így is pénteken csak este érünk oda, mert ugyebár aznap lesz a temetés! :((( Hát nem tudom! Majd meglátjuk!
Örülök, hogy Veletek minden rendben van, bízom benne, hogy így is marad! Remélem, hogy nálam sem találnak semmi komolyat!
Most megyek csomagolni, de majd még visszanézlek Titeket!
Jók legyetek, vigyázzatok magatokra nagyon! :))))
Puszi
Szia babus!
Én jól vagyok.És te?
Most mindenképpen kell a hormon,kérték a Kaáliban.
Csak arra gondolok,ha ott van bibi,akkor már 7 hónappal ezelőtt kiderült volna,és nem fecséreltünk volna el 7 hónapot,és majd 300 ezer forintot a semmiért.Kaphattam volna gyógyszert,és talán már rég spontán babás lennék.Most nagyon várom a hormon eredményeket,de előbb jönnie kellene piri nénének,hogy mehessek vérvételre.Ma kellett volna jönnie,de most,hogy várom,persze,hogy nem jön az átkozott....
Tavaly januárban nekem is volt laparoscopia,és hysteroscopia műtétem,azért nem csináltak HSG-t