Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát ez az! Nem tudom, hogy miért pont mostanra időzítették! Nem vagyunk fajgyűlölők, de ez az ember sza.t sem ér! Meg gondolom anyu miattam is aggódik, csak nem akarja mondani! 13 éve nevel egyedül hármónkat, úgyhogy biztos, hogy nem egyszerű neki sem!
Köszönöm, amit küldtél, sikerült könnyet csalnod a szemembe!
Hidd el sikerülni fog!!!! Meglesz a küzdelmetek eredménye! Tuti!
Sziasztok lányok! Nem tűntem el csak besokalltam a számítógéptől, mert én egész héten a pihenés mellett melóztam.
Bobett, örülök hogy jobban vagy. No para! Tegnap este azt hittem meg fog jönni, úgy fájt, de nem! :-D Ma meg nem érzek semmit. Minha nem is lennék kismami.... Szóval én sem vagyok egyszerű.
Ma már sétálni voltunk, mosogattam, főzök, óránként pihenek. Holnaptól meló! :-(
Csütörtökön első UH, mindenki szorítson! De megbeszéltük a férjecskémmel hogy reggel indulás előtt csinálunk tesztet.
Én nem kaptam Ovitrelle-t, és Utro-t is csak "alsó" használatra.
Drukk minden kismaminak!
SZEVA BABUS.
AHOGY OLVASTAM,HOGY HAMBIZNI MENTEK CSOROGNI KEZDETT A NYÁLAM.eZ DISZNÓSÁG,HOGY ITT vADKERTEN CSAK A sZERVI VAN NYITVA,DE ÉN NEM FAGYIZNI AKAROK.Mennyiért vettétek a laptopodat?És hol?Pusza:Márti
Igen, ő egy olyan ember akire tudok alapozni, számitani, a többi meg majd csak sikerülni fog:))
El kell, hogy higgyem, ugy lesz:))
igen, majd csak ki fog alakulni mindrn, bár ebben hiszek már 13 éve, de még nem történt meg.
Hát honnan szedte össze azt a cigust a tesód?
Mi történt a tesókáddal?? hova tette a szemét?
Te nagyon vigyázz magadra, most nem hiányzik az ideg!!!
Szia!
Örülök, hogy jobban vagy! Látod-látod! Nem szabad magadba roskadni! Ki kell mozdulni, hacsak így virtuálisan is! :)))))
Anyu nagyon ki van a húgom pasija miatt ( full cigány, a legrosszabb fajtából ), s öngyilkossággal fenyegetőzött! Remélem, hogy most már megnyugodott, bár engem eléggé felhúzott! Talán most már minden rendben lesz!
igen. látja, hogy elvagyok kenődve, és mindent megtesz, hogy ez ne legyen igy:))
Valahogy megpróbálom tartani magam, megigérem:)))
szia drága Bobett!!
Ugye minden rendben van anyukáddal? Köszi, valóban fincsi volt, jó csipős:))
köszi, most egy kicsit jobban érzem már magam:)
Egyél is, mert a babáknak fejlődniük kell:)))
jól végre megjött a párom tehát megyek.
vigyi magadra!!
Tudom, hogy benne van a pakliban, hogy nem sikerül! Sőt! Nagyon is benne van! Sajna nem azon múlik, hogy ki mit mond! Bárcsak ezen múlna! Akkor már mindannyian babavárók lennénk! :))))))))))))
Úgyhogy nekem is marad a reménykedés! Mást nem tudok csinálni!
hát ez elég szarfaszúság:)
a doki részéről,legyen már benne egy kis jóakarás!!
nem tudom szerinjtem lesz eredmény!!
de inkább nem mondok semmit mert nem akarom hogy csalódás érjen téged.
nekem is mindenki anno azt mondta hogy ök tudják és bele éltem magam és hát nem sikerült.
bizzál az a legjobb.
és hát miért ne sikerülne!!
Szia! Köszönöm Neked is a segítséget! Nekem mindig csütörtökön kell beadnom egy fél ampullát! ???????????? Nekem miért kell ilyen sokáig adnom! Nekem is hármat kell majd beadnom, vagyis már csak kettőt, de eléggé elhúzódóan! :((((
Na nem baj, csak legyen eredménye!
Szia Babus! Jó étvágyat a hambihoz, bár már biztos megettétek! Úgyhogy egészségetekre! Én is egyfolytában zabálok! Ez már beteges, de tényleg!
Na nem baj, egészség és boldogság legyen! Puszi
mármint a beülti után este 1 ampulla csak nem ovitrelle volt akkor a neve,én az ovitrellet a tüszörepesztőnek kaptam éjfélkor 2-öt kellett beadnom magamnak.
de jó lenne már ott tartani.:P
én is kaptam hcg annó,de én aznap 1 ampullát,és 2 naponta felet ha nem feszitett a hasam.
összesen 3-at.
ugyhogy kitartás és hidd el minden okés lesz.
lesz baba!!!
Nem voltam dokinál,talán holnap.Az ügyeleten nem hiszem,hogy foglalkoztak volna velem.de az is lehet,hogy megpróbálok bemenni,és ha nem bírok dolgozni,csak akkor megyek.nem akarok táppénzre menni.
Hát,elég elszomorítóak ezek az árak.