Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Erre a vizsgálatra a legújabb nődokim küldött.Mivel ugye a vetélésnél vérrög volt a köldökvénában és a Leiden vizsgálatom negatív lett,ezt találta ki és be is igazolódott.Egyébként Debrecenben csinálják a klinikán.Ez is valami trombózishajlamos vizsgálat,csak sajnos rutinszerűen nem nézik ezt is mikor elküldenek trombózishajlam vizsgálatra,hanem csak a Leident.Ez külön kellett kérni.Állítólag akinek a Leiden pozitív,annak gyakran ez sem stimmel.De a megoldás ugyanaz rá,a Clexane,plusz nagyon sok folsav.
És úgy tudom hoyg ezt csak Debrecenben csinálják a klinikán(mármint a keleti régióban)
Én is hallottam már a témáról,csak amin kiakadtam,hogy azt mondta:"Mindenki csak azért van felháborodva hogy mi lesz a rendszer Nagy Veszteseivel,a meddő párokkal?!És arra nem gondol senki,hogy a jelen Nagy Vesztesei a gyermeket nevelő párok,mert hogy egy gyerek nevelése pénzbe kerül!"
Komolyan:normális aki ilyet mond és így mondja???!!!!Az a vesztes akinek gyerekre kell pénzt kiadnia?????????????Nem az akinek a pénze a dokik zsebébe megy meg a gyógyszertárba és mégsincs se gyereke,se pénze hogy félretegye a nyugdíjas korra,ha már nyugdíjat nem fog kapni(csak keveset).Bár úgysem fogom megérni a nyugdíjas kort,mert a hormonokkal frankón tönkrevágják a szervezetemet........
Kiakadtam nagyon a nő kijelentésén!!!!!!
És felhozott olyan dolgokat,hogy sok nő azért meddő,mert abortusza volt,meg felelőtlenül gyógyszereket szedett,meg vegyszeres dolgokat!!!!!!NORMÁLIS?????????Magyarul mi vagyunk a hibásak.Mindegy hogy nem volt soha abortuszom,hiszen terhes se tudok lenni.....
Nagyon fontolgatom hogy eltűnök ebből az országból,pedig soha nem politizáltam,meg nem is érdekel még csak az EURO árfolyama sem,meg semmi.NA DE EZ?????????
Nem, de hallottam már, hogy miket terveznek! Nyalják ki! Már bocsi!
Tegnap jól megtapostam a nemzeti konzultációs levelet is! Olyat tudnék konzultálni, hogy...!!!!!
igen,nekem.MTHFRC677T vizsgálatot csináltak,ami tulajdonképpen egy genetikai vizsgálat és az kimutatta hogy valami homocisztein anyagcsere zavar van,vagy mi a csuda és erre a megoldás a sok folsav és a Clexane a terhesség alatt.
De folsavból is a biológiailag aktív kellene igazából,ami a terhesvitaminok közül csak a Femibionban van.Plusz szedek naponta 2*3mg folsavat.És ekkora adaggal is csak a folsav referencia tartományának kb. a felét értem el.
az én listám:
barátcserje
folsav
Femibion
Merckformin
D-vitamin
C-vitamin
E-vitamin
Halolaj kapszula
grapefruitmag csepp
Béres csepp
ismerős...:) az én listám: