Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Te azért kaptál, olyan későre időpontot mert most mán ők is úgy vannak finanszírozva, hogy havi keretük van :(((
Edit nem így volt de jobb így , ne agodj , inkább kezd a szervezeted méregteleníteni, és felkészíteni a terhességre !!
Mondom nem akartam pánikot kelteni,mástól azt hallottam szilveszterkor csinálták az inszemet,ez a másik csajszi mondta a decemberi leállást.Lehet hogy neki ezt mondták ezért kapott időpontot csak januárra tavaly.Mint én most.
Kezdem elfogadni a dolgokat,mindjárt vége az októbernek,novemberben megcsináljuk a hiányzó vizsgálatokat,december eltelik az ünnepek miatt és mindjárt itt a január.
De jó, ez megnyugtató. Nekem eddig azt mondták, hogy 8-16-ig doloznak, és kész. :-(
A punkció előtt mennyire sürűn kellett járnod? Csak a munkahelyem miatt kérdezem.
Szerintem az et-k, punkciok nem maradnak el, max stimut nem inditanak.Tuti dolgoznak akkor is, csak kevesebben.Nekem aug.20-án is vért vettek mert már punkcio előtt álltam.Megkérdeztem, még szombaton és néha vasárnap is dolgoznak ha épp ugy esik a dolog és halaszthatatlan.
Kemény ez a melo, de sok örömüket lelik benne!
Ajjjajjjj, ezt én sem tudtam......
és mi van, ha novemberben et lesz? Akkor ki fog megnézni decemberben???
Igen én is örülök, a doki azt mondta, hogy "a hiba nem az ön készülékében van" :-D úgy röhögtem mikor meghallottam.
Igen holnap Kaáli, majd hétfőn beszámolok a fejleményekről.
Sziasztok!!
Én ugy néz ki szerencsésd vagyok,mert a dokim azt mondta akkor kezdünk bele mikor én akarok,ő hozzám igazodik és eddig így is volt,nekem nem volt sosem hogy nem férek bele a keretbe.
Szerencsés vagyok.
Sziasztok csajok!
Nekem juliusban volt az elso konzim a
debreceni Kaaliban!Akkor nem mondtak tovabbi idopontokat.Oktober 6-an voltunk sperma vizsgalaton.Most megyunk 27-en egy uh-ra.Azt mondta nekem Dr. Lesko, hogy ha ugy allnak a dolgaim odabent akkor lehet, hogy kezdunk, de kihangsulyozta, hogy ez nem igeret!
Nem tudom, hogy mi alapjan vannak az idopontok, de nekem azt mondta az elso konzin, hogy nem varjuk meg, hogy megjojjon a menszeszem, mert az nekem nem jo.
Van valaki aki gnrh utan megy lombikra?
Lehet, hogy májusban már nem is kell menned sehova. :-)))
Itt vannak az ünnepek, jön a tavasz, pikk-pakk május...
Akkor így jártunk.Megpróbálom feldolgozni nincs más lehetőségünk.Az baj hogy már van egy pár vizsgálatunk,nem akarom hogy elvesszenek és újra kelljen csinálni.Engem általában elkísér a férjem,ha tud,de kinnt megvár.A hsg-t jobb is hogy nem látta szerintem elájult volna.Pedig apás szülést akar majd.
Akkor ne variáljak maradjak a szegedi Kaálinál,máshol se jutnék előrébb?