Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Hát ismét el vagyok kenődve picit, ma voltam uh.-on, nagyon vékony a nyálkahártyám :(
Mikor mentek nyaralni?
Fáradt vagyok, már nagyon mennék nyaralni egy kicsit. Sok volt ez az év. És még mennyi van belőle..... :-(
És te hogy vagy?
Háát, én is ebben reménykedem. De szerintem ezzel nem vagyok egyedül.
Luca a kislányod?
Szerintem igen! Tudom hogy jártál, olvastam. Nagyon sajnálom ami veled történt és nagyon felzaklatott, ezt egy pár napja jeleztem is a fórumon.
Meglásd nemsokára minden rendben lesz! :-)))
Jó főzést drágám:))
Én is indulok lassan melózni, majd este leszek:)
puszi lányok
További szép napot Nektek:))
Örülök, hogy jól vagy drágám:)
Nem kell már sokat várnod, és jó lesz Nálad is minden, tudom:))
igen hál Istennek, szépen növögetnek:))
ki fogod várni, tudom:))
én már 14 éve, hogy várom.
Szia Babus! Köszi jól vagyok. Kicsit bánt a műtét eltolás de ez van.
Viszont örömmel látom, hogy a tüszőcskéid szépen növögetnek:-)))
Jaj, babus, remélem, hogy tényleg így lesz! Csak győzzem kivárni.
No, nem baj, jövőhét végén megyünk pihizni egy kicsit, úgy néz ki lakóautó is lesz, úgyhogy Abi se fog az ideginkre menni (a kisasszony 2 percet nem képes egy helyben tölteni, így egy 100 km-es út vele kész idegbaj). Állandóan mászna ki a gyerekülésből, piszkál, nyivog, éhes, pisilni kell, kakálni kell...csak mint egy átlag eleven gyerek
Igen, jó és remélem, hogy így is marad, de kicsit ijesztő is. Mi lesz, ha elkezdjük a stimut? Inszemnél nem lehet szabályozni hány babát szeretnénk! Mikor elkezdtük ezt az egészet 3-as ikrekről álmodtam!
Örülök, ha egy gyereket ki tudok hordani!
Most nem nyavajogni szeretnék, csak kicsit meglepődtem!
Szia szitaszivárvány:)
Ez csak jó, hogy ennyi tüsződ van, hiszem, hogy igy is marad:))
Hogy vagytok? Abi?
Szia Adri!
Hogy vagy?
Sziasztok!
Mizu?
Képzeljétk el, ma voltam nőgyógyásznál, mert hétvégén még ülni is alig tudtam, úgy fájta a hasam. Megnézett uh-val is és kiderült, hogy 6-8 tüszőm van, 2-3 kidurranhatott, úgyhogy a folyadék is látható (ez okozhatott görcsöket). Érdekes nem, hogy a márciusi stimu alatt összesen 4 tüszőm volt, most vetélés után meg 6-8 db!
Szilvi! Nagyon sajnálom!:-(((
Sok erőt és kitartást kívánok! Mikor mentek újra?
megértelek drága.
Igen én is hallottam róla, hogy a fogamzásgátló jó hatással van a szervezetre endó esetén!
Örülök, hogy sikerült összeszedned magad, és a pároddal is rendbejöttek a dolgok:))
Igérem, hogy vigyázok Magamra:))
Köszönöm drága Barátnőm:)) puszi
Vigyázz Magadra:))
Hát igen! A tegnapi nap az nem az enyém volt!
Laparról hallani sem akarok, mert felesleges lenne, ugyanis utána kb. két hónap múlva visszajönne megint!Két havonta meg nem műttetem magam, hisz minél több műtét, annál kisebb petefészek! Az első lapar után is 6 hónapig kaptam a GnRh-t, kitisztult minden, két hónap múlva meg megint cisztáim voltak!
Jövő hónapban elkezdem a fogamzás gátlót, remélve, hogy javít a helyzeten valamennyit! Most húzom az időt, amíg össze nem szedjük magunkat lelkileg és anyagilag, utána belemegyek a műtétbe, s talán a következő lombikba is! De ez min. egy év! Szóval van még időnk!
Te is vigyázz magadra és a tüszőcskékre!
Minden rendben lesz, s nagyon bízom a sikeredben! Puszi
szia drága Bobett!
Köszi, aranyos vagy, hogy gondoltál rám:))
Akkor a tegnapi nap nem igazán a Te napod volt!
Mára jó takaritást:)
Bizunk benne, hogy nem kell eljönnöd a melóhelyről, és nem fog kelleni ujat keresgélned!
nagyon sajnálom, hogy az endod visszatért:(
ujabb lapar?
Szívből kivánom, hogy minden jóra forduljon az Életedben:))
millió puszi
Vigyázz Magadra!
Sziasztok!
Babus! Gondoltam Rád sokat tegnap,de nem volt időm írni, mert ablakokat pucoltam, meg függönyt mostam, s a fehér függönyökkel nagyon megszívtam! Úgy vettem ki a gépből, mint amit leöntöttek kávéval! Szarakodik a mosógépem, úgyhogy kézzel kellett fehérítenem meg minden! Utána meg vasalni az összeset, mert sikeresen kiválasztottuk a legkényesebb anyagot! :((((( Szóval reggel kezdtem, s este kilencre végeztem! Ki is dőltem hamar, na meg az agyvérzés is kerülgetett!
De örömmel olvastam a naplódban a szép eredményeket! Nagyon örülök, hogy minden ilyen szépen alakul, s kívánom, hogy maradjon is így! Ma meg takarítok ezerrel!
Holnap megyek a nagyfőnökhöz, s eldől, hogy maradhatok vagy mennem kell! Kezdek ideges lenni, s nem is tudom eldönteni, hogy mi lenne a jobb, ha kirúgna, vagy ha maradhatnék! Majd meglátjuk! Egy biztos! Nagyon nehezemre fog esni újra dolgozni járni, de már hiányzik is!
Endometriozisom visszatért, már megint nagyon sok panaszt okoz! Szúrkál, puffadok, fáj stb.!