Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Amikor szedtem kevesebb petesejtem lett. A petesejtek a leszivas elott megrepedtek.
Az inofolictol nem lesz tobb petesejted. Errol olvastam egy tanulmanyt. Nem PCOS betegeknel a lombik sikeressegi ratajat nem noveli. Az LH szintet viszont megemeli.
de hülye vagyok...beültire gondoltam.ezt jelezd dokinak,mert párod nélkül nem megy a dolog.
nagyon esélyes a 14. nap úgyhogy keresss valaki más sofőrt is sos-re szerintem
100 felett már jó :-) ez nagyon egyéni egyébként..drukk :-)
hát ha csak olyan,mint a tied az nem igazán jó sajna, a magzati nagyon gyors.de remény mindig van :-)
Szia Anita!
Szerintem nagyon jól döntöttél! Majd várom mit mondtak,de szurkolok nektek tovàbbra is nagyon-nagyon!!!
És nyugalom,minden rendben lesz!!
:-)
Inofolichoz plusz tapasztalat: Nekem több p.sejt nem lett(se pcos, se IR, nehezen vagyok stimuzható, pedig jók a hormonok), az 6 lombik után nem volt vesztenivalóm: fél év inozitol+folsav (=inofolic) kúra után a 7.lombik eredménye itt van pocakban (38.hetet töltjük).
Szia, nekem a dokim akkor írta fel a duphastont, amikor tavaly pozitív lett a tesztem. Akkor egyből el kellett kezdenem szedni 3x1-et, de sajnos így sem maradt meg a baba. Valószínűleg nem a progeszteron hiány volt az oka, hogy elvetéltem. Én is gyanakszom egy kicsit, hogy ösztrogéndominanciám van és gondolkodtam azon, hogy esetleg women's krémet elkezdek használni. Neked mit nézett a doki, milyen értéked volt, hogy felírta? És hogy kell szedned? Nekem egyébként nem okozott semmi panaszt, nem volt mellékhatása.
Nekem meg nagyon sokat használt, ( több es jobb petesejt, sikeres lombik) pedig se pcos, se ir-em nincs :) neked mit ártott, ha megkerdezhetem?
Ó. Akkor maradok a q10-nél, méhpempőnél és DHEA-nál. Holnap megyek a dokihoz és megkérdezem, lehet-e spontán lombikot. Ha nem, indul a 3. spontán inszem.
Az inofolicot ne szedd, ha nincs PCOS vagy IR gondod. Nekem tobbet artott, mint hasznalt.
Igen, volt. 250000 ft-nyi injekció után is 2 lett. Ezért gondoltam. A DHEA-t szedtem eddig, de kipróbálom az Inofolicot akkor.
És volt mar lombikod? Vagy honnan tudod, hogy reagalnal a stimulaciora? Nem, az inofolic nem csak endosoknak kell. Olvass utána.
Van mindig saját petesejtem, a q10-től volt, hogy 2 is. AMH-m 1.1. Inzulinom rendben. Inofolic nem csak endosoknak kell?
Szia, ha nehezen vagy stimulálható, különösen biztosan nem fognak stimulacio nélkül lombikozni, hisz akkor igy arra sincs garancia, hogy egy petesejted lesz spontán... Es egy petesejtert gondolom te sem szeretnéd a drága tb-s alkalmakat pazarolni? Jól megválasztott stimulacional magas fsh-val is lehet több sejt... AMH-d mennyi? Inzulinod rendben van? Inofolicot szedsz? Utóbbi állítólag csökkenti az fsh-t, javítja a petesejt minőséget.
Lányok! Ha valakit érdekel Méhpempő,nekem van egy felbontatlan és egy megkezdett tégely. 25grammos dobozkák,méhészektől,de rá is van írva a cimkéjük.A Fővámtéri piacon vettem,de nem ehetem,mert endometriózisosoknak nem ajánlott! Darabja 3.700ft volt,de mindkettőt odaadom 3700ft-ért.Csakis műanyag kanálal vettem ki belőlle,és minden esetben elmostam,tehát nagyon steril,de a másik bontatlan még!:-))
Csajok! Van itt valaki, akinek stimu nélkül csináltak lombikot? Van ilyen? Magas az FSH-m, nehezen stimulálnak, ezért gondoltam.
Köszönöm és természetesen én is nagyon drukkolok neked!
Szuper,drukkolok.nekem ma volt egy hete:)
Reggel, ehgyomorra kell menni. Először leveszik a vert a cukor plusz inzulinra, majd majd 75 gr glukozbol keszult oldatot kell inni. Egy óra múlva meg ket óra múlva is vervetel. Fontos, hogy inzulint is nézzenek. Anélkül csak feleslegesen van terhelve a szervezet annyi cukorral.
Ma megvolt az első friss beültim, eddig csak fagyasztott volt, úgyhogy nagyon örülök! :)
Most két hosszú hét következik....
Nekem ezen múlt, mikor kaptam vérhígítót, mindkétszer sikerült, előtte meg nem. A méhtükrözés nem az átjárhatósági hsg, ez altatásos, nem fáj, ha van valami összenövés stb., ki tudják takarítani. Hiszteroszkópia néven van ez még.
Ezt nem tudom hogy vizsgálták e, de szerintem nem.
Köszi a tippet!
Meh atjarhatosagi vizsgálat volt rtg -el,vmi folyadékkal feltöltöttek, nem volt kellemes.
Drukkolok, minden rendben lesz!
Véralvadásos paneled volt? (Faktor V., Faktor II. és MTHFR) Nálam itt volt a kutya elásva, pedig mi is sperma miatt lombikoztunk. Illetve még a méhtükrözést tudom javasolni, de csakis az altatásosat, nem az office hiszterot. 10 perc a műtét, kipucolnak.
sziasztok lanyok ,
hallgatok ratok , es elmegyek reggel egy maganrendelobe , hatha okosabbak leszunk !
ha fejlodott tovabb , latszani fog az embrio novekedese es a szivhangja !
szoritsatok ertem , hala az egnek sem verzes sem gorcseim nincsenek ( nem is voltak ) !
További ajánlott fórumok: