Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia Szimpátia!
Pénteken voltunk az első konzultáción, az orvos igen normálisnak tűnik. Már biztos hogy lombik lesz. Bevittem az eddigi papírjaimat és meg is vizsgált. Nálam mindent rendben talált,eddig. A férjemnél ondó és kromoszóma vizsgálat lesz. Ha az ondóban találnak élő spermiumot akkor lefagyasztják, ha nem akkor műtét. Ez csütörtökön kiderül.
De még a kromoszóma vizsgálat rossz eredménye kizárhatja a közös babát.
Nagyon bizakodok, hogy ne legyen műtét.
Köszönöm, remélem igazad lesz.
Hogy vagy?
Szia!
Továbbra is szorítok!!
jó lesz minden, majd meglátod:)
Drukkolok Érted:))
Szia!
Köszi, viszonylag jól.
Tegnap voltunk az első konzultáción. Már teljesen biztos, hogy lombikosok leszünk. Csütörtökön fog kiderülni, hogy kell-e műteni a férjemet vagy sem. Én annak örülnék ha nem lenne műtét. És annak ha közös babánk lehetne, bár ebbe még a genetika beleszólhat.
És Te hogy vagy?
szia!
Örülök, hogy minden rendben, csak így tovább:-)
oksa, várlak holnap a jó hirekkel:))) pusziii
További szép hétvégét!
egy jó kis fodrászat után pozitívabb nem is lehetnék:-)
most minden rendben van remélem így is marad..
vigyázz nagyon Magadra este:))puszii
Majd holnap talizunk.
Szia bibócska! köszi, jól vagyok:)
Remélem, hogy pozitivan készülődsz a juniusra:)))
Sziasztok, kellemes hétvégét mindenkinek! :)
Puszi Babuska!:)
Szia Bobett! Nekem szájon át kellett szedni, de egyébként az volt a javaslat, hogy mindenki szedje ahogy bírja. Ugyanaz mindkettő. Ha nem érzed biztonságosnak a felrakós módszert akkor nyeld le. A hatás ugyanaz. :)
jó ebéd után...sziasztok
mi újság erre lányok?remélem mindenki jól van:-)
Szia drága Bobett!!Örülök, hogy végre végig tudtad aludni az éjszakát:))
Mostanra már biztosan szépek a drágáid, és nemsoká Veled lesznek:)
Drukkolok nagyon Értetek:))
köszi, jól vagyok.
Sziasztok lányok!!
Sziasztok!
Drukolok mindenkinek. Most nem nagyon követem az itteni eseményeket, nem tudom ki hol tart mostanában ezért bocsi, de nagyon ki vagyok lelkileg, az elmúlt héten szinte semmit nem aludtam, úgyhogy tegnap fél 7kor szinte alájultam és ma délben ébredtem. De drukk mindenkinek 1000-el.
Dezi69!
Mi újság van Veled? Nem írtál, pedig várom a híreket! Puszi
Szia Micimaci!
Köszönöm, válaszoltam! Remélem, hogy igazad lesz! Puszi
Szia Bobett !
Írtam privit ! Menni fog ! Szorítok nagyon !!!!
Sziasztok lányok! Segítsetek nekem egy kicsit kismamik! Hogyan rakjátok fel az utrot? Én félek, hogy nem tudom elég mélyre tenni! Mindhárom lombiknál ez volt a bajom! Adjatok tanácsot légyszi! Köszike!
Amúgy elég szarul vagyok! Nem tudom, hogy mi van velem, de ver a víz, remegek és esnék össze! Lehet ez az altatástól? Bár már többször altattak, de ilyen még nem volt!
Az éjszakám nagyon jól telt, végig aludtam az egészet! Komolyan mondom úgy érzem magam, mint aki tíz kilóval könnyebb lett! Nem feszít és nem fáj a hasam, hogy leszívták a cisztát! Még sírtam is a megkönnyebbüléstől! Remélem, hogy a csöppségeink már életre keltek és szépen fejlődnek! Holnap már telefonálhatok és remélem, hogy jó híreket fogunk kapni!
Ki hogy van? Szép napot mindenkinek!