Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok! Én új vagyok ezen a fórumon, ma voltam orvosnál és most beszéltük meg, hogy a lombik a következő lépés. Volt 2 sikertelen inszemem, 2 hét múlva hysteroskopia, és május végén bele kezdünk a stimuba.
Bobett örülök, hogy sikerült elintézni :)
Sziasztok lányok! Köszönöm mindenkinek a drukkolást! Győztünk!!!!!!!! Nagyon rendes volt a hölgy, akinél voltunk! Most május 7-ig szabadságon vagyok, mert a tavalyi szabimat ki kellett vennem, utána meg ismét betegállományba leszek! Az OEP-nél kaptam egy papírt, amin kötelezik az itteni orvost a táppénz aláírására, hisz akkor már úgy is szúrom magam! Nagyon kiakadtak,hogy ilyen van! De sajna van! Nincs elég gondunk, s akkor még innen-onnan is belénk rúgnak egyet! De nem baj, nem hagyom, hogy ilyen szemét emberek kikészítsenek! Boldog vagyok és nagyon várom a májust!Egy dolog már biztos! Ide szülni sem fogok ezek után bemenni, mert ennek az orvosnak az engedélye kell a császármetszéshez! Sose lehet tudni, hogy hogyan fognak alakulni a dolgok, s nem szeretnénk azt, hogy ha esetleg császárra lesz szükségünk, akkor kicsesszen velünk! Küzdünk eleget ezért a gyermekért, nem hagyom, hogy egy ilyen emberen múljon az élete, ha már egyszer összejött!
Még egyszer köszi mindenkinek!
Szia <Babus>.
Régen beszéltünk,msn-en.Remélem jól vagy,és a kitartás is ereje teljében van.Mi jól vagyunk,a hormonjaim úgy mennek ahogy irányítom őket.A mi hónapunk a Június lesz.Ha van időd hívj!Szoktam olvasni itt a lányok írásait,sok a jó hír.Ezen az üzin keresztül üzenem mindenkinek,hogy ne adja fel senki.Így ismeretlenül is üdv mindenkinek.
Szia Bobett!
megáll az eszem!Szorítok,hogy sikerüljön.
Lányok! Ma már csak este leszek, mert fel kell mennem Fehérvárra az OEP-hez, ugyanis hiába hoztam a papírt Pécsről, hogy a gyógyszer miatt táppénzt javasolnak, a nőgyógyászat nem hajlandó kiírni! Hiába vagyok benne a programba, nem adja hozzá az aláírását! Most megyek a felügyelőhöz, mert ő tudja utasítani az itteni dokit, hogy kiírjon! Ez olyan szomorú! Aki spontán terhes lesz, azt egyből kiírják táppénzre, engem meg aki küzdök érte, a sárba taposnak! Nekem már azt is mondta ez a doki, hogy ha terhes leszek, akkor is felejtsem el a táppénzt! Tök jó! Nem tudom, hogy mi lesz! Sajnos vannak ilyen szemét emberek!
Remélem Fehérváron sikerrel járok! Szorítsatok!
Szép napot Mindenkinek!
Szia! A Decapeptyl, ha jól tudom, akkor meggátolja, hogy a tüszők idő előtt megrepedjenek!
Menni fog minden simán, nemsokára már tényleg a mi időnk jön! :)))))
Nagyon sz.r éjszakám volt, görcsöltem és rohangáltam a klotyóra, mert most már muszáj volt bevennem hashajtót! Most már jól vagyok, az aluszékonyság továbbra is fennáll!
Te hogy vagy ma?
:-))
Remélem,hamarosan már én is ezt írom majd.
Jó éjszakát!
Szia Era!
Hihetetlen, hogy már itt tartunk. Az első konzi március 4-én volt és április 21-én már leszívás! 3-4 nap és beültetés! Pörögnek az események:)Nem gondoltam volna,hogy ilyen hamar eljutunk idáig. Persze nagyon örülünk neki:) Igaz ami igaz, ezek a doktorbácsik nagyon értik a dolgukat:)
Szia vivek!
Megy a drukk ezerrel!
Szia Móni!
Én is szegedre fogok járni Krizsán doktornőhöz,és 30.-án lesz az első lombik konzim.Indítottam egy fórumot,szegedi kaálisoknak,az adatlapomon megtalálod.Én ott szoktam jobban faggatni a csajokat,főleg,akik szintén a doktornőhöz járnak,mert úgy látom,ahány intézet,sőt,ahány orvos,annyi szokás.No,meg persze,attól is függ,kinek mi a baja.
Az árakról én sem tudok még nagyon sokat,én is csak érdeklődöm.