Lombik életre-halálra (beszélgetés)
ezért írtam,hogy minden benne van.
Igen lányom is kb millió felett volt mire sikerült 5. beültetés...nos mindig mondom neki TE KONKRÉTAN DRÁGA BABA VAGY:-DD
először szedte a macát+ e vitamint.1 millióból lett 10000 .Aztán Kaáliban mondták a Fert,meg még adok neki mellé e és d vitamint.remélem ér valamit.a macát mondjuk 3 hét után abbahagyta, mert nem tudott mozogni.majd leszakadt a dereke, meg lesugárzott.
ja én a vitaminokat,folsavat,nem számoltam bele:-D
sziasztok májusban volt 1 vetélésem :( van már 3 fiam és nem akar azóta össze jönni a baba :( kaptam májusban 1 gyógyszert ami a embrió megtapadását segítette volna elő de sajnos ennek ellenére sem sikerül. Azóta össze vissza jön meg :( hol korábban 2-3 nappal hol meg 1 hetet késik PEDIG AZELŐTT PERCRE PONTRA BE TARTOTTA A 28 NAPOT de így még a kiszámol ósdit sem tudom meg oldani :/ TIPP ? !
el is hiszem annyi idő alatt ez 1.5 havi kiadás.
Tényleg?Na ez az amikor olvasol egyszer egy ilyet,meg olyat.Ellentétes dolgokat állítanak,és nem tudod,hogy kinek higyjél.
ez igaz.de megéri:-)remélem
Davider én is kezdtem beteg lenni nyáron a leszívás előtt,féltem is,mert elvileg,ha beteg vagy nem altatnak.De addigra elmúlt.Mondjuk én nem szóltam volna,ha egy kicsit beteg maradtam volna.Nem hiszem,hogy gond lenne.
na megyek, majd visszatérek még.
Tényleg? én ezt nem hallottam. PEdig a kismamáknak hányás ellen is azt adják.
CSajok, ha én beleszámítom az összes kezelést és műtétet, amim volt a lombikok mellé, akkor mi már a milliónál tartunk totálban, inkább afelett. :-( Bírom, amikor panaszkodnak nekem, h egy gyerek mennyibe kerül... mondtam mindig, nektek a gyerek csak születésétől kerül sokba, mi már a teherbeesést is meg kell, hogy keményen finanszírozzuk.
nem Kaáli, de mondom ebben minden bennt van
Andrológus 10000 Ft
Maca Vibe 5200 Ft
E vitamin 2500 Ft
Folsav 600 Ft
Labor Kft 25680 Ft
Dalacin krém 2850 Ft
Teák 1500 Ft
Labor 17000 Ft
Andrológia 7000 Ft
Sumamed 4400 Ft
HyCoSy 35000 Ft
Gonal-F 30000 Ft
Fer14 14000 Ft
Gyömbért ne!Állítólag nem jó,ha babát szeretnél!Én ezt hallottam.
igen, ezt sokan mondják. Érdekes, mert én is bár eleve inkább hízékony vagyok, hiába fekszem, a diéta mellett és a fiúkkal alig szedtem fel egyelőre, hátuljól nem látszik. azt is szokták mondani, hogy a lányos kismamák arca is kicsit püffed, a fiúsoké meg nem. Most találkoztam egy régebbi ügyfelelmmel, 22 hetes és kislányt vár és bár tök vékony (ő kifejezetten az a nagyon csinos vékonyka apró alkat - kb. mint Eva Longoria) és az arca meg egész duci lett. Érdekes mindenesetre.
Érdekel de akkor ez magán klinika?
az is van benne.persze ebben benne van az összes vizsgálat.átszámoltam még egyszer rosszul írtam
kb 156000-nél tartunk.egyiknél többet ütöttem egy 0-val.ha érdekel leírom.
csajok rengeteg fiús anyukát ismerek akik nem híztak csak hasra hátulról meg sem mondták,hogy terhes a hölgy a lányos anyukák viszont híznak mindenhová....mondjuk én veszélyeztetett terhes voltam és jó formán a 9 hónapot végig feküdtem...és 60-ról 90 lettem :-DD
de lemet minden nélkül mármint diéta nem volt lánykám meg tornáztatott rendesen:)))
nem de te hogy jársz már ennyi összegnél??Ha még stimu nincs is??Magán?
akkor nem egy intézménybe járunk:-)
:-)))) még jó, hogy nem akarsz majd alkoholt venni, mert úgysem szolgálnának ki.
Az jó lesz, mert engem mindig 23-24-nek néznek.....akkor tini leszek:-.)
A próféta szóljon belőled. Ámen.
:-)))))) ez tetszik. Nem, nem titok, végülis a nicknevemből is kikalkulálható. :-) Idén nyáron töltöttem be a 34-et. Különben az összes ismerősöm, aki csak meglát most, azt mondja, hogy iszonyúan megszépültem és megfiatalodtam a terhességtől. Először azt hittem, ez csak ilyen klisé duma, vagy udvariaskodás, de annyira sokan mondják és mindenkinek ez az első mondtata, hogy kezdem elhinni. :-) Amúgy is, csajok ez egy szuper állapot, mindenki a kényedet, kedvedet lesi és dícsérnek, dícsérnek... Kívánom, hogy minden egyes fórumlakó még idén, de legkésőbb jövőre átélje! Én ezt a szépségprogramot küldöm Nektek! :-)
köszi:-)oda járunk.Akkor ezt megúsztuk.Már csak a gyógyszerek kellenek.
További ajánlott fórumok: