Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Azt mondták,ha sikerulne és fiu lenne,akkor 100százalék,hogy orokli.
De nem lesz semmi baja,csak annyi,hogy ha majd o is gyereket szeretne felnott korában,neki sem lehet.De azt mondták a dokik,ha a mai világban már tudnak segiteni,vagy igy-vagy ugy,majd akkor ha neki lesz rá szuksége is találnak rá megoldást!
Megnéztem a képeidet,láttam a két csikos tesztet.Gratulálok.Hanyadik honapban vagy?Sokáig probálkoztatok?
Lehet olyat csinálni, hogy aznap vanm csinálva, de legyen berendelve a régi fagyasztottból is, mert lehet, hogy nem lesz jó.
Miért van azoospermiája? Endokrinológusnál volt már?
A donort nektek kell tudni, mi számunkra teljesen elképzelhtetlen.
Sziasztok!
Nem tudom emlékeztek e még,májusban lett volna az elso beultetésunk,de sajnos még kint sikertelen volt megtermékenyités.
Adtunk egy kis idot az egésznek,lassan ujra készulunk és ujra akarjuk probálni.Mivel nem nagy reményeket adtak nekunk másodszorra sem,most ujabb biopszia kovetkezik a páromnál,fagyasztás és ujabb megtermékenyités,félek az egésztol.
Volt már valaki hasonlo helyzetben?Azt mondják a fagyasztás során is sérulnek és gyengulnek a spermiumok.Lehet olyat is csinálni,hogy a biopsziát és az én petesejtleszivásomat egy napra tennék és nem kellene fagyasztani?
Már arrol is beszéltunk,ha most sem sikerul,már a donor sperma is szoba johet.Az elsonél mondta a dokink,van olyan lehetoség is,hogy amikor a párom spermáival akartuk megtermékenyiteni a petéimet,akkora lehetett volna oda rendelnem a donor spermát is és ha nem sikerul a sajátunkkal,rogton termékenyitik a donorral!Azon gondolkozom,hogy már mostanra legyen a donor sperma is megrendelve?Nagyon félek ettol,nektek mi a véleményetek errol?
Szia!
Semmi különös! Dolgozok és utazgatok reggeltől estig, lombik meg most nem lesz! Nem akarom! Majd talán jövőre, ha addig rendeződnek a dolgok! Naplómban részletesebben benne van minden! Pusz
Szia Bobett!
Nagyon szépen köszönjük! :-)
Nálatok mi a helyzet?
szia erika jó utat.
kaptam cvitamint aspirint folsavat meg duphastont most kell szednem 15-31ig napi3*1 azután nem tudom mi lesz 31én uh után kiderül mert ilyen még nem volt,ha valaki szedte irjon hogy utánna megvárják hogy megjöjjön vagy inditják?mert 20 án kellene hogy megjöjjön de a gyógyszertől nem fog.
SZiasztok!
Anny!Igaza van Bettinek,a vérvétel a biztos,vagy pár nap múlva egy újabb teszt.
Betti!Remélem,minden oké veled!Mi volt 28.-án?
SAjna,most mennem kell,készülődünk Pestre Babácskával,10kor indulunk,de írj,mert kíváncsi vagyok.!!
Pusssz
Sziasztok!
Ma vagyok az ET utáni 14. napon. És egy nagyon halvány kétcsíkos tesztem van. Tegnap még teljesen negatív volt. AZ ET utáni 9. és 10. napon volt egy kis barnázás, ami elmúlt. Tudom, hogy idővel minden kiderül, de nem volt vkinek hasonló tapasztalata, nem baljós, hogy a 14. napon ilyen halvány a tesztem? üdv: Anny
Sziasztok!
Én is régi fórumos vagyok,de én is olvaslak titeket.Nekem egy gyönyörű 5és fél hónapos kislányom van,aki egy félbemaradt lombikot nem számítva az elsővel sikerült.És úgy,hogy a doktornő is szinte teljesen kizártnak tartotta,hogy egyszer nekem babám lesz még.
Ha érdekel titeket,akkor olvassátok el a cikkemet,amit erről írtam,vagy a babás naplóm első bejegyzését.
És ne felejtsétek!Csodák voltak,vannak,és lesznek is!
SOk sikert,és kitartást mindenkinek!
Szia!
Szívből gratulálok a kis csöppséghez! Nagyon szép baba! Jó egészséget és sok-sok boldogságot kívánok Nektek!
Köszönjük szépen:-)
Szorítok Nektek!!!!