Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Sziasztok,
Június óta nem írtam, de újra itt a helyem.
Próbálkozás #2. Hosszú protokoll, 1 hét múlva punkció.
Sajnos a deca miatt időközben lett 2 cisztám, amit sebtiben kivettek. Annak a sejttani eredménye NEG! Hurrá!
Jelenleg van 11 petesejtem a jobb, és 7 a bal oldalon, 10-18 mm közöttiek. Puffadok, feszülök de leszarom mert örülök! :-D
Sziasztok!
Szép napot mindenkinek!
Szia!
Sajnálom a nega tesztet! Ez igen, le a kalappal előtted! Csak így tovább nem szabad feladni. Mi nov. 9.-én megyünk konzira,aztán eldől, hogy hogyan tovább.
Drága Mártikám!
Igy igaz sosem szabad feladnunk.
De kitartó vagy Te is, és hiszem, hogy a következő beültetésed már sikeres lesz, de azért bizom benne, hogy még ez sincs veszve.
puszii
Szia Bobett!
köszönöm:))
puszii
Sziasztok lányok!
Szia Momo1979.
Nem korai a teszt ET-után 14 illetve 16.napon kell tesztelni.Ma is nega lett.Így bizti,hogy nincs baba,de a végső szót mégis a vv után a dr nő monja ki.Ha nincs baba,akkor majd a harmadik sikerül. Januárban középidős uh Februárban kezdés.
Dr nő is és sokan mások azt mondták,nem szabad feladni.A férjem és én úgy vagyunk vele,ha már bekerültünk a programba akkor addig kell menni,míg egy vagy két baba megszületik.Ha az ötödikre akkor az ötödikre.De tovább megyünk.Ha letörök és összeomlok az senkinek sem de nekem biztos nem használ.Visszamegyek melózni, gyűjtögetünk egy "kis"lóvét a következőre és indulás.Köszi,hogy gondoltál rám,és mindenki másnak is köszi.Pusszancs:Márti
Szia Tinell!
Remélem, hogy jól vagy!!!! Így látatlanban is sokat gondoltam Rád! Nekem holnap, azaz hétfőn lesz a beültetés. 9 petesejtet szívtak le abból 7 megtermékenyült:-))))
majd jelentkezz, hogy mi újság!
Puszi
Szia!
Segíthetek!!!!!
Sziasztok!
Van itt valaki?Kicsit bajban vagyok:((
Babus!
Névnapod alkalmából nagyon sok szeretettel köszöntelek! Kívánom, hogy életed legnagyobb álma mihamarabb váljék valóra! Nagyon sok puszi!
Szia!
Nem vagyok "már" Tapolcai lakos(csak ott születtem).Amúgy Szolnok megyei vagyok.(elég messzi Tapolcától)Szajolban lakunk.Jártunk Pestre is,de ott sajna nem sikerült még a tesztig sem eljutnom.
Sziasztok!
Hétfon eljutottunk nagy nehezen Budapestre.Mire megtaláltuk az intézetet,megszédultem!:)
Nem szivesen laknék ott,gondolom vezetés szempontjábol.Felvettek az adatainkat és vártunk.A doki,Kovács Péter,nagyon szimpatikus volt,elbeszélgettunk jo sokáig,de csalodásomra ez csak egy konzultácio volt,nem csinált semmi kivizsgálást.Mivel megmutattam az eddigi spermatesztek eredményét,mondta is,nem szukséges harmadikat csinálni.O volt az egyetlen doki idáig,aki nem azt mondta,hogy nem lehet kozos gyerekunk.Hanem hogy most jon a páromnak valami laborvizsgálat,genetika,stb,fel van irva egy papirra,es hogy ezek után fog tudni valamit mondani.
Mondott lehetoségeket,hogy lehet,hogy el van zárodva valami vezetékje,es ezért nem tud kijutni a sperma,de hogy ezt lehet orvosolni,es meg az is lehet,természetesen is teherbe eshetek.De olyat is mondott,hogy lehet hogy nagyon rossz eredményt kapunk.
Legalább valamivel elobbre vagyunk,de mikor mondta hogy 3-4hetet kell várni ezekre az eredményekre,rosszul lettem.Minden sok ido,azt itt is olvasom.Rengetegen voltak a vároteremben,egy anyuka akkor jott ki és mutatta a férjenek hogy ketten vannak!:)Aranyosak voltak!Remélem én is mutatok majd ilyet az én páromnak valaha!:)
Kössz Era és Bobett.
Mint mondtam szomorú vagyok,de persze az élet megy tovább.Majd a harmadik sikerül.De még Vasárnap is tesztelek egyet.Puszika mindenkinek,és aki hamarosan anya lesz annak gratulálok.
Szia!
Akkor te Tapolcához közel élsz? Megkérdezhetem, hogy hol?
Én veszprémi vagyok
Szia Mártikám!
Sajnálom a nega tesztet,de én még szorítok vasárnapra! :-)
Szia Mam!
Sajnálom, hogy így alakult! Hányadik napon is vagy?
Ne szomorkodj, lesz még pozitív az a teszt! Ha esetleg nem most, akkor legközelebb! Én már négy lombikon vagyok túl, de nem szabad feladni! Hidd el! Eljön a mi időnk is, csak türelmesnek kell lennünk, s bíznunk kell benne! Persze megértelek, hogy most egy kicsit magad alatt vagy, de tudom, hogy erős csajszi vagy, s talpra fogsz állni! Én szorítok Neked!
Sziasztok csajok!
Sajna most sem sikerült + tesztelni.
Nem hagytam abba a gyógyszereket,mert még Vasárnap is tesztelek egyet.
De most kicsit szomorú vagyok!!
15-e után bármikor jöhet manó,de addig még mindkettőnknek tartanunk kellene magunkat......szorítok neked.
Szinte még most volt amikor az én pocim is szita volt......hihi:)
Jó reggelt mindenkinek, sorry, hogy tegnap nem voltam,de teljesen kikészültem mire hazaértem.....a lábam meg olyan még most is mint egy elefánté......
Remélem mindenki jól van.
Szia!
Köszönöm a biztatást:-))))
Nagyon helyes a kisfiad:-))))
Szia!
Köszönöm, hogy válaszoltál.....már jobban vagyok. Én is tudom,hogy fájhat, de megijedtem, mer elsőnél nem fájt ennyire
7 termékenyült meg:-))))
Azért is fájhat mert 9* szúrt a doki!Igyál nagyon sok folyadékot és fehérje dús étkezés ezerrel!
szép osztódást kívánok!!
Szia!
Szerintem normális ha fájdogál a hasad, 9 petesejtet ha csak 2cm -el számolod darabját, akkor is 18 cm ami a hasadban volt.... most leszívták, persze hogy fáj ahogy visszarendeződnek a dolgok.
Ez személyes tapasztalat, nekem is 9 petesejtem lett júniusban. Persze ha úgy érzed, az a biztos ha megkérdezel egy orvost erről!
Sok sikert! Hányan termékenyültek meg?
Sziasztok!
Sos!!!! Segítsetek! Tegnap volt a leszívásom, és 9 petesejtem lett. Tegnap estétől elég szarul vagyok, fáj a hasam és feszül. Lehet. hogy hyperstimuláltak?