Lombik életre-halálra (beszélgetés)
Ez a fórum a következő íráshoz nyílt: Lombik életre-halálra
Igen szerintem is tesztelhetsz de ha te szerdán szeretnél megvárjuk és izgulunk:-D
én már tuti 4 tesztet elnyomtam volna:-O
Jaj, de nagyon szuper.
Te hol tartasz most? Es melyik intezetben voltatok?
de jó akkor izzgulunk érted megy a drukk és ha teszteltél gyere ird le mi a helyzet de tuti .........
+++++++++++
Igen, ertem. Es megkoszonom, ha jut ram egy kis idotok szurkolni. :)
A ferjem mar visszament, mert neki nincs sok szabija, sajnos es en is megyek jovoheten csutortokon. nagyon bizom benne, hogy addig minden rendben lesz es az utazas sem fog bekavarni.
12vel inditottunk es abbol a vegere maradt 2 Picurka, igy sajnos nem lett fagyibabank. Es oket kertuk is vissze. Akkor meg tobben voltunk es valaszthattunk, hogy hany naposan kerjuk vissza oket. Igy az 5 mellett dontottunk. :)
Szia Borka,
Akkor hát érted már izgulni kell ezerrel, kát nap és ugrik a majom a vízbe! Nagyon szurkolok!
Akkor most itt vagytok egy hónapot kb. a lombik miatt? Férjed is magyar?
Hány napos embrikéket kaptál vissza és hányat?
Koszonom, hogy befogadtatok. :)
Lassuk, mit is kell rolunk tudni. :)
Borkanak hivnak, ez az elso lombikunk. Nalunk a Ferjemnel van a problema, ezert kellett a lombikhoz folyamodnunk. Viszont Kanadabol jottunk haza erte.
Devaisak vagyunk es elvileg ma vagyok az ET+12-n. Ha minden rendben akkor szerdan tesztelek, de mar tukon ulok. Es jovoheten szerdan kell visszamennunk az Intezetbe.
Ha jol lattam,akkor irtatok a koltsegeket. Ahoz kepest, hogy nekunk milyen magas osszeget mondtak a mi lombikunk megallt azt hiszem 50-60eFtnal. De velem minden okes es fiatal is vagyok, szoval valoszinuleg ezert. :)
Én mikor 25-26 éves voltam
decapeptyl 1 ampulla,puregon 75,merional 1 ampulla
Most 30 évesen
gonapeptyl 1 ampulla 3 napja csak 1/2 ampulla
Gonal-F 112 most 150,menopur 1 ampulla mától 2 ampulla....
a nevek másak de akkoriban ezek voltak....
ma kellett plusz Gonal-F 300 11000
menopur 1 ampulla 1600...
2 tüszőrepesztő 5800
Crinone gel 9200 ez majd beülti után kell....
nekem kell agolutin napi egy progeszteron szuri ez 12 Euro 5 napi adag ha sikerül akkor 12-14 hetes korig kell adni a Crinone gélt is...
Davider!
Ennyiből jöttél ki a leszívásig?
Gonal-F 900 30000
gonapeptyl 28 db. 60000
menopur 10 db. 16000 durván számoltam....