Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Most volt 2 hete az RK-ban egy csomó vizsgálatom (vérvételek hormonokra+ vírusokra és kenetvizsgálat több mindenre) nem kellett érte fizetnem semmit, sőt még regisztrációs díjat sem kellett fizetnem, gondolom azért mert már korábban volt ott lombikom.
Csak a páromnak kellett fizetni a spermavizsgálatért 15.000 Ft-ot, tőle is vettek vért vírustesztekre.
AMH vizsgálatra én 5000 Ft-ot fizettem be sárga csekken és úgy küldték fel Pestre (pontosan nem tudom, hova) a vérrel együtt. Kb. 10 nap múlva jött az eredmény postán.
Ott mennyi volt és mennyit kellett várni az eredményre?
Én már nem emlékszem mikor 2 éve gonal fel stimuztak mennyit kaptam, de a végén még rá kellett nyomni merionalt is és így lett 2 érett sejtem.
Igen RK-ban így volt, nem tudom, most, hogy van mert tavaly csomó midenről megvonták ott az állami támogatást (én ott szültem, csak a meddőségit hagytam ott).
Én MM-ben csináltattam midnent, kivéve a rákszűrést az RK-ban.
ez tényleg nem lehet sok, nekem GonalF-ből az induló adag 150-es volt és még arra is azt mondják, hogy az a "kipuhatolódzó", kezdő adag. Volt egy lány viszont, aki a lehető legkisebbet kapta a Gonalból a 37,5-est, ebből is csak pár napig és mégis vagy 20 petesejtje lett. Az nagyon durva. Viszont az volt neki a baj, hogy sajnos hiába volt sok, nem voltak elég érettek. Csak 2-3 tudott megtermékenyülni. :-(
Gratula. Minden rendben lesz. :-)
Az AMH-t sajnos nem lehet TB-re és tényleg egy csomó helyen nem is hallottak róla. Nekünk is belekerült némi telefonálgatásba, míg kiderült, a legegyszerűbb a Podmaniczky-n megcsináltatni Pesten.
Nekünk ezekkel mázlink volt, a RK-ban csináltattuk, ahol, ha a regisztrációs 15 ezret befizettük, akkor az összes vérvizsgálatot megcsinálták ingyen és elég hamar, ha jól emlékszem kb. 1 hét alatt megvolt. Mindekttőnktől egyszer vettek vért és abból minden teszt megvolt, + kellett még egy Chlamydia vizsgálat, igen, az nőgyógyászati jellegű. Arra már nem emlékszem, hogy az is ebben a csomagban volt, vagy ott elfogadták a kicsit régebbi tesztemet, ami már megvolt.
Régebben biztos még magasabb volt. Nagyon jó esélyekkel indulsz. Ezt a gyógyszert nem ismerem. Nekem így, napi 1/2 gonapeptyl és 75 gonalF adaggal 6 tüszőm lett. Állítólag ez nem nagy adag hormon...
Hát nem tudom nekem régen mennyi volt, de simán hyperstimus lettem, nem hiszem, hogy ez ettől függ, pedig csak 13 sejtem volt, ami tudom, hogy sok, de nem olyan rengeteg.
Tavasszal 9 sejtem lett napi egy pergoveristől.
Ez igaz. Kortól is függ. Egy rosszabb eredmény is lehet jó mondjuk 40 éves esetén. 42 felett viszont állítólag már ez a teszt sem teljesen megbízható.
Gratulálok. Valaki van benne, persze még előfordulhat, hoyg nem fejlődik, de nem fog. Jövő év elején anyuka leszel.
Mármint ideálisan stimulálható vagy. A túl magas AMH-val rettenetes sok petesejt megérhet, vagy túlstimus leszel. Azzel az értékkel csak kis hormonadakokkal 6-10 petesejt szépen megérik.
Én önszorgalomból magánba nézettem, nem tudom tb-re hol lehet, nálunk az sztk-ban egyáltalán nem is hallottak még ilyenről a laborban.
A 4,6 AMH nem jó, hanem kiváló eredmény. Az én 3,8 eredményemre azt mondta a doki, hogy kifejezetten reaktív a petefészek, rengeteg petesejt-tartalékkal. Bár ez életkor függő is. Én 31 vagyok.
Ezek jó hírek! Nyugodj meg, lesz ott valaki!
Nálunk 2-3 hét volt, a HIV és Hepára háziorvosi beutaló kellett és ÁNTSZ csinálta. Chlamydiát a nőgyógy.
Sziasztok!
3,5mm petezsákom van és benne szikhólyag. A szívverést még nem hallottuk. Durván 1,5 hét múlva kell visszamennem. Akkor biztos hallani kell. Ha van szikhólyag akkor tuti baba van, vagy lehet hogy nincs ott senki?
Üdv
Erre ki ad beutalót? Sima nőgyógy? Én is kíváncsi lennék már rá.
Csak nem újra gondolkodsz a babán?
Hetek. A férjem hepa vizsgálat eredménye majd egy hónap volt. Sajnos intézet függő.
Na hali, hello, mizu? Örülök, hogy "látlak"!
nem valóban nem. De kérdezz utána nálatok, hogy van, mert valahol egy ir vizsgálat eredménye is 3 hét, nálunk meg 1 nap.
Nálunk sifilist is nézetni kellett. 1 hét alatt meg vannak az eredmények.
és ezek egy vérvétel + egy nőgyógy-vizsgálattal letudhatóak, ugye? és ezeknek az eredményére vajh mennyit kell várni? és addig áll a folyamat?
Köszi lányok. Csak nekem erről fogalmam sincs. A többi hormonhoz nagyjából értek, de ilyen vizsgálatom még nem volt, így nem tudom mi a jó.
További ajánlott fórumok: