Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
kicsit lépek igen bealudni készülök...
nyugi anya éa próbálj pihenni
puszi
hát vannak ilyen napok is....
kötögetéssel hogy állsz?
hhhűűű hhhaaa
zajlott az élet...
de remélem most már megnyudodtál vigyázni kell a kis pocaklakódra:-)
nekem sem vészes néha pici lightos nyillalás szinte észre sem veszem csak mégis...
nagyobb nacim nekem is van bár nem kismama naci ahhoz még korán van csak két számmal nagyobb mint a méretem...
egy darabig jó lesz.
én is sokat pihenek szerintem túl sokat is de most nagyon akarok vigyázni nem akarom hogy a múltkori eset megismétlődjön úgyhogy most jobban és céltudatosan vigyázok magamra.
hát eddig nem panaszkodom úgy tűnik minden rendben van...
néha feszülgetek kicsit.meg pufizok is kicsit korainak tarom de lehet hogy így kell lennie az elsőnél nem tapasztaltam ilyet..
hát azt mondják minden terhesség más.
és pénteken uh remélem minden rendben lesz és talán kiderül hány babócám van.
Szijja drága!
Köszi,jól.Ma már volt egy jó adag séta,mert mennem kellett laborba.nem aludtam rendesen,korán ébresztettek,4.30-kor,jól felhúztak,gondolom ezért szúrt egész odamenetben a hasam.De már hazafelé nem volt semmi bajom.Egyébként is kicsit túl stresszes lett az életem a napokban. :-(
És Ti?
szia erám...
hogy vagytok?
Szép álmokat kívánok Mindenkinek!
Puszi!Rita és Aprócskák
Sziasztok!
Szombatne!Még van esély, ne add fel. Ott vannak a kicsikék csak bízni kell.Nagyon drukkolok és küldöm a bababrancsot++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Örülök, hogy többiek többé kevésbé jól vagytok.
Mi is jól vagyunk.
Puszi!
Köszi!
Most megyek tv-ni.
Jó éjt mindenkinek.
Utána fogok nézni. Köszi.
Ezt a füvest is úgy ajánlották a figyelmembe, www.gyorgytea.hu lapon rá tudsz nézni. Meglátjuk.
ja értem.
nekem az egyik anyuka ahol dolgozom ö ajánlgatta a zekét.
igen ö az!!
de én most egyenlöre kaalizom,de nem tudom meddig.
Gondolom Zeke dokira gondolsz. dr Koncz az intézet vezető - mi hozzá járunk, nem tudom. Kicsit hülyén venné ki magát, ha átkérném magam a helyetteséhez?!
Amikor mi vettük majd 300 volt az euró és nem volt neki 100-as készleten, adott egy 10 db-ost + utána meghozták a 100-at.
sziasztok csajok!!!
sparkler figyi az ekét mondják még ott jónak.
öt estleg?
de jöhetsz a kaaliba is.
a cetro az nem tüszörepedést gátló??
én is kaptam 2vel.
én most csak a gyógyszerért 130 at fizettem és nem lett beültetés.
szóval én még gázosabbul jártam:(
nekem a progi a farmánál 100 ampulla 22 ezer ft volt.
Nekem sajna az első sem jött ki ennyiből. Azt valahogy túllőték és félidőben át kellett fordítani lombikra, pedig inszemnek idultunk.
Na mindegy, most dolgozunk rajta. Meg elmentünk Bükkszentkeresztre a füves Gyuri bácsihoz, igy jelenleg gyógyteázunk.
Az a cetrotid helyett írhatott volna fel mást....
Kolleganőm is a BMC-be járt 90.000-ból meg volt neki a gyógyszerek.