Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Micike! szuper!!!
Gratulálok!
Nekem anno azt mondták, hogy a 12. héten kell elhagyni az utrot.
Egyébként külön van a szájon át szedhető verziója. Azt külön kell kérni, de én nem tenném, mert a hüvelyi hatékonyabb. Gyorsabban fejti ki a hatását.
GRATULÁLOK!
Vigyázz magatokra!
a hcg értékben nekem 4400 volt :)
Sziasztok! Most egy ideig nem jártam erre. Csak most értesültem a jó hírekről! :-))) Gratulálok a babásodóknak! :-))) Annyira jó látni, hogy Nektek már sikerült! :-)))
Köszönöm. Biztosan minden rendben lesz nálad is. Ez most jó széria:) Drukkolok neked:)))
Én is azért mentem el vérvételre, mert UH-ra csak 28-án kell majd mennem, és addig amíg nincs úgymond kézzelfogható bizonyíték a teszten kívül addig elég hihetetlen számomra. Ma reggel elmentem abba a meddőségi központba ahová a lombik előtt jártam és megkértem őket, hogy csináljanak vérvételt. Az eredmény HCG 4700:))) Most már elhiszem:) Nekem sincs se hányinger, se mellfeszülés, semmi. Ezért is aggódtam. Néha fájdogál a hasam de ezen kívül más furcsaság nincs.
Köszönöm. Miben múltalak felül?
Huu,azt a!!!!De jó,mar én is alig bírom,de csütörtökön megyünk ultrahangra remellem,akkor mar többet tudunk.Jó lenne,ha hányingerem lenne,akkor legalább nem izgulnek annyira!
Hatalmas gratula a szépen fejlődő picikéhez!!! Jaaaj, remélem csütörtökön én is csatlakozhatom a babás táborhoz. Holnap du. megyek vv-re, csüt reggel eredmény...
Többiek hogy vagytok, akik beülti után várakoztok???
én úgy tudom, hogy az utrónak van szájon át bevehető és felhelyezhető formája nem??
mert a gyógyszertáros is felhívta a figyelmemet, hogy ez nem szájon át kell szedni.
:))))) felül múltál :)))
nagy nagy ölelés neked :)))
2. lombik. Első májusban volt, akkor 3-at kaptam vissza.
Október 26-án születtem!!!Jajj,de jó!Hanyadik lombik?
Október 26-án volt és csak egyetlen picikét kaptam vissza:)))
Azta!!!!Gratula!Mikor volt a beütid?
Húúú,ez nem kevés!Én reggelre Crinone gelt kaptam délre egy Utró és estére 2 Utró.Ezeket szájon át szedtem.Ma volt az utolsó Crinone és mostmár 3*2 Utró kell 2 napig aztán szépen csökkenteni kell naponta,majd elhagyni.De ez még csak most tudatosult bennem,hogy az Utrót lehet szájon át is és hüvelybe is.Hogy lehet azt a kicsi golyót felhelyezni?Szerintem én szájon át fogom.
Csajok! Voltam vérvételen nem bírtam már tovább várni :) HCG 4700 :) Azt mondták 5 hetes terhességnek felel meg:))))
Nekem úgy írták elő anno napi 3*3 reggel 6 ;13:00; 19:00 én így szedem
ha ezzel időt nyertek, akkor biztosan megérti, hogy nem vele van a gond, hanem a várakozással...
Katus!Az Utrót mikor szeded,reggel?Mert nekem direkt estére írta a doki,mondta hogy szédülés lehet tőle ezért kell este szájon át.Én is érzem ha beveszem,hogy bizony jobb lefeküdnöm.
Virág, Mártika!
Nagyon drukkolok Nektek!!!!
Vannak dokik, akik nem veszik át Krizsától a betegeket, de olyan is akad aki igen. De egy kettőn nem találok túl szimpinek.
Nála nem tudom, hogy hogy van a folytatás, de az én dokinál lehetett 3 havonta menni. Bár én csak az elején használtam ki ezt. De én azt tudnám ajánlani, hogy már ET-kor szólj a következő program miatt, és akkor sztem nagyon lesz az esélyed. ( Egy ismerősömnek nyáron volt a lombikja, és akkor mondta neki Krizsa a jövő nyarat. Innen gondolom, hogy kb. 1 évre előre van jegyezve.)
Kicsit szomorú vagyok mert csak a tüszőm van 16 mm a endo 6.5 a vérképem jó szerdán még vv+uh péntek leszívás .
Én a Kaálin belül váltottam, azt mondták, hogy ez nem baj, teljesen normális, nekik a lényeg, hogy intézeten belül maradj. Az előző dokim is mosolyogva köszön.
Holnap reggel punktio! szorítsatok!!!
Nem állok jól petesejtekkel, de bizakodom!
hát nemtudom .hogy szokták a kaálin belű más doki?érdekel ez amegoldás is.. de ciki lesz a dokimnak megmondani:)
úúúúúúúúúúúúúhúha!!!!!!!!!!!!gondoltam hogy 1 év kb:(hátez van nincs mit tenni!
és utána ha nem siekrül akor már nem kell enyit várnom?3 hónap múlva mehetek megint?
További ajánlott fórumok: