Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia Erika! :)
Azt hiszem mostmár én is letudtam, legalábbis itthon. Nemsoká megyünk a szüleimhez, jó kis út lesz...
További kellemes napot neked is! :))
Szia adri! Ne aggódj, ez teljesen természetes, mindenki máshogy reagál rá. Én például görnyedve jártam három napig olyan görcseim voltak, és még a beülti után 2 nappal is fájt. A WC, na az egy kínzóhely volt.
Bobett, Szimpátia, köszönöm, Isten adja, hogy igazatok legyen! Félek, félek a hogyan továbbtól ha mégsem nem. Szép napot Nektek!
Szia Szimpátia!
neked is kellemes húsvét hétfőt!
én már le tudtam a locsolkodókat. :-)) Csak a két keresztfiam jött.de ennyi pont elég is.Nem szeretem a locsolást.
Sziasztok lányok! Kellemes Húsvétot és sok locsolkodót kívánok nektek! :)))
Böbi! Semmi baj nem lesz csak ne ess kétségbe! Tudom hogy ettől nem múlnak el a görcseid, de nekem is volt ám "mindjártmegjön" érzés, nem is akármilyen görcsökkel. Higgy nekünk. Nekem Babuska akkor azt írta, hogy a baba jelzett vissza, nyugodjak meg. És valóban. :) Ne pánikolj!
Sziasztok lányok!Mindenkinek nagyon kellemes ünnepeket!
Adri!Kitartás,minden a legnagyobb rendben lesz!!!!!
Bobett!Nagyon várom a holnapi írásod!
Légyszi valaki segítsen,hogy a bromonál hogy alakult a menszitek,késett,eltolódott,rendben volt-e?Eddig pontosan 28 napos voltam,már 3 napja nem jön meg és nincs nagy tapasztalatom ezzel a gyógyszerrel.Ha valaki tapasztaltabb ebben,kérem írja meg!Köszi!
Mindenkinek Kellemes Húsvéti Ünnepeket kívánok! Bocsi, hogy csak most írtam, de megint szarakodott a gépem! Most éppen a billentyűzetem nem akarta azt csinálni, amit kellett volna! De gondoltam mindenkire! Holnap megyek Pécsre a doki bácsihoz, de este jelentkezem mindenképpen! Puszi mindenkinek!
Igi! Nagyon szorítok Neked holnapra! Te is írj majd!
Sziasztok lányok! Nektek a leszívás utáni napokban fájt úgy a hasatok,mintha meg akarna jönni? Nekem pénteken volt a leszívás,és azóta néha rámjön ez az érzés.Holnapután lesz a beülti,de már a 22.napon leszek.Remélem utána elmúlik,és nem fog fájni.(lehet,hogy az Utrogestantól van?).Légyszi írjatok.
Köszi!!!
Á,még nem.egész éjjel ,és nappal is ömlött belőlem.:-(
Gondolom,bepótolja,hogy a múlt hónapban kimaradt.Mentünk másfél órás autóútra,azt sem tudtam,el merjek-e indulni.Most is majd szét csattan a hasam.:-(
nemsokára megyek is aludni.
Szia böbi!
Én itt vagyok.Sajnálom,hogy nem érzed jól magad,de szorítok,hogy ne jöjjön meg!!!!!
Sziasztok Csajok! Valaki? Babus, Erika?
Lányok rendesen menstruációs görcseim vannak, kétségbe vagyok esve. Nem akarom, h mejöjjön!!!!
Ma van a 25. napom.
Szia Adri!
Ez nagyon jó!Szurkolok neked,hogy minden rendben legyen!
Sziasztok lányok! Ma tudtam meg,hogy három kis embriónk osztódásnak indult!!Most már biztos,hogy szerdán beülti!!!
Nagyon örülök,remélem hamarosan mindenki átéli ezt az érzést!! Tudom,hogy ez még nem a vége,de most nagyon fel vagyok dobódva!!
Puszi.
Kellemes Ünnepeket!
Na,megyek aludni,ha bírok.Holnap megyek vendégségbe.És képzeljétek!Beszéltem egy netes barátnőmmel,és végre személyesen is találkozhatunk,mert pont arra visz az utunk. :-)Ha holnap nem,akkor hétfőn jövök.
Kellemes ünnepet,és sok locsolkodót nektek!
Pusza