Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Szia!
Próbáld meg átgondolni a dolgokat és a lehetőséget.
Tudom, beletellik egy kis időbe.
Pár hete még én is úgy gondoltam, hogy feladok mindent amiért eddig küzdöttem/küzdöttünk/. De amíg van egy szikrányi kis esélyünk, addig folytatom.
Sok szerencsét, erőt és kitartást kívánok!
Igen tudom.
Csak amiket mondott a doki az zavart ösze. De mindegy maradok az eredeti akció tervnél. Most elmegyek Pécsre és utána a következőre a Kaáliba, az már mindegy, hogy ön vagy nem ön finanszírózós.
Szia!
Sztem is van értelme tovább folytatni! Teljessen igazat adok Primulának!! Addig amíg van lehetőség, ki kell használni!! Sok erő és kitartást kívánok, és remélem a következőnél nagyobb sikered lesz!!
Szia!!!
Ez velem megtörtént, sajna.
Utána lett egy akut epehólyag műtétem.
Nem lehet, hogy vmi gyulladás van a szervezetedben????
Igen, van értelme!!!!!
Mert ha már túl leszel az X. éven, nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen, amiért anno feladtad.
Én 36 éves leszek me holnap, ÉS küzdök, mert van értelme!!!!
Szia!
Nekem májusban volt a második beültim, és már akkor novemberi várólista volt. Áprilisban 30%-kal csökkentették az intézet támogatottságát, és ezért van ilyen hosszú várólista. Legalábbis az újaknak. Sajnos!! Sokkal több a "beteg", mnit amit eltudnak tb alapon végezni. Aki önfinanszírozó, annak persze nincs ennyi várakozási idő!
szia!
Bocsi,hogy csak most válaszolok,de tudod,a baba...
az igazolt távollétre nem jár pénz,én ezért mentem szabira.Én insemekkel kezdtem,így nekem még a sima nőgyógyászom írt igazolást.
Köszi a gratut a csajokhoz.Hát,igen,sok örömem van bennük,de a nagy már okoz fejfájást is a maga 20évével.De persze,akkor is imádom.
szia!
ez aztán a csodálatos hír!tiszta szívemből gratulálok,és kívánok nagyon boldog,problémamentes babavárást.
Szia!
Mi tavaly november óta járunk oda. Konzi után kapsz 2-3 hónapot a vizsgálatokhoz. Én úgy tudom, hogy aki most kezdi annak nov., dec. körül lesz a beültije (de csak akkor, ha tuti lombik). Az inszemnél valamivel hamarabb.
Sztem, kulturált az épület, van saját parkolójuk, és mindenki kedves és segít. Mi a drnőhöz járunk. Szeptemberben lesz a harmadik nekifutásunk.
Sziasztok!
Hallottatok már olyanról, hogy a leszívott petesejtek közül egy sem termékenyül meg? Van értelme újabb próbálkozásnak?
Szia!
Igazából minden érdekel. Ti kihez jártok és milyenek találod az intézetet? Mikor kezdtétek és mennyit a várakozási idő kb?
17-én lesz az első konzultáció, még az elején járunk nagyon.
Most kiderül, hogy mi vár ránk.
Viszem az eredményeinket stb.
SZia!
Köteles elengedni,de azt hiszem,ha nem szabit kérsz,akkor csak igazolt távollét.(de ebben nem vagyok egészen biztos,én mindig szabit kértem)
Sziasztok!
Mi a bp.-i Kaáliba járunk. Mire vagy kíváncsi?
Gratulálok Zsebikéhez:-) Biztosan gyönyörűséges baba lesz, ahogy elnézlek benneteket!
Boldogságos babavárást:-) És köszönöm a biztató szavakat!
Igazából, azt hiszem maradunk az első döntésnél, majd meglátjuk milyen az első benyomás ott. Felesleges vándorolni az egyik helyről a másikra, főleg így hogy mi még nem is ismerjük Őket. Bízunk és reméljük a legjobbakat.
...már csak 2 hét, és 17-e lesz. Alig várom, hogy haladjunk.
Szia!
Én sikerrel jártam,az első beültetéssel kismami lettem,és most töltötte a pici lányom a 6 hetet tegnap. :-)
köszi a tippet, írtam neki, remélem gyorsan válaszol.
Sikerrel jártál szegeden?
Szia mártikám!
Köszi,jól vagyunk,nő a Bogi,mint a gomba.Már hízott 1400gr,és nőtt 6cm,mióta hazajöttünk,tegnap voltunk 6 hetesek.Ha érdekel,a babanaplómban vannak képek,meg msn képem is babóval van,azt gondolom,már láttad.A család többi tagja is jól van.